Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Yv1958 napisał(a):
Czy moglabym jedna zdjecie skopiowac na Nasza Klase? /bez pokazywania twarzy osob/. Nech sie znajomi, ktorzy polecali Kasiulke tez uciesza??

Iwonko, naturalnie należy się foteczka wszystkim dobrym duszom kibicującym Kasi-Kaskaderce na NK :)

Posted

ilon_n napisał(a):
Iwonko, naturalnie należy się foteczka wszystkim dobrym duszom kibicującym Kasi-Kaskaderce na NK :)

Bardzo dziekuje!

Mam dobra wiadomosc.

Piesek w kagańcu jest już w schronisku, dzięki panu dróżnikowi z PKP Hajnówka :-)

Posted

Chlipie i to ostro, ze wzruszenia oczywiscie. Bardzo wymowne zdjecia i komentarze rozwalily mnie na czesci drobne.

Kasiu, teraz juz moze byc tylko o niebo lepiej.

Posted

Oczywiście nie wytrzymałam i siadłam przy komputerze (ale zawinięta w koc):lol:. Patrzę i patrzę tylko jakoś obraz mi się rozmazuje. Oczy jakoś takie mokre mi się robią, ale to pewnie od gorączki:roll:.
Kasia-Kaskaderko rozwalasz mnie tym swoim pyszczkiem i filigranową posturą. Ona wydaje mi się być taka krucha.
Nie dałam rady dzisiaj zadzwonić do Pani Ewy, ale skontaktowała się ze mną Pani Irenka i przekazała, że Kasia to już dzisiaj inna dziewczynka. Pozwiedzała cały dom, znalazła dla siebie ulubione miejsce (wiadomo co;) ). Zaprzyjaźnia się z resztą towarzystwa. Biegała z całą ferajną po podwórku (podwórko solidnie zabezpieczone):cool1:. Tylko taki jeden (coć a'la szpic) za bardzo się zaczyna naszą dziewczynką interesować:mad:.

Posted

Yv1958 napisał(a):
Dobrze, ze jestes! Kurcze, juz sie martwilam, ze zalatwilas sie na dobre:-(
Nie martw się Iwonko:p, ja sie tak łatwo nie poddaję, ale chyba dla bezpieczeństwa swojego jak i innych osób, które by miały ze mną kontakt bezpośredni zostanę w domu i będę wygrzewać to paskudztwo. Mój szef się ucieszy :diabloti:, ale chyba nie zwolni :roll:

Posted

W końcu dorwałam się do kompa a tu same wspaniałe wiadomości :loveu: Marysiu mam nadzieję że zdrówko dziś lepiej. Ciekawe jak tam sunia, pewnie już całkiem zaaklimatyzowana :multi:

Posted

Yv1958 napisał(a):
Bardzo dziekuje!

Mam dobra wiadomosc.

Piesek w kagańcu jest już w schronisku, dzięki panu dróżnikowi z PKP Hajnówka :-)

To super dzieki Kasi (Kaskaderce) inny pies uratowany...poklony dla oana z Hajnowki..

Zdjecia Kasi superowate...bardzo sie ciesze, ze tak pomyslnie to poszlo cala ta akcja...
Marysiu zdrowiej nam szybciutko ...buziaki to wszystko dzieki Tobie...

Posted

cuudnie...nareszcie dwa serca biją jednym rytmem tak blisko siebie...trzymaj się malutka i nie zawal czegoś...niech to będzie twój wymarzony , wytęskniony dom...na zawsze!!! Powodzenia panienko!

Posted

Yv1958 napisał(a):
Maaaryyysiiaa?????? Jak sie czujesz???

...dajmy dziewczynie odpocząć...od nas :diabloti: i od komputera :angryy:...miała się wykurować, ale przy nas to nawet tej gorączki nie zbije...miała się wypocić, ale zmarzła jak ostatnie wieści pisała...i zamiast lepiej....ehhhh...tak to z nami jest...
Marysiu nie daj się choróbsku....zdrowiej , zdrowiej bo bez Ciebie smuuutno...:-( i ten a'la szpic mnie interesuje...czyżby adorator naszej suni?

Posted

Nasza Marysia musi się teraz porządnie wykurować .. skończyło się antybiotykiem, więc nie ma żartów!
Komputer Marysi w odstawce.
a my cierpliwie czekamy na dalsze relacje z domu Kasienki ..

Posted

Marysia wracaj:loveu: .. i na wątek :lol: ... i do pracy :lol: . Jakos tak zimno zrobiło się w biurze :evil_lol: bez ciebie:cool3:. Jeszcze trochę, a wyląduje na tym IV pietrze :diabloti:

Posted

Witam Kasiny fanklub:loveu: i od razu dziękuje wszystkim za życzliwe słowa pod moim adresem :oops:(uwierzcie mi, że w łóżku jest naprawdę niewygodnie i szkoda że nie mam laptopa:cool3:)
Mój domowy „żandarm” (synuś, mam nadzieję że tego nie przeczyta bo wtedy na pewno nie przeżyję:shake:) wyszedł z domu, więc mogłam sobie spokojnie zadzwonić do Pani Ewy i dopaść komputera aby zdać relację:lol:.
Za Kasią-Kaskaderką już 5 dni w nowym domku, 5 szczęśliwych dni. Chodzi za Panią Ewą jak cień czym sobie trochę ‘nagrabiła’ u Sary (rezydentki). Zresztą to nie jedyny powód dla którego dziewczynki patrzą na siebie ‘ spode łba’. Kasia zajęła miejsce Sary na kanapie i ta jej tego nie może darować:mad: Dzisiaj też doszło po raz pierwszy do małego spięcia, ponieważ Pani Ewa wyszła na zakupy zamykając całe psie towarzystwo w domu. Gdy wróciła cała trójka już stała ‘w progach’ aby się przywitać no i doszło do małej wymiany zdań między Kasią i Sarą, która ma być pierwsza. Dobrze, że Pani Ewa ma dwie ręce i dwa boczki więc mogła równolegle przytulać jedną i drugą.
Pani Ewa kupiła już Kasi pełny ekwipunek tzn. obróżkę, smycz, miseczkę, osobiste zabawki ( bo Sara swoich nie chce pożyczać:evil_lol:) i nawet legowisko, aby Kasia miała swój własny kącik. Kaśka na razie jednak woli kanapę (chyba robi na złość swojej przybranej siostrze :diabloti:).
Potrafi cały dzień przełazić za Panią Ewą, pilnuje jej na każdym kroku, przytula się, podskakuje aby ją zauważyć. Nawet jak jest poza zasięgiem wzroku Pani Ewy to na zawołanie „Kasia” przybiega natychmiast ze szczęśliwym pyszczkiem. Pani Ewa twierdzi, że Kasia potrafi się uśmiechać. Był tylko jeden moment gdy nasza Kasia się nie uśmiechała :shake: … gdy pani wetka robiła jej koło ‘pióra’ tzn. w ramach ‘przeglądu technicznego czyściła jej zatoki (wiecie jakie:cool3:) … no ale kto by to lubił.
Jedyny problem Pani Ewy na dzień dzisiejszy to, to że Kasia jest żarłokiem. Zjada szybko ze swojej miski i zagląda do następnych czy aby przypadkiem nie pomóc komuś w jedzeniu. Jak tak dalej pójdzie to z Kasi zrobi się Kluseczka:lol:. Nie jest to jedyny żarłok w domu Pani Ewy. Puszek vel Kluch też nie gardzi jedzonkiem, więc przy jedzeniu jest swoisty wyścig kto pierwszy i kto komu pomoże w tym ciężkim obowiązku:evil_lol:.
Puszek vel Kluch to właśnie ten a’la szpic, który uderza w amory do Kasi, ale dzieci z tego nie będzie na bank :razz:.
No to na razie tyle , idę łyknąć parę pigułek ……. ale ja tu dzisiaj na pewno jeszcze wrócę:diabloti: więc się nie żegnam .