Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Freya73 napisał(a):
No ja juz dostalam kopie choc przyznam, ze bacznie sledze watek.
Marysiu, u mnie teraz krucho z kasa, doloze £10. Niech Kaskaderka jedzie wreszcie do domu - bede rozsylac watek. Pieniazki zaraz wysle przez zuzlikowa gdyz wysylam tylko metoda PayPal.
Madziu, bardzo Ci dziekuję :calus:

ilon_n napisał(a):
odpowiem za Marysię, łączny koszt transportu to 400zł, z czego pewną kwotę pokryje schronisko, ale powinniśmy uzbierać jak najwięcej, żeby odciążyć schron.
dokładnie tak Jak pisze Ilonka. Koszt transportu to 400,-
ale im więcej zbierzemy tym mniej będzie musiało dołożyć schronisko a tym samym dogra w kierunku słoneczka Kaskaderki mniej odbierze pieniążków tym psiakom,które niestety w tym schronisku muszą dalej żyć.

furciaczek napisał(a):
Ile jeszcze brakuje pieniazkow?
dopiero wpadłam do domu z pracy. Zaraz sie ogarnę i zrobię zestawienie deklaracji

Plicha napisał(a):
U mnie bardzo krucho z pieniążkami bo pracę straciłąm ostatnio ale żeby dać dobry początek dorzucę 10zł na transport. Marysiu podaj mi na PW numer konta.
Plicha tym bardziej dziekujemy :calus:, zdaje sobie sprawę jak musi Ci być trudno .
Jak tylko zrobię zestawienie deklaracji zacznę rozsyłać PW z nr konta

Yv1958 napisał(a):
Deklaruje 100-zl.
Poprosze o adres i numer konta na priv.
Iwonko , wielkie dzięki:loveu:

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DEKLARACJE:

Freya 10 Euro
Plicha 10,-
Yv1958 100,-

Bardzo, bardzo dziękuję:buzi:

uaktualniłam pierwszy post i zaraz będę wysyłać do sponsorów podróży Kaskaderki PW z nr konta.
Taka jestem szczęśliwa, że zaczynamy mieć deklaracje. Bardzo proszę wszystkie osoby (cioteczki i wujków) zaglądające tutaj na wątek o jakiekolwiek kwoty na bilet

na tę podróż za jeden uśmiech Kaskaderki.

Posted

furciaczek napisał(a):
Marysiu Freya to w funtach chce chyba przelac :)
Aktualny kurs to : 4,69 zl ... z tym ze ja dzisiaj przelewalam pieniazki i policzyli mi po 4,60 :)
ooo matko , ale sie znam na walutach:oops::oops: (wstyd za piątkę). Dobrze, że trzymasz rękę na pulsie :lol:
Freya73 ... sorki wielkie:evil_lol:

Posted

Łzy same cisną się do oczu na widok tej suni "wiszącej" na kratach :placz:
Marysiu, proszę o namiary na konto - wpłacę 50 zł.
Oby sunia jak najszybciej znalazła się w objęciach pańci.

Posted

elik napisał(a):
Łzy same cisną się do oczu na widok tej suni "wiszącej" na kratach :placz:
Marysiu, proszę o namiary na konto - wpłacę 50 zł.
Oby sunia jak najszybciej znalazła się w objęciach pańci.
Boże, ile wspaniałych ludzi tutaj zagląda :loveu:. Elu bardzo Ci dziekuję z całego serca :buzi:

Posted

[SIZE="2"]Kaskaderka czeka już ponad 1,5 miesiąca na transport.
1,5 miesiąca dzień po dniu wisi na kratach swojego boksu
mając tylko jedno marzenie ... przytulic się do swojego człowieka.
Ponoć marzenia maja tę silę, że gdy bardzo czegoś pragniemy
to mają szansę się spełnić.
Jedno marzenie ... jedno spełnienie !!!

Posted

marysia55 napisał(a):
Boże, ile wspaniałych ludzi tutaj zagląda :loveu:. Elu bardzo Ci dziekuję z całego serca :buzi:

Cała przyjemność po mojej stronie :loveu:

Posted

Koszt transportu to 400,- schronisko obiecało, że dorzuci od siebie pieniążki
ale im więcej zbierzemy tym mniej będzie musiało dołożyć schronisko
a tym samym droga do szczęścia Kaskaderki mniej odbierze pieniążków tym psiakom,
które niestety w tym schronisku muszą dalej żyć.

Posted

100-wka wyslana, a ja dzisiaj fruwam po mieszkaniu:cunao:.
Tak strasznie sie ciesze, ze to malenstwo pojedzie do domu i ciesze sie bardzo z tego,ze tylu kochanych, wspanialych ludzi jest tutaj!:grins::Rose:

Posted

Yv1958 napisał(a):
100-wka wyslana, a ja dzisiaj fruwam po mieszkaniu:cunao:.
Tak strasznie sie ciesze, ze to malenstwo pojedzie do domu i ciesze sie bardzo z tego,ze tylu kochanych, wspanialych ludzi jest tutaj!:grins::Rose:
Dziękuje slicznie. Ja również bardzo się cieszę, że ten wątek odwiedzają tacy cudowni ludzie i mimo, że dogo juz 'piszczy w szwach' od tych psich tragedii to jednak zaleźli jeszcze trochę pieniążków dla małej Kaskaderki. Teraz to już tylko skok do swojego domu malutka.

Posted

Nikt już nie zagląda do naszej psinki:shake: nikt nie wspomoże jej pieniążkiem :shake:
im więcej zbierzemy tym więcej zostanie w schronisku dla innych potrzebujących psiaków:cool3:

Posted

Malutka nie miała lekkiego życia. Do schroniska trafiła 2 lata temu z grupą swoich małych pociech prosto z ulicy. Ktoś pozbył się szczennej suczki żeby nie mieć 'problemu'. Prawdopodobnie urodziła je gdzieś pod krzakiem. I od tego czasu ciągle pełna ufności do ludzi wyskakuje na kraty najwyżej jak może żeby ją ktoś dojrzał. Taki widok można pewnie spotkać w każdym schronisku. Psy prześcigające się aby poczuć dotyk ręki człowieka. Na spacerkach ponoć wita się z każdym. Taka przytulanka. Jak pomyślę, że ona tam biedna kręci się między kratami boksu i dalej się zastanawia jaki też będzie ten jej los to sama spokojnie spać nie mogę.
Tak bardzo bym chciała zobaczyć jej uradowaną mordkę.
Przecież marzenia sie spełniają :)