Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Yv1958']Jestem. Zagladalam. Nie mialam czasu, zeby napisac.
Powiem krotko: jestem bardzo wzruszona! Moje marzenie sie spelnilo, moje modlitwy zostaly wysluchane.Tak mysle, jak piesek odbierze ten swiat..... Przeciez tak malo go zna i jak zareaguje na okazywana mi milosc?Przez tyle lat o nia prosil! Pragnal dotyku kochanej osoby, odrobiny czulosci.Teraz dostanie to wszystko.
Zeby tylko dobrze zniosl podroz. nooo w końcu zaglądnęła nasza 'matka chrzestna':loveu:. Iwonko myślę, że podróż przebiegnie bez komplikacji. W końcu będzie w rękach 'fachowców'. Bardzo im też z tego miejsca dziękuje:calus:
[quote name='Freya73']Mysle, ze Marysia swietnie spisala sie jako przywodca stada.:oops::oops::oops: Freya:loveu: przecież bez Was sama nic nie dała bym rady zdziałać. Ja ciągle powtarzam i będę powtarzać, że Dogomania to gra zespołowa w pojedynkę można tylko na aut wylecieć :lol:
[quote name='zuzlikowa']..,tylko czemu chce bić????
Marysieńko...już tylko za minutkę...i Kaskaderki szczęśliwy dzień się zacznie!!! Romeczko:loveu: i właśnie z okazji tego święta odpuścimy Ci ten pręgierz, który już szykowałam razem z 3 x :diabloti:

Posted

majku33krakow napisał(a):
ja jestem ciekawy jaki ma psina charakter.
majku, psina ma dobry charakter w przeciwieństwie do ludzi, którzy ja wyrzucili z domu gdy się okazało, że będzie miała dzieci:-(. Pomimo, że urodziła 'pod krzaczkiem' to je pilnowała jak najlepsza matka i razem z nimi trafiła do schroniska.

Posted

Płakać mi się chce, gdy myślę o tych wszystkich przepędzanych suniach spodziewających się potomstwa ..
jaka podłość i bezduszność .. i to zwielokrotniona, bo krzywda dosięga nie jedną istotę, lecz w niej wiele.

Posted

ilon_n napisał(a):
Płakać mi się chce, gdy myślę o tych wszystkich przepędzanych suniach spodziewających się potomstwa ..
jaka podłość i bezduszność .. i to zwielokrotniona, bo krzywda dosięga nie jedną istotę, lecz w niej wiele.
bardzo konkretnie to ujęłaś Ilonko. Niestety zwierzęta cierpią przez bezmyślność ludzi.
Bóg dał nam wszystkim rozum, tylko nie każdy umie się nim posługiwać:cool3:

Posted

MArysiu!!!A teraz to ja Cie wezme na kolano!!
Ja dopiero zauwazylam podpis:( Nawet nic nie pisalas, nie wołałaś wczesniej:mad:...no, ale nic...zobaczyłam, wchodze...widze zdjęcie...siedzialam 3 minuty wpatrując sie w nie(nie czytajac tresci) i myslac, co zrobic, zeby ja z tego schronu wyciagnąc...chocby nawet do siebie...przygladam się, czy jest duza...Normalnie tak mnie urzekla ta fotka, ze nie moglam oczu oderwac..
Ja po prostu jeszcze czegos takiego nie widzialam...
CZytam więc i co widze..??Ze jest domek dla Suni i kochajace serce czeka..."tylko głupia " kasa przeszkadza, a raczej jej brak...
Ale co widze dalej..?WAtek ma 5 dni...23 strony...a ja weszlam wlasnie...w dniu wyjazdu Suni do domku!!!:):):loveu:
Cioteczki jak zwykle nie zawiodły..i to "w tempie kosmicznym"...:loveu::loveu:I nawet transport sie znalazł...
Jesoooo...ale cudnie..mogę iśc dzis spac z uśmiechem na ustach:p:p:p:multi:

Posted

[quote name='zuzlikowa']Przepraszam...co się dzieje...jak można pomóc?

ZAWSZE POMAGA NASZYM PSIAKOM- TERAZ ONA POTRZEBUJE POMOCY DLA PELASI-BŁAGAM-NIE ZOSTAWIAJMY UKRYTEGO SMOKA W POTRZEBIESzukamy domku dla cudnej Pelasi, ktora znalazł kochany Smoczek:) Zapraszam na watek:)

Posted

[quote name='gonia66']MArysiu!!!A teraz to ja Cie wezme na kolano!!
Ja dopiero zauwazylam podpis:( Nawet nic nie pisalas, nie wołałaś wczesniej:mad:...no, ale nic...zobaczyłam, wchodze...widze zdjęcie...siedzialam 3 minuty wpatrując sie w nie(nie czytajac tresci) i myslac, co zrobic, zeby ja z tego schronu wyciagnąc...chocby nawet do siebie...przygladam się, czy jest duza...Normalnie tak mnie urzekla ta fotka, ze nie moglam oczu oderwac..
Ja po prostu jeszcze czegos takiego nie widzialam...
CZytam więc i co widze..??Ze jest domek dla Suni i kochajace serce czeka..."tylko głupia " kasa przeszkadza, a raczej jej brak...
Ale co widze dalej..?WAtek ma 5 dni...23 strony...a ja weszlam wlasnie...w dniu wyjazdu Suni do domku!!!:):):loveu:
Cioteczki jak zwykle nie zawiodły..i to "w tempie kosmicznym"...:loveu::loveu:I nawet transport sie znalazł...

Jesoooo...ale cudnie..mogę iśc dzis spac z uśmiechem na ustach:p:p:p:multi: Gonia, kochanie dlatego parę postów wcześniej napisałam, że dla mnie to był tydzień cudów :loveu:

Posted

[quote name='zuzlikowa']Malutka...śpij spokojnie,dziś wiele wrażeń Cię czeka... Romeczko, ja myślę że ta nasza mała to chyba śpi spokojnie nieświadoma tego co ją dzisiaj czeka:lol::lol:. Ty lepiej mnie życz spokojnego snu, bo jak widzisz godzina późna a ja dalej się po wątku szwędam bo spać z wrażenia nie mogę.... a co będzie jak z rana prześpię jej wyjazd :placz:

Posted

marysia55 napisał(a):
Romeczko, ja myślę że ta nasza mała to chyba śpi spokojnie nieświadoma tego co ją dzisiaj czeka:lol::lol:. Ty lepiej mnie życz spokojnego snu, bo jak widzisz godzina późna a ja dalej się po wątku szwędam bo spać z wrażenia nie mogę.... a co będzie jak z rana prześpię jej wyjazd :placz:

Hihihi..a jutro tez "moj" dziadzio Kubus, ktorego dawalismy rok temu do DT, zeby mogł spokojnie umrzec, jedzie do domku:):):)
I w drodze po Kubusia, nowy Domek, na jego miejsce wiezie szczeniaczka znalezionego na ulicy..:)
Tak Marys..to był zdecydowanie tydzien cudow..i "tylko" jedno wydarzenie nie pozwalalo mi sie tak "do konca" cieszyc...wiesz jakie:(:(..ale dzis jestem po dlugiej rozmowie z I. i jest juz o niebo lepiej- więc juz mi lżej i duzo radośniej:):):)

Posted

[quote name='gonia66']Hihihi..a jutro tez "moj" dziadzio Kubus, ktorego dawalismy rok temu do DT, zeby mogł spokojnie umrzec, jedzie do domku:):):)
I w drodze po Kubusia, nowy Domek, na jego miejsce wiezie szczeniaczka znalezionego na ulicy..:)
Tak Marys..to był zdecydowanie tydzien cudow..i "tylko" jedno wydarzenie nie pozwalalo mi sie tak "do konca" cieszyc...wiesz jakie:(:(..ale dziś jestem po długiej rozmowie z I. i jest już o niebo lepiej- więc już mi lżej i dużo radośniej:):):) w takim razie ja też się zdecyduje na telefon do niej, ponieważ jak pisałam na jej wątku można polec w potyczce, ale ważny jest wynik całej bitwy :)

Posted

Kaskaderka, wybacz ale nie jestem wstanie trwać tutaj do rana. Lecę do wyrka z moimi 'ogonkami', które tez się zaczynają awanturować, że łóżko jest puste:evil_lol:. Mam nadzieje, że nie prześpię twojego startu w nowe życie. Jeszcze tylko 7 godzin malutka. Śpij spokojnie, od jutra zaczynasz nowe wspaniałe życie. Mocno w to wierzę:loveu:

Posted

UBOCZE napisał(a):
A to ten wątek Marysi!!! Ale wygląda na radosny, nie zaś spędzający sen z powiek.:lol::lol::lol:
:crazyeye::crazyeye: oooo witamy wujka UBOCZE:loveu:. Watek radosny jak mało który, ale mnie nerwy 'trzepią' .... pewnie jutro przejdą, ale do jutra to jajko zniosę tak jak niektóre ciotki obiecały, a ja razem z nimi :diabloti:

Posted

Ufffffffffffffffffff to już dzisiaj :multi:
Chyba nic nie będę w stanie dziś zrobić dopóki nie pokaże się tu wioadomośc, że Kaskaderka już dotarla do swojej przystani

Posted

I ja czekam na wieści..aż dziw, ze Marysia nie "waruje" tu od 6.00:p
Pewnie zasneła na klawiaturze ok 5.00:)
No tak- wielki dzien dla cudnej dziewczynki, czyli święto na dogo:)

Posted

Sorki :oops: kobietki ( i mężczyźni) że dopiero teraz wchodzę na wątek narażając wszystkich na stres, ale jak w znanym porzekadle "co głupiemu po rozumie ......". Zamiast się wczoraj kurować w łóżku to wisiałam przed kompem jakby to miało pomóc ... efekt .... dzisiaj jest ze mną gorzej niż wczoraj. Temperatura z rana prawie 38stopni.

Dość marudzenia, przecież mam ważną wiadomość do przekazania :cool3::cool3:

Kaskaderka już w samochodzie naszej "Drużyny A" jedzie do swojego domu :multi::multi::multi:

Przed nimi jakieś 250km.

Posted

[quote name='gonia66']I ja czekam na wieści..aż dziw, ze Marysia nie "waruje" tu od 6.00:p
Pewnie zasneła na klawiaturze ok 5.00:)
No tak- wielki dzien dla cudnej dziewczynki, czyli święto na dogo:) no, no tylko nie zasnęła :evil_lol:( no może troszeczkę:diabloti:), ale rękę na pulsie czyli telefonie trzyma :lol:

Posted

furciaczek napisał(a):
A wiadomo jak sie zachowuje, stresuje sie??
niestety ale tak. mam nadzieję, że będzie dobrze ponieważ Maja jedzie z mężem więc Kaskaderka będzie miała bezpośrednią opiekę.