Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marysia55 napisał(a):
Ilonko chyba sie upije z radości:cunao: ale oczywiście juz po ...:chlup::chlup::chlup:
Wpisuję się na listę Twoich adoratorów tzn. adoratorek :evil_lol:

dzięki Marysiu!! :loveu: i vice versa!! :evil_lol:
No koniecznie trzeba będzie na koniec to uczcić :popcorn::knajpa::drink1: wliczając abstynentów:pepsi:

jaka szkoda, że jesteśmy tacy rozproszeni :roll:

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ilon_n']dzięki Marysiu!! :loveu: i vice versa!! :evil_lol:
No koniecznie trzeba będzie na koniec to uczcić :popcorn::knajpa::drink1: wliczając abstynentów:pepsi:
jaka szkoda, że jesteśmy tacy rozproszeni :roll: no co Ty Ilonko przecież Polska to taka mała mieścina:evil_lol: ja tam wierzę, że wcześniej czy później nasze drogi sie skrzyżują :loveu:. Jeżeli ktoś raz się zaraził chorobą o nazwie "miłość do zwierząt" to będzie juz chorował do końca życia :razz:. Czego sobie i Was kochane cioteczki życzę :diabloti:. Chorujmy długo i szczęśliwie:grins::grins::grins:

Posted

ilon_n napisał(a):
dzięki Marysiu!! :loveu: i vice versa!! :evil_lol:

jaka szkoda, że jesteśmy tacy rozproszeni :roll:

Widzę że w sobotę wieczorem imprezka się szykuje :evil_lol:

Posted

[quote name='marysia55']AMIGA:loveu:każde wyprodukowane jajo chcę widzieć na wątku:evil_lol:. Będę otwierać bazarek na inne bidy właśnie z tymi jajami :diabloti:

Dzisiaj takie znioslam

Posted

[quote name='AMIGA']Dzisiaj takie znioslam
OK :lol:, zapisuje sobie :evil_lol: poproszę o następne gdyby Cie wzięło znowu na znoszenie:diabloti:
Ciekawe jakie będą znosić inne cioteczki :diabloti:

Posted

marysia55 napisał(a):
następne gdyby Cie wzięło znowu na znoszenie:diabloti:

Myslisz, że to taka prosta sprawa? O nieee. Okragłe to co innego - bułka z maslem, ale takie kanciaste to nie tak hop siup

Posted

AlfaLS napisał(a):
Czy cisi kibice też mogą świętować??????????

Jak najbardziej :)
A Kaskaderka niech jutro przeznaczy dzień na pakowanie, żeby wszystkie manatki zabrała i nic w pośpiechu w sobotę nie zapomniała :)

Posted

AMIGA napisał(a):
Myslisz, że to taka prosta sprawa? O nieee. Okragłe to co innego - bułka z maslem, ale takie kanciaste to nie tak hop siup
no wiem , że kwadratura jaja wymaga większego wysiłku :evil_lol:, ale tez wiem że dasz radę :diabloti:

AMIGA, tylu wspaniałych ludzi zaglądnęło na ten wątek, tylu wspaniałych ludzi pomogło, tylu wspaniałych ludzi kibicuje ...... no po prostu nie mogę w to jeszcze uwierzyć ... ciągle się szczypię i powtarzam sobie "Marysia to nie sen ... to jest właśnie to cudowne oblicze Dogomanii i ludzi , którzy się wspierają aby nieść pomoc tym maluczkim.

Posted

Plicha napisał(a):
Widzę że w sobotę wieczorem imprezka się szykuje :evil_lol:
i to jaka to 'białego rana' :evil_lol:
AlfaLS napisał(a):
Czy cisi kibice też mogą świętować??????????
Pliszka juz zdążyła odpowiedzieć za mnie :lol:
Plicha napisał(a):
Jak najbardziej :)
A Kaskaderka niech jutro przeznaczy dzień na pakowanie, żeby wszystkie manatki zabrała i nic w pośpiechu w sobotę nie zapomniała :)
oj chciałabym zobaczyć minę Kaskaderki jak wyjdzie z boksu nie na spacer z Panią Irenką tylko jak otworzą przed królewna drzwi od karety :p:p:p

Posted

[quote name='marysia55'] poproszę o następne gdyby Cie wzięło znowu na znoszenie:diabloti:

No i zniosłam, nie wytrzymałam :-)

A drugie zniosłam takie, ze aż kurczak się dziwi

Kaskaderka już spakowana, kanapki na drogę przygotowane?

Posted

Witam wątkowe cioteczki i nie tylko:loveu:. Znowu późno wpadam na wątek, ale walczę z temperaturą i jakimś paskudztwem które się mi przyplątało jakby nie miało lepszej pory na atak:cool3:.
Nie wiem jak dla Was, ale dla mnie to jest tydzień cudów.
Cudem :loveu: jest dla mnie, że tyle osób dało wsparcie finansowe Kaskaderce w drodze do lepszego życia.
Cudem :loveu: jest dla mnie, że tyle osób tutaj zagląda i kibicuje tej kruszynie.
Cudem :loveu: jest dla mnie, że tak szybko udało się załatwić transport na który malutka czekała już prawie 2 miesiące.
Cudem :loveu: jest dla mnie, że pomimo iż Kaskaderka ma już zabezpieczony transport mam kolejne dowody na to, że historia psinki i jej nowej Pani (emerytki zakochanej w psach) poruszyły serca jeszcze kilku osób:loveu:, które postanowiły przekazać mi pieniążki na konkretny cel. Tym celem mają być pełne, kompleksowe badania i szczepienia Kaskaderki oraz nie ukrywam, że słowo przysmaczki na dobry początek nowego życia też padło:lol::lol:.
Tak więc Kaskaderka nie tylko, że pojedzie do swojego domu grzać się wraz z innymi domownikami w jednym łóżku to na dodatek okazuje się , że będzie to dziewczynka z posagiem:p:p.

Posted

Żeby nie podtrzymywać napięcia już śpieszę wyjaśnić sprawę:razz:. Wprawdzie nie ujawniła nam się tutaj na wątku cioteczka Leyla:loveu:, ale wysłała mi PW i przelew na 100,- z przeznaczeniem na tak jak wspomniałam kompleksowe przebadanie i wszystkie potrzebne szczepienia naszej Kaskaderki, aby psinka nie stanowiła zagrożenia dla rezydentów. W dodatku od moich koleżanek :loveu: z pracy (oprócz Dzidzia56, która się nam już tutaj ujawniła) dostałam 20,- na jak się wyraziły „przysmaczki dla tej bidy” chociaż mam pełną świadomość, że Pani Ewa zadba aby jej niczego nie brakowało. I na koniec moja własna rodzona mama:loveu: również emerytka z długoletnim stażem:razz:, która stała mi za plecami :oops: kiedy ja przeżywałam wszystko co się działo tutaj na wątku też wepchnęła mi 10,- dla Kaskaderki stwierdzając, że ona też chce mieć swój udział w jej życiu.

Posted

A teraz sprawy bardziej przyziemne:razz:, ale nie mniej ważne. Dzisiaj wpadły na moje konto (lub włożono mi w łapkę:evil_lol:) pieniążki od:
DarkWater 5,- :buzi:
Przyjaciółka AMIGI Maja 27,- ( z konta AMIGI) :buzi:
Leyla 100,- ( badania i szczepienia) :loveu: :buzi:
Koleżanki marysi55 20,- (przysmaczki) :buzi:
Mama marysi55 10,- (emerytka dla emerytki) :loveu::loveu:

Tak więc jak widać posag dziewczynki na dzień dzisiejszy wynosi 130,- , który przeleję na konto Pani Ewy :loveu:( w prawdzie w rozmowie telefonicznej Pani Ewa nie mogąc ukryć wzruszenia usiłowała odmówić twierdząc, że jakoś sobie poradzi z tymi dodatkowymi kosztami odnośnie badań i szczepień które miała świadomość, że musi zrobić decydując się na przyjęcie Kaskaderki do swojego domu, ale w końcu pod groźbą nalotu „brygad szybkiego reagowania”:diabloti: z dogomanii ustąpiła i jutro poda mi konto)

Skoro napisałam już wszystko co leżało mi na sercu i koncie bankowym :evil_lol: idę porobić stosowne zapisy na pierwszej stronie.

Ciotki nie wiem jak Wam dziękować :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Ja tam czekam na fotosy...8)
A teraz ide sobie golnac :drinking: na te okolicznosc; Kaskaderka juz jutro bedzie w swoim domu, przy boku cieplej, serdecznej osoby.