ilon_n Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 marysia55 napisał(a):Ilonko chyba sie upije z radości:cunao: ale oczywiście juz po ...:chlup::chlup::chlup: Wpisuję się na listę Twoich adoratorów tzn. adoratorek :evil_lol: dzięki Marysiu!! :loveu: i vice versa!! :evil_lol: No koniecznie trzeba będzie na koniec to uczcić :popcorn::knajpa::drink1: wliczając abstynentów:pepsi: jaka szkoda, że jesteśmy tacy rozproszeni :roll: Quote
marysia55 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 [quote name='ilon_n']dzięki Marysiu!! :loveu: i vice versa!! :evil_lol: No koniecznie trzeba będzie na koniec to uczcić :popcorn::knajpa::drink1: wliczając abstynentów:pepsi: jaka szkoda, że jesteśmy tacy rozproszeni :roll: no co Ty Ilonko przecież Polska to taka mała mieścina:evil_lol: ja tam wierzę, że wcześniej czy później nasze drogi sie skrzyżują :loveu:. Jeżeli ktoś raz się zaraził chorobą o nazwie "miłość do zwierząt" to będzie juz chorował do końca życia :razz:. Czego sobie i Was kochane cioteczki życzę :diabloti:. Chorujmy długo i szczęśliwie:grins::grins::grins: Quote
Plicha Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 ilon_n napisał(a):dzięki Marysiu!! :loveu: i vice versa!! :evil_lol: No koniecznie trzeba będzie na koniec to uczcić :popcorn::knajpa::drink1: wliczając abstynentów:pepsi: jaka szkoda, że jesteśmy tacy rozproszeni :roll: Widzę że w sobotę wieczorem imprezka się szykuje :evil_lol: Quote
ilon_n Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Marysiu, bywa, że to "choroba" genetycznie wrodzona i oby chorych na nią było jak najwięcej ;) Imprezka w cyberprzestrzeni - koniecznie!! :) Quote
AlfaLS Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Czy cisi kibice też mogą świętować?????????? Quote
AMIGA Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='marysia55']AMIGA:loveu:każde wyprodukowane jajo chcę widzieć na wątku:evil_lol:. Będę otwierać bazarek na inne bidy właśnie z tymi jajami :diabloti: Dzisiaj takie znioslam Quote
marysia55 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 [quote name='AMIGA']Dzisiaj takie znioslam OK :lol:, zapisuje sobie :evil_lol: poproszę o następne gdyby Cie wzięło znowu na znoszenie:diabloti: Ciekawe jakie będą znosić inne cioteczki :diabloti: Quote
AMIGA Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 marysia55 napisał(a): następne gdyby Cie wzięło znowu na znoszenie:diabloti: Myslisz, że to taka prosta sprawa? O nieee. Okragłe to co innego - bułka z maslem, ale takie kanciaste to nie tak hop siup Quote
Plicha Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 AlfaLS napisał(a):Czy cisi kibice też mogą świętować?????????? Jak najbardziej :) A Kaskaderka niech jutro przeznaczy dzień na pakowanie, żeby wszystkie manatki zabrała i nic w pośpiechu w sobotę nie zapomniała :) Quote
marysia55 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 AMIGA napisał(a):Myslisz, że to taka prosta sprawa? O nieee. Okragłe to co innego - bułka z maslem, ale takie kanciaste to nie tak hop siup no wiem , że kwadratura jaja wymaga większego wysiłku :evil_lol:, ale tez wiem że dasz radę :diabloti: AMIGA, tylu wspaniałych ludzi zaglądnęło na ten wątek, tylu wspaniałych ludzi pomogło, tylu wspaniałych ludzi kibicuje ...... no po prostu nie mogę w to jeszcze uwierzyć ... ciągle się szczypię i powtarzam sobie "Marysia to nie sen ... to jest właśnie to cudowne oblicze Dogomanii i ludzi , którzy się wspierają aby nieść pomoc tym maluczkim. Quote
marysia55 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Plicha napisał(a):Widzę że w sobotę wieczorem imprezka się szykuje :evil_lol: i to jaka to 'białego rana' :evil_lol: AlfaLS napisał(a):Czy cisi kibice też mogą świętować?????????? Pliszka juz zdążyła odpowiedzieć za mnie :lol: Plicha napisał(a):Jak najbardziej :) A Kaskaderka niech jutro przeznaczy dzień na pakowanie, żeby wszystkie manatki zabrała i nic w pośpiechu w sobotę nie zapomniała :) oj chciałabym zobaczyć minę Kaskaderki jak wyjdzie z boksu nie na spacer z Panią Irenką tylko jak otworzą przed królewna drzwi od karety :p:p:p Quote
AMIGA Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 A ja bym ją już chciała widzieć wyluzowaną na kanapie Quote
Plicha Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 No to możemy zacząć odliczać godziny, jutro o tej porze Kaskaderka będzie już pewnie w drodze :multi::multi::multi: Quote
AMIGA Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='marysia55'] poproszę o następne gdyby Cie wzięło znowu na znoszenie:diabloti: No i zniosłam, nie wytrzymałam :-) A drugie zniosłam takie, ze aż kurczak się dziwi Kaskaderka już spakowana, kanapki na drogę przygotowane? Quote
marysia55 Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Witam wątkowe cioteczki i nie tylko:loveu:. Znowu późno wpadam na wątek, ale walczę z temperaturą i jakimś paskudztwem które się mi przyplątało jakby nie miało lepszej pory na atak:cool3:. Nie wiem jak dla Was, ale dla mnie to jest tydzień cudów. Cudem :loveu: jest dla mnie, że tyle osób dało wsparcie finansowe Kaskaderce w drodze do lepszego życia. Cudem :loveu: jest dla mnie, że tyle osób tutaj zagląda i kibicuje tej kruszynie. Cudem :loveu: jest dla mnie, że tak szybko udało się załatwić transport na który malutka czekała już prawie 2 miesiące. Cudem :loveu: jest dla mnie, że pomimo iż Kaskaderka ma już zabezpieczony transport mam kolejne dowody na to, że historia psinki i jej nowej Pani (emerytki zakochanej w psach) poruszyły serca jeszcze kilku osób:loveu:, które postanowiły przekazać mi pieniążki na konkretny cel. Tym celem mają być pełne, kompleksowe badania i szczepienia Kaskaderki oraz nie ukrywam, że słowo przysmaczki na dobry początek nowego życia też padło:lol::lol:. Tak więc Kaskaderka nie tylko, że pojedzie do swojego domu grzać się wraz z innymi domownikami w jednym łóżku to na dodatek okazuje się , że będzie to dziewczynka z posagiem:p:p. Quote
marysia55 Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 AMIGA napisał(a):A ja bym ją już chciała widzieć wyluzowaną na kanapie zobaczysz, zobaczysz ... jak my wszystkie tutaj:lol: Quote
marysia55 Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Żeby nie podtrzymywać napięcia już śpieszę wyjaśnić sprawę:razz:. Wprawdzie nie ujawniła nam się tutaj na wątku cioteczka Leyla:loveu:, ale wysłała mi PW i przelew na 100,- z przeznaczeniem na tak jak wspomniałam kompleksowe przebadanie i wszystkie potrzebne szczepienia naszej Kaskaderki, aby psinka nie stanowiła zagrożenia dla rezydentów. W dodatku od moich koleżanek :loveu: z pracy (oprócz Dzidzia56, która się nam już tutaj ujawniła) dostałam 20,- na jak się wyraziły „przysmaczki dla tej bidy” chociaż mam pełną świadomość, że Pani Ewa zadba aby jej niczego nie brakowało. I na koniec moja własna rodzona mama:loveu: również emerytka z długoletnim stażem:razz:, która stała mi za plecami :oops: kiedy ja przeżywałam wszystko co się działo tutaj na wątku też wepchnęła mi 10,- dla Kaskaderki stwierdzając, że ona też chce mieć swój udział w jej życiu. Quote
zebrazebra Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [LEFT]To super, trzymam kciuki za powodzenie akcji :thumbs:[/LEFT] Quote
marysia55 Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 zebrazebra napisał(a):To super, trzymam kciuki za powodzenie akcji :thumbs: dziekujemy:loveu:, kciuki i pozytywne fluidy bardzo sie przydadzą na jutrzejszy dzień :lol::lol: Quote
marysia55 Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 A teraz sprawy bardziej przyziemne:razz:, ale nie mniej ważne. Dzisiaj wpadły na moje konto (lub włożono mi w łapkę:evil_lol:) pieniążki od: DarkWater 5,- :buzi: Przyjaciółka AMIGI Maja 27,- ( z konta AMIGI) :buzi: Leyla 100,- ( badania i szczepienia) :loveu: :buzi: Koleżanki marysi55 20,- (przysmaczki) :buzi: Mama marysi55 10,- (emerytka dla emerytki) :loveu::loveu: Tak więc jak widać posag dziewczynki na dzień dzisiejszy wynosi 130,- , który przeleję na konto Pani Ewy :loveu:( w prawdzie w rozmowie telefonicznej Pani Ewa nie mogąc ukryć wzruszenia usiłowała odmówić twierdząc, że jakoś sobie poradzi z tymi dodatkowymi kosztami odnośnie badań i szczepień które miała świadomość, że musi zrobić decydując się na przyjęcie Kaskaderki do swojego domu, ale w końcu pod groźbą nalotu „brygad szybkiego reagowania”:diabloti: z dogomanii ustąpiła i jutro poda mi konto) Skoro napisałam już wszystko co leżało mi na sercu i koncie bankowym :evil_lol: idę porobić stosowne zapisy na pierwszej stronie. Ciotki nie wiem jak Wam dziękować :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Freya73 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Ja tam czekam na fotosy...8) A teraz ide sobie golnac :drinking: na te okolicznosc; Kaskaderka juz jutro bedzie w swoim domu, przy boku cieplej, serdecznej osoby. Quote
Plicha Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Nie no, po prostu extra wiadomości w piątkowy wieczór :sweetCyb: będzie jutro co opijać:drink1: Quote
Recommended Posts