AMIGA Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Co za cudowne wieści :multi: Cudownie, że nie muszę już się tak wytężać i nie muszę już więcej znosić tych kwadratowych jaj :multi::multi: Marysiu - do wyreczka!! Dla solidarności z Tobą nie będę też dzisiaj wznosić toastów. Jak się tylko lepiej poczujesz to musimy zrobić jakies małe spotkanko w celu przekazania słoników (może ja przy okazjii odbiore swoją wywalczoną torebkę)i wtedy "opijemy" nowe życie Kaskaderki Quote
Yv1958 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 ilon_n napisał(a):Iwonko, a Ty jako Matka Chrzestna Kaskaderki (w istocie fuj) nic nie zasugerowałaś pani Ewie?? Nie Ilonko, bo imie musi pasowac do pieska, do jego zachowania, do jego poczucia humoru:-))) nawet! Moze majac zdjecie pieska zrobione z bliska latwiej byloby dac mu imie. Kurcze, to nie takie proste.Moze przyjdzie mi cos fajnego do glowy. Quote
marysia55 Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Olalala :crazyeye:, aleście mi pustki uczynili w sercu moim tym zniknieniem swoim :mad: A ja to mam jeszcze trochę do opowiedzenia cioteczki. Wylazłam z łóżka właśnie dla Was :evil_lol: Po pierwsze primo nie dzwoniłam juz do Pani Ewy ponieważ w między czasie zadzwoniła do mnie Pani Irena ze schroniska, że właśnie jest po rozmowie z Panią Ewą, więc żeby nie wyszło tak jak ze zmasowanym atakiem telefonicznym na Maję ( Ilonka :loveu:dobre to było ). Dałam dzisiaj spokój. tym bardziej, że Pani Ewa będzie musiała poświęcić więcej czasu Kaskaderce. Dziewczynka jest grzeczniutka, spokojna i nowe otoczenie oraz nowe psie towarzystwo ją onieśmiela. No i chyba tęskni za schroniskiem, ponieważ po kolacji gdy ułożyła się na kanapie i przysypiała po wrażeniach dnia dzisiejszego trochę popiskiwała chociaż Pani Ewa siedziała koło niej i głaskała. Po drugie primo, ponieważ schronisko bardzo pragnęło zrobić swój film z podróży Kaskaderki i wkleić na swoją stronę aby zachęcić innych do adopcji załatwiło prywatny samochód, w którym podrzucili całą ekipą Kaskaderkę na trasę Maji do Sokołowa Podlaskiego. Tak więc wydaje mi się, że będzie to uczciwe załatwienia sprawy, aby różnicę jaka zostanie po podliczeniu kosztów podróży Kaskaderki jaką poda mi Maja przekazać dla schroniska. Po trzecie primo, dla cierpliwych mam jeszcze jedną fajną wiadomość :evil_lol: ... ale to za chwilę :grins::grins::grins: Quote
furciaczek Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Kochane suczydlo, juz bezpieczne....oby juz zawsze swiecilo dla niej slonko:loveu: Co to za wiadomosc:cool3:?? Quote
marysia55 Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 [quote name='Yv1958']Nie Ilonko, bo imie musi pasowac do pieska, do jego zachowania, do jego poczucia humoru:-))) nawet! Moze majac zdjecie pieska zrobione z bliska latwiej byloby dac mu imie. Kurcze, to nie takie proste.Moze przyjdzie mi cos fajnego do glowy. No i co Iwonko masz już to imię dla suńki ??? :evil_lol::evil_lol: Popatrz poniżej co mówią te śliczne oczka i piękne białe ząbki. Ja już wiem (chyba:roll:) jak Pani Ewa da na imię Kaskaderce, ale nie powiem :diabloti: OK , jedna podpowiedź , zaczyna się na literkę K Quote
marysia55 Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 To jeszcze nie koniec :cool3:, ze schroniska "Ciapek" dostałam jeszcze kilka fotek i ogromne podziękowania dla Was:loveu: kochane kobietki co niniejszym czynię:buzi: Zaraz postaram się wkleić następne :lol::lol::lol: Quote
Yv1958 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Jest, jest Malenka!!:multi: Wpadlam jak burza do domu i od razu do kompa! Czulam, ze bedzie jej zdjecie!!!! CUDOWNA JEST!! Marysiu! Ty to umiesz trzymac w napieciu!!:evil_lol: Szkoda, ze nie widac, jak mi sie micha cieszy!:grins: Teraz tylko trzeba bedzie troszke czasu, ze to Sloneczko nasze kochane odnalazlo sie w nowym miejscu. Ciekawe, co to za imie??:look3: Mam nadzieje, ze nie czujesz sie gorzej Marysiu? Quote
marysia55 Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 ...... ostatnie głaski i mizianko,chyba sie troche boję .... .... ostatnie wspólne zdjęcie do albumu rodzinnego .... .... i ostatni pocałunek, czuję że coś jest nie tak .... Quote
Yv1958 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Chcialam sie wyrazic tak: mam nadzieje, ze czujesz sie duuuzo lepiej???:-) Quote
AlfaLS Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Bidulka z niej taka mała:shake:. Widać że stresa miała ;) Quote
Freya73 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Ale ona sliczna, ma takie bystre, szczesliwe oczka. Quote
Yv1958 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Taka smutna mordeczka ale jaka sliczna!! Kocham ja! Quote
marysia55 Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 .... jak to miło poczuć na sobie rekę przystojnego faceta ..... .... chyba wpadł mi w oko, w końcu niezłe ciacho ...... .... ale i tak juz zaczynam tęsknic na Irenką. Irenka wracaj ..... Quote
Yv1958 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Jak patrzy tesknie w kierunku schroniska.. Quote
marysia55 Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Yv1958 napisał(a):Chcialam sie wyrazic tak: mam nadzieje, ze czujesz sie duuuzo lepiej???:-) wiem Iwonko co chciałaś napisać:evil_lol:, mnie sie w nerwach i pospiechu też tak zdarza:p:p:p. Powiem tak, pacjent nie całkiem zdrowy, ale stabilny. Mam nadzieję, że przez jutro mi całkiem przejdzie, bo w poniedziałek muszę zasuwać do pracy ... nie ma 'z miłuj się':shake: Tak więc udostępniłam fankom Kaskaderki wszystko co na dzisiaj do mnie dotarło. Tak jak pisała Ilonka jutro będą zdjęcia od Maji z powitania w nowym domu. No i mam jeszcze obiecany ze schroniska film. Jak dostanę to tez się nim podzielę. Amen :loveu: Quote
marysia55 Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 O matko dziewczyny:loveu: jak by nie Wy to nic by z tego nie było. Wiem , że to zabrzmi banalnie, ale kocham Was 'okrutnie' :diabloti: Quote
Yv1958 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Ja Ciebie tez bardzo kocham!:evil_lol: Nie mozna Ciebie nie kochac!:p Quote
marysia55 Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 no i co cioteczki , nikomu nic nie przychodzi do głowy jak może teraz mieć na imię mała Kaskaderka:loveu:. Na początku literka K ... a na końcu A. Czekam na propozycje :diabloti: Quote
marysia55 Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 [quote name='Yv1958']Hm.....Kaska? kurczę chyba zgadła:evil_lol:. Biorąc pod uwagę, że Iwonka nie ma na klawiaturze polskich liter ... odczytuje to jako Kaśka :diabloti: i takie imię właśnie w pierwszej chwili Pani Ewie wpadło go głowy Kasia, ale czy tak zostanie ... to jeszcze jutro się upewnię :lol:, ale fajne nieeeee:cool3: Kasia, Kaśka, Kachna, Kasiula :loveu::loveu: Quote
Yv1958 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Czy za prawidlowa odpowiedz dostane bilet na Wyspy Hulagula??:cool3: Quote
marysia55 Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Yv1958 napisał(a):Czy za prawidlowa odpowiedz dostane bilet na Wyspy Hulagula??:cool3: nie:shake:, ale mogę Ci zasponsorować (jak będziesz w Polsce) bilet do Zaklikowa czyli nowego miejsca zameldowania Kaśki :loveu: Wchodzisz w to :diabloti: Quote
DarkWater Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Yv1958 napisał(a):Czy za prawidlowa odpowiedz dostane bilet na Wyspy Hulagula??:cool3: marysia55 napisał(a):nie:shake:, ... :loveu: A do Meksyku? Quote
Recommended Posts