marysia55 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Freya73 napisał(a):No ja juz dostalam kopie choc przyznam, ze bacznie sledze watek. Marysiu, u mnie teraz krucho z kasa, doloze £10. Niech Kaskaderka jedzie wreszcie do domu - bede rozsylac watek. Pieniazki zaraz wysle przez zuzlikowa gdyz wysylam tylko metoda PayPal. Madziu, bardzo Ci dziekuję :calus: ilon_n napisał(a):odpowiem za Marysię, łączny koszt transportu to 400zł, z czego pewną kwotę pokryje schronisko, ale powinniśmy uzbierać jak najwięcej, żeby odciążyć schron.dokładnie tak Jak pisze Ilonka. Koszt transportu to 400,- ale im więcej zbierzemy tym mniej będzie musiało dołożyć schronisko a tym samym dogra w kierunku słoneczka Kaskaderki mniej odbierze pieniążków tym psiakom,które niestety w tym schronisku muszą dalej żyć. furciaczek napisał(a):Ile jeszcze brakuje pieniazkow? dopiero wpadłam do domu z pracy. Zaraz sie ogarnę i zrobię zestawienie deklaracji Plicha napisał(a):U mnie bardzo krucho z pieniążkami bo pracę straciłąm ostatnio ale żeby dać dobry początek dorzucę 10zł na transport. Marysiu podaj mi na PW numer konta. Plicha tym bardziej dziekujemy :calus:, zdaje sobie sprawę jak musi Ci być trudno . Jak tylko zrobię zestawienie deklaracji zacznę rozsyłać PW z nr konta Yv1958 napisał(a):Deklaruje 100-zl. Poprosze o adres i numer konta na priv. Iwonko , wielkie dzięki:loveu: Quote
marysia55 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 DEKLARACJE: Freya 10 Euro Plicha 10,- Yv1958 100,- Bardzo, bardzo dziękuję:buzi: uaktualniłam pierwszy post i zaraz będę wysyłać do sponsorów podróży Kaskaderki PW z nr konta. Taka jestem szczęśliwa, że zaczynamy mieć deklaracje. Bardzo proszę wszystkie osoby (cioteczki i wujków) zaglądające tutaj na wątek o jakiekolwiek kwoty na bilet na tę podróż za jeden uśmiech Kaskaderki. Quote
furciaczek Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Prosze o nr konta, 50zl moge wyskrobac :) Quote
marysia55 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 furciaczek napisał(a):Prosze o nr konta, 50zl moge wyskrobac :) bardzo dziekujemy kochana cioteczko:buzi: . Juz lecę zapisać na pierwszej stronie i slę PW:lol: Quote
furciaczek Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Marysiu Freya to w funtach chce chyba przelac :) Aktualny kurs to : 4,69 zl ... z tym ze ja dzisiaj przelewalam pieniazki i policzyli mi po 4,60 :) Quote
marysia55 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 furciaczek napisał(a):Marysiu Freya to w funtach chce chyba przelac :) Aktualny kurs to : 4,69 zl ... z tym ze ja dzisiaj przelewalam pieniazki i policzyli mi po 4,60 :) ooo matko , ale sie znam na walutach:oops::oops: (wstyd za piątkę). Dobrze, że trzymasz rękę na pulsie :lol: Freya73 ... sorki wielkie:evil_lol: Quote
elik Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Łzy same cisną się do oczu na widok tej suni "wiszącej" na kratach :placz: Marysiu, proszę o namiary na konto - wpłacę 50 zł. Oby sunia jak najszybciej znalazła się w objęciach pańci. Quote
marysia55 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 elik napisał(a):Łzy same cisną się do oczu na widok tej suni "wiszącej" na kratach :placz: Marysiu, proszę o namiary na konto - wpłacę 50 zł. Oby sunia jak najszybciej znalazła się w objęciach pańci. Boże, ile wspaniałych ludzi tutaj zagląda :loveu:. Elu bardzo Ci dziekuję z całego serca :buzi: Quote
marysia55 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 [SIZE="2"]Kaskaderka czeka już ponad 1,5 miesiąca na transport. 1,5 miesiąca dzień po dniu wisi na kratach swojego boksu mając tylko jedno marzenie ... przytulic się do swojego człowieka. Ponoć marzenia maja tę silę, że gdy bardzo czegoś pragniemy to mają szansę się spełnić. Jedno marzenie ... jedno spełnienie !!! Quote
elik Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 marysia55 napisał(a):Boże, ile wspaniałych ludzi tutaj zagląda :loveu:. Elu bardzo Ci dziekuję z całego serca :buzi: Cała przyjemność po mojej stronie :loveu: Quote
marysia55 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 elik napisał(a):Cała przyjemność po mojej stronie :loveu: a po naszej jeszcze większa:loveu: Quote
Freya73 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Jak ta psina wisi na tych kratach. Ile w niej tesknoty. Niech jedzie wreszcie do domu. Quote
marysia55 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Freya73 napisał(a):Jak ta psina wisi na tych kratach. Ile w niej tesknoty. Niech jedzie wreszcie do domu.ja mocno wierzę, że pojedzie:lol: Quote
marysia55 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Koszt transportu to 400,- schronisko obiecało, że dorzuci od siebie pieniążki ale im więcej zbierzemy tym mniej będzie musiało dołożyć schronisko a tym samym droga do szczęścia Kaskaderki mniej odbierze pieniążków tym psiakom, które niestety w tym schronisku muszą dalej żyć. Quote
Yv1958 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 100-wka wyslana, a ja dzisiaj fruwam po mieszkaniu:cunao:. Tak strasznie sie ciesze, ze to malenstwo pojedzie do domu i ciesze sie bardzo z tego,ze tylu kochanych, wspanialych ludzi jest tutaj!:grins::Rose: Quote
marysia55 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Yv1958 napisał(a):100-wka wyslana, a ja dzisiaj fruwam po mieszkaniu:cunao:. Tak strasznie sie ciesze, ze to malenstwo pojedzie do domu i ciesze sie bardzo z tego,ze tylu kochanych, wspanialych ludzi jest tutaj!:grins::Rose:Dziękuje slicznie. Ja również bardzo się cieszę, że ten wątek odwiedzają tacy cudowni ludzie i mimo, że dogo juz 'piszczy w szwach' od tych psich tragedii to jednak zaleźli jeszcze trochę pieniążków dla małej Kaskaderki. Teraz to już tylko skok do swojego domu malutka. Quote
marysia55 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Nikt już nie zagląda do naszej psinki:shake: nikt nie wspomoże jej pieniążkiem :shake: im więcej zbierzemy tym więcej zostanie w schronisku dla innych potrzebujących psiaków:cool3: Quote
furciaczek Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Czy juz wiadomo kiedy "ten" dzien nastapi?? Quote
marysia55 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 furciaczek napisał(a):Czy juz wiadomo kiedy "ten" dzien nastapi?? tfu, tfu przez lewe ramie ale najprawdopodobniej w sobotę:lol:. Jajko zniosę do tego czasu :p:p Quote
furciaczek Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Jak sobie tak wyobraze radosc tego psiego serduszka jak juz zda sobie sprawe ze ma swojego czlowieka, ze jest w swoim domku to az mam lzy w oczach... Quote
Yv1958 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Wyslalam kilka zaproszen. Bedzie dobrze! Musi! Quote
marysia55 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Malutka nie miała lekkiego życia. Do schroniska trafiła 2 lata temu z grupą swoich małych pociech prosto z ulicy. Ktoś pozbył się szczennej suczki żeby nie mieć 'problemu'. Prawdopodobnie urodziła je gdzieś pod krzakiem. I od tego czasu ciągle pełna ufności do ludzi wyskakuje na kraty najwyżej jak może żeby ją ktoś dojrzał. Taki widok można pewnie spotkać w każdym schronisku. Psy prześcigające się aby poczuć dotyk ręki człowieka. Na spacerkach ponoć wita się z każdym. Taka przytulanka. Jak pomyślę, że ona tam biedna kręci się między kratami boksu i dalej się zastanawia jaki też będzie ten jej los to sama spokojnie spać nie mogę. Tak bardzo bym chciała zobaczyć jej uradowaną mordkę. Przecież marzenia sie spełniają :) Quote
ilon_n Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Już niedługo Marysiu :) choć te dni do soboty będą wydawały się tak długie .. ja też wyczekuję tego widoku :) Quote
Recommended Posts