majuska Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 No to już sobie wyobrażam jak mogłoby jej przeszkadzać gdyby Tosia se np. siknęła w domu, albo szczeknęła :) Quote
karolciasz28 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Dziwne, ale za to p.Ola już się listopada nie może doczekać. :) Quote
Becia66 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 karolciasz28 napisał(a): ale za to p.Ola już się listopada nie może doczekać. :) Karolciu czy ty z ta Panią korespondujesz mailowo czy telefonicznie....? Quote
karolciasz28 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Becia66 napisał(a):Karolciu czy ty z ta Panią korespondujesz mailowo czy telefonicznie....? Mailowo. :) Quote
Becia66 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 karolciasz28 napisał(a):Mailowo. :) a czy ona sobie jaj nie robi ? bo już wiele takich było co maja zjeżdżać do kraju i nic z tego nie wychodziło. Proza życia zabija u nas wszystkie tęsknoty za krajem i nawet te psie tęsknoty.... Quote
karolciasz28 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Becia66 napisał(a):a czy ona sobie jaj nie robi ? bo już wiele takich było co maja zjeżdżać do kraju i nic z tego nie wychodziło. Proza życia zabija u nas wszystkie tęsknoty na za krajem i nawet te psie tęsknoty.... Beciu wiem, niestety, na razie zadałam jej jeszcze kilka pytań zobaczymy. Quote
Becia66 Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Karolciu, a ta Pani to w listopadzie kiedy ma wracać ? Mam nadzieję, że nie pod koniec... Quote
karolciasz28 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Becia66 napisał(a):Karolciu, a ta Pani to w listopadzie kiedy ma wracać ? Mam nadzieję, że nie pod koniec... To już nie ważne, Pani się nie zgadza na wizyty. Quote
Becia66 Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 karolciasz28 napisał(a):To już nie ważne, Pani się nie zgadza na wizyty. Przypuszczałam, że to się tak skończy, nie wierzę w te chęci adopcji jak sie jest poza krajem. Zawracanie głowy. Quote
majuska Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Ale u Tosi cichutko...może to cisza przed burzą..? Quote
Becia66 Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='majuska']Ale u Tosi cichutko...może to cisza przed burzą..? ale majuska dowciapna jesteś, wiem, że pewnie czekasz żebym coś skrobnęła. A więc Tosia już w nowym domku !!! :B-fly: Nie pisałam nic wcześniej żeby nie zapeszyć ale od 2 dni korespondowałam z młodą kobietą z Rzeszowa której Tosia na rzeszowiaku wpadła w oko. Dzisiaj umówiłam się o godz.18 z panią Kasią w przytulisku na oględziny suni i Tosia od razu pojechała do domku. Dzwoniłam przed chwilką i mała już wykąpana i ponoć właśnie siedzi właścicielce na kolanach. Cały czas chce być brana na ręce i głaskana, tuli się.... Wszystko w jak najlepszym porządku póki co. Pani Kasia zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie, mieszka na moim osiedlu więc będe mieć Tośke pod okiem. Mam 2 zdjęcia jak Tosia opuszcza przytulisko ale nie mogę wkleić na Image Shacku więc prześlę majusce na maila. No to się cieszmy wszyscy....:cunao: Quote
Florentynka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Tosieńko, udało Ci się pieseczku!!! Dzika_Figo - Twój mega baner do przeróbki! Quote
majuska Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 No i superowo!!! Ciekawe jak się dziewczyna zaaklimatyzuje? Bo niby to takie wystraszone było, a jak się potem rozwinęła to nie mogłam się nadziwić :) Trzymam kciukasy!!! Quote
Dzika_Figa Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Tosiu, super! [quote name='Florentynka']Tosieńko, udało Ci się pieseczku!!! Dzika_Figo - Twój mega baner do przeróbki![/QUOTE] A ja nie zapisałam sobie tego z warstwami... Czyli do robienia od nowa... Kij z tym, dla Tosiowego domu warto! Quote
Becia66 Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 ale w banerku nie ma Wojtka. To może podmienimy ? Quote
majuska Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Mam od Beci fotki, łoglondajcie: A to ci Tośka, pieszczocha jedna...a tak się to telepało ze strachu w kąciku. No malutka, dziś w ciepełku spędzisz noc:) Quote
Dzika_Figa Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Becia66']ale w banerku nie ma Wojtka. To może podmienimy ?[/QUOTE] jakiego Wojtka????? Podmienię, jasne, tylko mi go pokaż... Nie wiem, co się ze mną dzieje - nie nadążam i nie ogarniam Quote
majuska Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Wojtus - parówa z Boguchwały, zaraz przeszukam wątek i Ci napiszę gdzie jego foty, on chyba jako jedyny nie ma wątku teraz ( no i Tedi ) , chyba trzeba mu założyć Beciu:) Quote
figa33 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Tosinko !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co ja tu czytam ????????:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: To dopiero nowina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tosia ma jeszcze jeden dzień allegro , podmienię je jak wrócę z pracy , bo a nuż... Quote
karolciasz28 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Przeczytałam na wątku Emilki, ale fajnie!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:też nie po kolei odwiedzam wątki.;) Quote
Becia66 Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Patrzcie kto mnie odwiedził U Tośki wszystko dobrze, bardzo sie przywiązała do swojej Pani, widać to na każdym kroku. Mnie poznała od razu, cieszyła sie i skakała ale i z chęcią wychodziła potem ze swoją Panią nie oglądając sie za siebie. O Tośke nie ma sie co martwić, jest szczęsliwa. Quote
Florentynka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Super, to może by tak tytuł wątku zmienić??? Quote
Dzika_Figa Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Jakie miłe odwiedziny! Bardzo się cieszę, że Tosia szczęśliwa i zadowolona ze swoją Panią! Quote
karolciasz28 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Tak Beciu zmieniaj tytuł. :) cudowne zdjątka:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts