Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Mailowo. :)

a czy ona sobie jaj nie robi ? bo już wiele takich było co maja zjeżdżać do kraju i nic z tego nie wychodziło. Proza życia zabija u nas wszystkie tęsknoty za krajem i nawet te psie tęsknoty....

Posted

Becia66 napisał(a):
a czy ona sobie jaj nie robi ? bo już wiele takich było co maja zjeżdżać do kraju i nic z tego nie wychodziło. Proza życia zabija u nas wszystkie tęsknoty na za krajem i nawet te psie tęsknoty....

Beciu wiem, niestety, na razie zadałam jej jeszcze kilka pytań zobaczymy.

Posted

karolciasz28 napisał(a):
To już nie ważne, Pani się nie zgadza na wizyty.

Przypuszczałam, że to się tak skończy, nie wierzę w te chęci adopcji jak sie jest poza krajem. Zawracanie głowy.

Posted

[quote name='majuska']Ale u Tosi cichutko...może to cisza przed burzą..?

ale majuska dowciapna jesteś, wiem, że pewnie czekasz żebym coś skrobnęła.
A więc Tosia już w nowym domku !!! :B-fly:
Nie pisałam nic wcześniej żeby nie zapeszyć ale od 2 dni korespondowałam z młodą kobietą z Rzeszowa której Tosia na rzeszowiaku wpadła w oko.
Dzisiaj umówiłam się o godz.18 z panią Kasią w przytulisku na oględziny suni i Tosia od razu pojechała do domku. Dzwoniłam przed chwilką i mała już wykąpana i ponoć właśnie siedzi właścicielce na kolanach. Cały czas chce być brana na ręce i głaskana, tuli się.... Wszystko w jak najlepszym porządku póki co.
Pani Kasia zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie, mieszka na moim osiedlu więc będe mieć Tośke pod okiem. Mam 2 zdjęcia jak Tosia opuszcza przytulisko ale nie mogę wkleić na Image Shacku więc prześlę majusce na maila.
No to się cieszmy wszyscy....:cunao:

Posted

No i superowo!!!
Ciekawe jak się dziewczyna zaaklimatyzuje? Bo niby to takie wystraszone było, a jak się potem rozwinęła to nie mogłam się nadziwić :)
Trzymam kciukasy!!!

Posted

Tosiu, super!

[quote name='Florentynka']Tosieńko, udało Ci się pieseczku!!!

Dzika_Figo - Twój mega baner do przeróbki![/QUOTE]

A ja nie zapisałam sobie tego z warstwami... Czyli do robienia od nowa...
Kij z tym, dla Tosiowego domu warto!

Posted

[quote name='Becia66']ale w banerku nie ma Wojtka. To może podmienimy ?[/QUOTE]

jakiego Wojtka????? Podmienię, jasne, tylko mi go pokaż...
Nie wiem, co się ze mną dzieje - nie nadążam i nie ogarniam

Posted

Wojtus - parówa z Boguchwały, zaraz przeszukam wątek i Ci napiszę gdzie jego foty, on chyba jako jedyny nie ma wątku teraz ( no i Tedi ) , chyba trzeba mu założyć Beciu:)

Posted

Tosinko !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co ja tu czytam ????????:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:
To dopiero nowina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tosia ma jeszcze jeden dzień allegro , podmienię je jak wrócę z pracy , bo a nuż...

• 4 weeks later...
Posted

Patrzcie kto mnie odwiedził

U Tośki wszystko dobrze, bardzo sie przywiązała do swojej Pani, widać to na każdym kroku.
Mnie poznała od razu, cieszyła sie i skakała ale i z chęcią wychodziła potem ze swoją Panią nie oglądając sie za siebie.
O Tośke nie ma sie co martwić, jest szczęsliwa.