Yv1958 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):to ja dorzucam 24zl do rownego rachunku:) i bedzie brakowalo juz tylko 50zl - MArysiu moze warto to dodac w tytule Dziekujemy Lu_Gosia Z CALEGO SERCA!:multi::calus: Quote
marysia55 Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Chwileczkę mnie było, a tu znowu kasiorka dla Kaskaderki wpadła:lol:. Lu_Gosiaczku wielkie dzieki:loveu:. Ciekawe jak nas tu znalazłaś:roll: Quote
zuzlikowa Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Kwota 43,45zł od Freya73 został przelana na konto Kaskaderki ...powodzenia malutka!!! Quote
3 x Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 zuzlikowa napisał(a):Kwota 43,45zł od Freya73 został przelana na konto Kaskaderki ...powodzenia malutka!!! hihi czyli rachunek się skrzywił ;) Quote
zuzlikowa Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 3 x napisał(a):hihi czyli rachunek się skrzywił ;) Jejku, ja coś skrzywiłam???...tyle bank wygenerował, dokładnie tyle przelałam...nic nie chciałam skrzywić...naprawdę... Quote
3 x Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):to ja dorzucam 24zl do rownego rachunku:) i bedzie brakowalo juz tylko 50zl - MArysiu moze warto to dodac w tytule zuzlikowa napisał(a):Kwota 43,45zł od Freya73 został przelana na konto Kaskaderki ...powodzenia malutka!!! zuzlikowa napisał(a):Jejku, ja coś skrzywiłam???...tyle bank wygenerował, dokładnie tyle przelałam...nic nie chciałam skrzywić...naprawdę... zuzlikowa nie ty, spokojnie ;) Lu_gosiak chciala wyrównac rachunek ale bank przeliczył po swojemu i po doliczeniu wpłaty od Lu_gosiak wcale nie będzie równego prostego rachunku tylko dalej będzie skrzywiony :evil_lol: Quote
CatAngel Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Trafiłam z NK :razz: po sidzę tutaj na szczęście dla psinki :cool3: Quote
Plicha Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Ale super że już tylko 50zł brakuje Kaskaderce :) Będzie miała cudowny domek i panią :loveu: Już tylko kilka dni :multi: Quote
Dzidzia56 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Marysia:loveu:, wiem że pod latarnią najciemniej:roll:, ale nastepnym razem oberwiesz:mad:. Zebym ja musiała na Twoje wątki wpadać przez przypadek:shake:. Tak sie nie godzi. Dorzucam do transportu Kaskaderki 20,-. Strasznie wzruszający widok tego psiaka na kratach, aż mi serce ścisneło. Quote
Dzidzia56 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Plicha napisał(a):Ale super że już tylko 50zł brakuje Kaskaderce :) Będzie miała cudowny domek i panią :loveu: Już tylko kilka dni :multi: 30,- :diabloti::diabloti: Quote
Plicha Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Dzidzia56 napisał(a):30,- :diabloti::diabloti: :multi::multi::multi: Quote
majku33krakow Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 kaskaderka bedzie cudownym psem! Quote
marysia55 Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Dzidzia56 napisał(a):Marysia:loveu:, wiem że pod latarnią najciemniej:roll:, ale nastepnym razem oberwiesz:mad:. Zebym ja musiała na Twoje wątki wpadać przez przypadek:shake:. Tak sie nie godzi. Dorzucam do transportu Kaskaderki 20,-. Strasznie wzruszający widok tego psiaka na kratach, aż mi serce ścisneło. Dzidzia jeszcze dodaj gwoli ścisłości, że od poniedziałku grzejesz dupkę w domku (chyba):evil_lol: na urlopie. Jak Ci miałam powiedzieć gdy nie było sie pod ręką w pracy :cool3::cool3: Bardzo kochana dziekuję za kaskę :lol::lol: dla Kaskaderki. Lecę zaraz zapisać:p Quote
Lu_Gosiak Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 marysia55 napisał(a):Chwileczkę mnie było, a tu znowu kasiorka dla Kaskaderki wpadła:lol:. Lu_Gosiaczku wielkie dzieki:loveu:. Ciekawe jak nas tu znalazłaś:roll: nie pamiętam Marysiu - chyba z Twojego podpisu:):) Quote
marysia55 Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Witam cieplutko wszystkie cioteczki i wujków w gronie fanklubu naszej Kaskaderki :loveu: Od razu 'uprzejmie donoszę':evil_lol:, że mamy kolejne wpłaty na koncie psinki:lol: :loveu:elik 50,- :loveu:AMIGA 20,- :loveu:Freya73 43,45 :loveu:lucysxy 50,- Wiem, powtarzam sie:evil_lol:, ale baaaardzo dziekuję cioteczkom :loveu::loveu::loveu: lecę zapisać tę cudowną wiadomość na pierwszej stronie:lol::lol::lol: Quote
marysia55 Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Tak więc finanse na ten moment wyglądają następująco: DEKLARACJE: Freya73 43,45 (10 funtów) bank nas wyrolował:evil_lol: Plicha 10,- Yv1958 100,- furciaczek 50,- elik 50,- AMIGA 20,- lucySxy 50,- Lu_Gosiak 24,- Dzidzia56 20,- Razem: 367,45 WPŁATY: 07.09.2010 Plicha 10,- 07.09.2010 Yv1958 100,- 08.09.2010 elik 50,- 50,- 08.09.2010 AMIGA 20,- 20,- 08.09.2010 Freya73 43,45 08.09.2010 lucySxy 50,- Razem: 273,45 Zuzliczku o to właśnie chodziło 3 X:lol:, że Lu_gosiaczek :loveu: chciał by rachunek był równy, a on dalej lekko skrzywiony:diabloti: Quote
marysia55 Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Ojjj Kaskaderka, mała zdesperowana psinko coś mi się wydaje, że tym skokiem na kraty schroniskowego boksu otworzyłaś sobie wrota do lepszego świata. Do świata gdzie serce człowieka pełne miłości czeka na tę twoją miłość. Jedno marzenie, jedno spełnienie !!! W końcu te pokłady miłości, które przez lata w sobie gromadziłaś będą mogły eksplodować. Obyśmy zawsze mogli być świadkami takiej erupcji :loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 wlasnie przelewam 24,55zl zeby bylo rowno:D:D brakuje juz tylko 32zl:):) MArysiu wyczytalam, ze schron tez moze cos dolozyc to czy Kaskaderka moze juz jechac??? Quote
marysia55 Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']wlasnie przelewam 24,55zl zeby bylo rowno:D:D brakuje juz tylko 32zl:):) MArysiu wyczytalam, ze schron tez moze cos dolozyc to czy Kaskaderka moze juz jechac???Gosiaczku jesteś niesamowita:evil_lol: Oczywiście, że kaskaderka jedzie. Jedzie w sobotę :p:p:p. Schron bierze aktywny udział w podróży Kaskaderki. Tylko mnie się marzy żeby dziewczyny ze schronu jak najmniej obciążyć kosztami. Przecież tam zostają jeszcze inne psiaki, które nie miały tyle szczęścia co nasza mała. A każdy złotówka wyrwana ze schronu to mniej pieniążków dla tych co tam zostają. Dlatego pomimo, że kaskaderka już ma zapewnioną miejscówkę w samochodzie, która ją zawiezie do własnego domu ja dalej proszę o nawet najmniejsze wpłaty:lol: Quote
Lu_Gosiak Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 to ekstra ze pojedzie w sobote!!!!!!!:multi::multi::multi: MArysiu to moze wstaw w tytul, ze potrzeba tylko 32zl - moze Kogos to przyciagnie i jeszcze pomoze;) Quote
marysia55 Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']to ekstra ze pojedzie w sobote!!!!!!!:multi::multi::multi: MArysiu to moze wstaw w tytul, ze potrzeba tylko 32zl - moze Kogos to przyciagnie i jeszcze pomoze;) zaraz to zrobię :p Quote
Freya73 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='marysia55']Tak więc finanse na ten moment wyglądają następująco: DEKLARACJE: Freya73 43,45 (10 funtów) bank nas wyrolował:evil_lol: Marysiu, jestem pewna, ze to oplata za przelew, ktora zostala odjeta od calej kwoty. Zapraszamy do wplat, co by rowna sume uzyskac. Quote
marysia55 Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 [quote name='Freya73']Marysiu, jestem pewna, ze to oplata za przelew, ktora zostala odjeta od calej kwoty. Zapraszamy do wplat, co by rowna sume uzyskac. Freya:loveu:, finansiści i bankierzy to kompletnie nie mają wyczucia sytuacji :evil_lol:, skurczybyki nie wyczuli ,że po przelew na szczytny cel i należy odpuścić sobie prowizję :diabloti:, ale obojętnie ile sobie uszczknęli to i tak jesteśmy Ci bardzo wdzięczni :loveu: Quote
Recommended Posts