Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam dom dla Tosi, ale.. dopiero na początku listopada, hmm.:roll: Na razie Pani jest poza granicami Polski ale Tosia zdobyła jej serce:lol: ( nie dziwię się).
Proszę napiszcie mi jak ona się dogaduje i z suniami i z samcami, na filmikach widzę, ale potrzebuję wiadomości z pierwszej ręki,.:p

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Mam dom dla Tosi, ale.. dopiero na początku listopada

Karolciu, z skąd ten domek ? z ogłoszeń ?
Tosia super do innych suczek i piesków. bardzo ugodowo nastawiona, do kotów nie znamy.

Posted

Becia66 napisał(a):
Karolciu, z skąd ten domek ? z ogłoszeń ?
Tosia super do innych suczek i piesków. bardzo ugodowo nastawiona, do kotów nie znamy.

Tak domek z ogłoszeń. :) Pani wydaje się naprawdę super. A i jeszcze pyta czy Tosia wysterylizowana? Nie, prawda?

Posted

To poczekamy jak pani wróci i wszystko na spokojnie "załatwimy". ale się dziwie że z ogłoszeń nikt nie pyta.. a co się u Muszki dzieje. Jednak wygląd ma znaczenie..
Ale przecież Tosia też prześliczna.. nie kumam tego.:shake:

Posted

Tośka szaleje po wybiegu :)
Dzisiaj do przytuliska trafiły 2 nowe psiaczki - szczeniaczki i wydzierała się na nich ile wlazło...zapomniała jak to ona w pierwsze dni siedziała sztywna w kącie boksu...mała diablica, dzisiaj rządziła:diabloti:
Matko ten dom dla niej strasznie potrzebny, przecież tam u niej żadnego futra i ochrony przed zimnem:shake:

Posted

Dzwoniła dzisiaj do mnie jakaś Pani z Przemyśla w sprawie Tosi i była bardzo zdziwiona że Tosia nie w Orzechowcach tylko w Boguchwale...
I bardzo jej to przeszkadzało bo się szybko wyłączyła...