GoniaP Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Miód na serce :) A my wracaliśmy z marszu w Warszawie i znaleźliśmy psa na 300km, tuż za Strykowem, na stacji Orlen, tuż przy KFC. Nakarmiliśmy go, ale nie było mowy o złapaniu i odjechaliśmy z kwitkiem. Zawiadomiłam łódzkie fundacje, ale niestety nikt psu do tej pory nie pomógł, a ja przez niego spać nie mogę. Jeśli ktoś z Was wpadnie na jakiś pomysł, proszę o kontakt na 661 955 880 Quote
Ajula Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 dziś mija rok, jak Birka zamieszkała w nowym Domu ze swoimi własnymi kochającymi ją bardzo Ludźmi :loveu: dziękujemy kochana Birkusiowa Rodzinko za nowe życie, które jej podarowaliście :Rose: można powiedzieć, że Birka ma dziś urodziny!! oby tak dalej malutka! wszystkiego najlepszego!! :BIG: :tort: Quote
What May NN Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 tak :-) rok temu narodziła się na nowo - w swoim wspaniałym domku :-) dziękujemy... Quote
Recommended Posts