Ajula Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 ojej jaki wstyd, Birka dewastuje taki ładny ogródek :oops: to może ją zabierzemy? Quote
Ajula Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 a tak poważnie oglądam kilka razy ten filmik i się zachwycam - jaka szczęśliwa Birka :loveu: widać, że świetnie się czuje, jest wyluzowana i radosna a Pani ma niezły jogging :D Quote
supergoga Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Super filmik. Birka wydaje mi się, że wyraźnie się zaokrągliła. I ma uśmiechniete pysio. Nic nie zostało z zastraszonego psiaka którego poznałam w hotelu. Jogging rzeczywiście świetny - wielkie dzięki !!! Można miec i kondycje i linie przy takim sparring - partnerze! Quote
What May NN Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 faaaaajnie, że Birka szczęśliwa :-) Quote
marra Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Ajula napisał(a):ojej jaki wstyd, Birka dewastuje taki ładny ogródek :oops: to może ją zabierzemy? Czarny humor widzę ;) Birka ma się tak dobrze że aż serce rośnie :) żeby tak moja mama czy babcia biegały z moim psem...;) Quote
Vlk Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 śliczna sunia :) i jak ładnie wygląda na nowych fotkach. Gratulacje! :) Quote
marra Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Dziewczyny zajrzyjcie prosze do liska...:(http://www.dogomania.pl/threads/195892-Chester-lisek-z-łańcucha-szuka-prawdziwego-domu-(?p=15676387#post15676387 Quote
Ajula Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 sunia ze stacji benzynowej podobna do Birusi http://www.dogomania.pl/threads/195629-quot-Nie-mog%C4%99-si%C4%99-odkocha%C4%87-ciagle-kocham-to-%C5%BCycie-quot Quote
marra Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 rzeczywiście bardzo podobna...oby jej się udało :( Quote
Ajula Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Birka jest już miesiąc w nowym domu :) dziś jedziemy z wizytą do Birusi Quote
Ajula Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Byliśmy u Birki Krzysiek musiał mnie za uszy stamtąd wyciągać, bo dobrowolnie nie chciałam wyjść od tych miłych ludzi :) najważniejsze: Bireczka jest szczęśliwym rozbrykanym psiakiem :multi: - zaokrągliła się, wypiękniała, jakoś tak ma jaśniejsze ubarwienie (albo po prostu jest czysta), miesiąc temu jej sierść była szorstka, a teraz jest mięciutka w dotyku, wyprostowała się, głowę nosi wysoko, uszy do przodu to jest cudowna psina - wesoła, przymilna i taka kochana bardzo szybko się uczy, rozumie już najważniejsze komendy (inteligentna bestia) z kotami już ok. To jest pięciogwiazdkowy dom i wszystkim psiakom takich domów życzyć. RODZINKO BIRKI - DZIĘKUJEMY :Rose: :loveu: niestety demoluje ogród, ale kochani Państwo wybaczają jej to mam nadzieję, że z czasem jej to minie szczególnie uwielbia wyrywać bambusowe podpórki do roślin (przy okazji załatwia roślinę) Mamy fotki, Krzysiek potem wstawi. Quote
kmk Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Birka na powitanie [video=youtube;gCuxDm_31V8]http://www.youtube.com/watch?v=gCuxDm_31V8[/video] Quote
kmk Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Biegać to ona potrafi [video=youtube;Pl22LV-ZlVc]http://www.youtube.com/watch?v=Pl22LV-ZlVc[/video] To są straty w roślinności ogrodowej - wyłącznie przypadkowe :evil_lol: Kijki bambusowe podtrzymują rośliny, a przecież wiadomo, że nie ma lepszego przysmaku psa niż suchy bambus. No i spróbujcie bez rąk samymi zębami odgryźć kijek bambusowy bez uszkadzania roślinki. :) A to jest stoliczek Bireczki. Stoliczek zbudował Pan Edward co by Birka nie musiała się zanadto schylać do miski :) Quote
supergoga Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Ależ wypiękniała nasza Birka. Dziękujemy pieknie!!! Quote
Ajula Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 [quote name='GoniaP']Ależ mnie cieszy ten widok :) masz wielkie zasługi Goniu, że skojarzyłaś ten Dom z Birką :Rose: Quote
holly101 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Ech, w serduszku się ciepło robi jak się widzi i czyta takie wspaniałe wieści :) Quote
Ajula Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 pozdrowienia dla Birki i jej Rodzinki żebyście nie myśleli, że już zapomnieliśmy o Bireczce ;) Quote
Ajula Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 cześć Birusia jak tam zabawy na śniegu? rzucasz się z Panem Edwardem śnieżkami? :) ciekawe co powiesz na malutką kuzyneczkę :loveu: Quote
Becia66 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 o matko !!! ale piękny stoliczek coby się nie schylała za bardzo :diabloti:.... ale wygody ma dziewczynka, tylko pozazdrościć. Quote
kmk Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Birka to największy szczeniak jakiego znam - fiu-bździu w głowie. A i Państwu jakby trochę tego szaleństwa BB się udzieliło :) [video=youtube;tJhp3nYkp3M]http://www.youtube.com/watch?v=tJhp3nYkp3M[/video] A tak się teraz wita gości. Quote
Recommended Posts