Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kasiunieczka!
Spij spokojnie! Z kazdym dniem bedzie lepiej. Przypomnisz sobie,albo odkryjesz?, co to mizianie, spacerk:painting:i, czule slowka.:glaszcze::calus:
Juz nigdy nie bedziesz wisiala na wstretnej siatce.

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Yv1958 napisał(a):
Kasiunieczka!
Spij spokojnie! Z kazdym dniem bedzie lepiej. Przypomnisz sobie,albo odkryjesz?, co to mizianie, spacerk:painting:i, czule slowka.:glaszcze::calus:
Mysle podobnie małej Kasi potrzeba czasu aby zrozumieć, że to co sie tak nagle stało w jej zyciu to tylko dla jej dobra :)

Posted

stała

Yv1958 napisał(a):
Kasiunieczka!

To widzę,że malutka i domek i imie dostała ...SZCZĘŚCIA MALUTKA...NIEUSTAJĄCEGO!!!

Posted

[quote name='zuzlikowa']To widzę,że malutka i domek i imie dostała ...SZCZĘŚCIA MALUTKA...NIEUSTAJĄCEGO!!! Romeczko, cieszę sie że do nas zaglądnęłaś:lol:
[quote name='Yv1958']Dobre i to!:-P
Nieee, no suuuper!!! Pod warunkiem, ze bilet dostane od Ciebie i bede miala okazje Ciebie wysciskac!
Wchodzisz w to?:loveu: oczywiście, że wchodzę :p:p:p bez namysłu :razz:
a ściskać będziemy się wzajemnie. Uwielbiam jak wirtualne znajomości realizują się w realu :loveu:

Posted

Łomatkooooooooooo ale nocne Marki z Was :crazyeye:
Pogoda u nas fatalna, ale dla mie świeci słońce po przeczytaniu tych wiadomości i po obejrzeniu tych zdjęć. Cudownie, cudownie CUDOOOOOOOWNIE :multi::multi:

Posted

Zaglądam w pocztę z niecierpliwością, ale foteczek jeszcze nie mam.
Za to te co są już na wątku przesliczne i pysio Kasiuni takie mądre. Teraz dopiero widzę jaka Ona nieduża.
Na tej siatce w schronie wyglądała prawie jak ONka ..

czekam dalej na foteczki :)

Posted

Jako że wiozłam sunię, to zaraz wysyłam zdjęcia na maila ilon_n.
Zdjęcia są duże, wiec zapchają skrzynkę obawiam się. Ale mój komp zawiesza się przy jakiejkolwiek próbie otworzenia przeglądarki z możliwością obróbki zdjęć :(

Posted

Ja też wpadam na wątek aby popatrzeć na małą. Dzwoniłam do Marysi, ale nie pogadałam sobie z nią wiele bo dogorywa w łóżku pod kołderką. Zachciało się babie nocnych wypadów na dogo to teraz cierpi. Ale jak sama powiedziała "złego diabli nie zmogą":), więc jak znam życie na pewno nie wytrzyma i tutaj zaglądnie.

Posted

Dzidzia56 napisał(a):
Ja też wpadam na wątek aby popatrzeć na małą. Dzwoniłam do Marysi, ale nie pogadałam sobie z nią wiele bo dogorywa w łóżku pod kołderką. Zachciało się babie nocnych wypadów na dogo to teraz cierpi. Ale jak sama powiedziała "złego diabli nie zmogą":), więc jak znam życie na pewno nie wytrzyma i tutaj zaglądnie.

Kurcze, a ja tak caly czas mysle, ze Marysia chora, bo Jej nie ma:shake::placz:

Posted

Marysiu - kuruj się skutecznie. Ani nosa nie wyściubiaj dzisiaj spod kołderki. Ty juz odwalilaś kawal wieeeelkiej roboty Soczywiście nie Sama)
Kaska już bezpieczna, wiec Ty możesz się spokojnie kurować

Posted

Dzięki Ajlii, fotki mam w skrzyneczce, ściągam je właśnie z poczty, będę przetwarzać i wczytam na wątek :)

dopiero wróciłam z wyprawy do lasu, taka piękna pogoda, grzybów wszędzie bez liku .. moje psiaki i córunia wyplute z sił ;)
a nasza Marysia - biedula musi grzać łóżko i odpędzać choróbsko... ehh

Posted

Kaskaderka a obecnie Kaśka ;) w podróży ..

przesiadka z auta do auta .. ciekawe po co to wszystko??

ale mam wygody, więc pożyjemy zobaczymy ..

troszkę strapiona .. "gdzie mnie znowu życie rzuca?"

ale ufam, że tym razem mnie nie porzucą, przecież nie jestem w ciąży .. to dobrzy ludzie ..

no to jazda!!

Posted

tu mnie zostawiają??

wypłosz ze mnie .. tyle się dziś działo ..

już mi lepiej .. jestem w dobrych rękach ..

ludzie potrafią zaskakiwać .. czuję, że będzie dobrze ..