Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a też bym się najchętniej opiła , ale na razie łykam jakieś świństwa i jakikolwiek alkohol do nich ni jak nie pasuje . To jest niesprawiedliwe:shake:
Na razie zawinięta w kocyk siedzę przy kompie i przebieram nogami:lol:, mimo wszystko szczęśliwa :loveu:

Posted

furciaczek napisał(a):
Ojjj doczekac sie nie moge nooo:loveu:
nie Ty jedna, oj nie jedna :loveu:. Chyba najbardziej nieświadoma jest bohaterka tego wątku Kaskaderka. Jutro pewnie będzie trochę obrażona jak nie dostanie z rana nic do żarełka :evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
nie Ty jedna, oj nie jedna :loveu:. Chyba najbardziej nieświadoma jest bohaterka tego wątku Kaskaderka. Jutro pewnie będzie trochę obrażona jak nie dostanie z rana nic do żarełka :evil_lol:

Ale wieczorem bedzie najszczesliwszym psem pod sloncem...zasnie u boku swojego czlowieka, otoczona miloscia :loveu::loveu:

Posted

Kogos mi brakuje na tym wątku dzisiaj. Iwonko ... Ilonko pokazujcie mi sie tu migiem :mad: bo zacznę sprawdzać 'listę obecności', a jestem w tym dobra :diabloti:. Niektóre cioteczki coś o tym wiedzą :evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
Kogos mi brakuje na tym wątku dzisiaj. Iwonko ... Ilonko pokazujcie mi sie tu migiem :mad: bo zacznę sprawdzać 'listę obecności', a jestem w tym dobra :diabloti:. Niektóre cioteczki coś o tym wiedzą :evil_lol:

Oj, wiedzą, wiedzą :diabloti:

Posted

ilon_n napisał(a):
Marysiu, oszczędzaj swoje nerwy ;)

My jako wspólnota dogo współfinansujemy transport suni i z naszej strony nie ma potrzeby uzyskania pokwitowania wydatków.
Wpłacamy za transport na konto i po sprawie.

Widzialam zdjecie Kaskaderki..jak ona chce wyjsc zza tych krat... i do czlowieka... wzruszylo mnie to zdjece!!!!

Jestem ciekawa co to za wspolnota Dogo...??? J a Torunianka, niedawno moj bratanek z Torunia wiozl Pudlisia (pudel) do Arktyki).Znam dr Justyne moje Meksykany i Pakao to Jej pacjenci...na drugi rok dr z Torunia zapomnialam kto (na Rubinkowie kolo Obi) bedzie robic operacje Borrego stawy...

Posted

Ojoj :)
ja już wszyściutko przeczytałam od ostatnich tu odwiedzin dziś w nocy :)
tylko wypychałam ostatniego maila do Maji, żeby się o fotki jeszcze raz ukłonić .. jutro nie może zabraknąć aparatu :)

Posted

[quote name='coronaaj']Widzialam zdjecie Kaskaderki..jak ona chce wyjsc zza tych krat... i do czlowieka... wzruszylo mnie to zdjece!!!!
Jestem ciekawa co to za wspolnota Dogo...??? J a Torunianka, niedawno moj bratanek z Torunia wiozl Pudlisia (pudel) do Arktyki).Znam dr Justyne moje Meksykany i Pakao to Jej pacjenci...na drugi rok dr z Torunia zapomnialam kto (na Rubinkowie kolo Obi) bedzie robic operacje Borrego stawy... Alu to zdjęcie chyba porusza każde serce:loveu:, jest tak wymowne, że nic więcej nie trzeba pisać:shake:. Odnośnie wspólnoty Dogomańskiej to przecie MY wszyscy jak tu rządkiem jesteśmy:p:p

Posted

Coronaaj :)

Torunianka spotkała się z Torunianką.
Ten dr z Rubinkowa koło OBI to dr Pękala :) fajny gość i przystojniasty ;)

A Pudlisia sprzątnęliście mi sprzed nosa ;) Już miałam ustalony transport z ocelotkiem na 25 sierpnia, ale sytuacja ponagliła i zabraliście Pudlisia wcześniej ..
więc na pusto wracałam z Warszawy :) ale i dobrze, bo tym sposobem Pudliś ma o kilka dni więcej w poduchach u Arktyki zamiast w schronie. No a to już starszy pan, więc każdy dzien na wagę złota.

Posted

ilon_n napisał(a):
Ojoj :) ja już wszyściutko przeczytałam od ostatnich tu odwiedzin dziś w nocy :) tylko wypychałam ostatniego maila do Maji, żeby się o fotki jeszcze raz ukłonić .. jutro nie może zabraknąć aparatu :)
no w końcu sie doczekałam naszego koordynatora :loveu:akcji 'ekspedycyjnej' :evil_lol: . A nie wiesz gdzie sie podziewa Iwonka ... jakoś jej tu ostatnio nie widzę, a to jak gdyby 'matka chrzestna' Kaskaderki. To Iwonka :loveu: tak długo polecała to zdjęcie na N-K aż w końcu sie na nie natknęłam. A potem cały łańcuch ludzi 'pozytywnie zakręconych' i finał tego właśnie niedługo będziemy oglądać :lol::lol:

Posted

Marysiu, Iwonka śmiga po NK i pewnie wypatruje następnego akrobaty/akrobatki do uratowania :)
Myślę, że Iwonka jako matka chrzestna Kaskaderki ma przywilej przechrzczenia suni, bo z takim imieniem to trudno będzie Jej funkcjonować ;)
Oj, wielki finał ..

eee .. jakiż tam koordynator ze mnie?
cała akcja toczyła się na wątku pod Twoim dowództwem Marysiu!!

Posted

Jestem. Zagladalam. Nie mialam czasu, zeby napisac.
Powiem krotko: jestem bardzo wzruszona! Moje marzenie sie spelnilo, moje modlitwy zostaly wysluchane.
Tak mysle, jak piesek odbierze ten swiat..... Przeciez tak malo go zna i jak zareaguje na okazywana mi milosc?
Przez tyle lat o nia prosil! Pragnal dotyku kochanej osoby, odrobiny czulosci.
Teraz dostanie to wszystko.
Zeby tylko dobrze zniosl podroz.

Posted

[quote name='ilon_n']Marysiu, Iwonka śmiga po NK i pewnie wypatruje następnego akrobaty/akrobatki do uratowania :)
Myślę, że Iwonka jako matka chrzestna Kaskaderki ma przywilej przechrzczenia suni, bo z takim imieniem to trudno będzie Jej funkcjonować ;)
Oj, wielki finał ..

eee .. jakiż tam koordynator ze mnie?
cała akcja toczyła się na wątku pod Twoim dowództwem Marysiu!!

Mysle, ze Marysia swietnie spisala sie jako przywodca stada.

Posted

Ojej...to przyleciałam w odpowiednim momencie by wrzasnąć...NIE BIJCIE PRZYNAJMNIEJ W DNIU WYJAZDU MALUTKIEJ DO DOMCIU...w niedzielę możecie jak chcecie!!!
Za 2 minutki sobota Kaskaderki sie zaczyna!!!!

Posted

[quote name='Freya73']Mysle, ze Marysia swietnie spisala sie jako przywodca stada.

..,tylko czemu chce bić????

Marysieńko...już tylko za minutkę...i Kaskaderki szczęśliwy dzień się zacznie!!!