Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ajula napisał(a):
czarna zniknęła bez śladu :(
Krzysiek kilka dni temu jechał znowu tą trasą i sprawdzał stację benzynową - nie ma czarnej suni

a może by uczulić pracowników z tej stacji benzynowej, żeby dali znać kiedy sunia sie pojawi....i czy w ogóle sie pojawia...

Posted

Becia66 napisał(a):
a może by uczulić pracowników z tej stacji benzynowej, żeby dali znać kiedy sunia sie pojawi....i czy w ogóle sie pojawia...

od samego początku byli uczuleni, mieli nr telefonu, Krzysiek sam do nich dzwonił - nic z tego

Posted

Ajula napisał(a):
od samego początku byli uczuleni, mieli nr telefonu, Krzysiek sam do nich dzwonił - nic z tego

coś się musiało jej pewnie przytrafić, nawet nie chcę mysleć co...

Posted

Hanna 1 napisał(a):
chciało by się zobaczyć nowe fotki, co Wy na to?

oj tak :)
u Birki wszystko dobrze, Krzysiek zajrzał do niej w sobotę, ona jest w swoim nowym domu szczęśliwa
ale fotki by się przydały

Posted

Ajula napisał(a):
oj tak :)
u Birki wszystko dobrze, Krzysiek zajrzał do niej w sobotę, ona jest w swoim nowym domu szczęśliwa
ale fotki by się przydały

pewnie, że by się przydały. Ja z wiadomego powodu nie mogłam osobiście Biruni zobaczyć i poszudrać ale ujęła mnie ta słodka mordka

Posted

supergoga napisał(a):
A my dziękujemy p. Wojtkowi - bo to chyba od Pana darowizna nza Birusię na naszym koncie. Ogromnie nisko się kłaniamy!!! I pozdrawiamy!

pięknie dziękujemy nowej rodzinie Birki :loveu:
przyda się na następne znajdy :)

Posted

Zabrałabym go do nas, ale nie wiem co Laguna...a do tego od jutra chyba będzie u nas 4 tygodniowy kociak, znaleziony, gdy ssał martwą, sztywna już mamę - totalna masakra. Jutro przyjeżdża - oby dało się Adze go odchować.

Posted

supergoga napisał(a):
od jutra chyba będzie u nas 4 tygodniowy kociak, znaleziony, gdy ssał martwą, sztywna już mamę - totalna masakra. Jutro przyjeżdża - oby dało się Adze go odchować.

okropne :( oby biedakowi udało się przeżyć

dudka wsadzimy w ostateczności do p.Andrzeja na te dwa dni, chociaż nie mam na to ochoty

Posted

Wreszcie znalazłem troszkę czasu dla forum.
Birka ma się znakomicie (odpukać). Tak się zżyła z naszą rodziną jakby była z nami kilka lat. Już nie jest taka płochliwa a brata z żona traktuje jak swojego. Jak na razie koty "chodzą bokami" ale nie ma już dramatu. Birka tak szybko łapie nowe komendy, że wystarczy słowo zostań i wyraźny gest dłoni a koty mogą śmiało przechodzić na jej oczach. Uwielbia się bawić i psocić. Najszczęśliwsza jest jak ma kogoś przy sobie. Biegamy, tarzamy się w trawie itp. Bardzo dobrze czuje się w swojej budzie. Jej temperament powoli zaczyna się odkrywać. Kopanie w ziemi to jej pasja. Ryje jak tylko nikt nie widzi a najlepiej w trawie tuż przy wejściu (ojciec czasami trzy razy dziennie zakopuje) no ale nad tym pracujemy. Uwielbia wyciągać bambusowe podpórki dla kwiatów i rozdrabniać na miał. Załączam krótki filmik z jej zabawą. To na razie tyle, o każdych postępach postaram się informować.
[video=youtube;XOh1ojuJUcM]http://www.youtube.com/watch?v=XOh1ojuJUcM[/video]