.blueberry. Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Kochana sunia :) Co za wspaniałe wieści!!! Quote
Ajula Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 podoba mi się Birka w piaskownicy swoją drogą to fajny pomysł z tą piaskownicą Krzysiek pyta, czy nauczyła się już robić babki :D Quote
marra Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Budzi respekt dziewucha :D napewno nauczyła sie już robić babki i dziadka napewno też !!:evil_lol: Quote
Becia66 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 A po tej drugiej czarnej suni nie ma śladu ? Przepiękna, chce wierzyć że ktoś przygarnął ale marne szanse...:shake: Quote
Ajula Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 czarna zniknęła bez śladu :( Krzysiek kilka dni temu jechał znowu tą trasą i sprawdzał stację benzynową - nie ma czarnej suni Quote
Becia66 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Ajula napisał(a):czarna zniknęła bez śladu :( Krzysiek kilka dni temu jechał znowu tą trasą i sprawdzał stację benzynową - nie ma czarnej suni a może by uczulić pracowników z tej stacji benzynowej, żeby dali znać kiedy sunia sie pojawi....i czy w ogóle sie pojawia... Quote
Ajula Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Becia66 napisał(a):a może by uczulić pracowników z tej stacji benzynowej, żeby dali znać kiedy sunia sie pojawi....i czy w ogóle sie pojawia... od samego początku byli uczuleni, mieli nr telefonu, Krzysiek sam do nich dzwonił - nic z tego Quote
Becia66 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Ajula napisał(a):od samego początku byli uczuleni, mieli nr telefonu, Krzysiek sam do nich dzwonił - nic z tego coś się musiało jej pewnie przytrafić, nawet nie chcę mysleć co... Quote
marra Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Trzymajmy sie wersji że znalazła dobry dom :( Quote
Hanna 1 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 marra napisał(a):hej hej !! chciało by się zobaczyć nowe fotki, co Wy na to? Quote
Ajula Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Hanna 1 napisał(a):chciało by się zobaczyć nowe fotki, co Wy na to? oj tak :) u Birki wszystko dobrze, Krzysiek zajrzał do niej w sobotę, ona jest w swoim nowym domu szczęśliwa ale fotki by się przydały Quote
Hanna 1 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Ajula napisał(a):oj tak :) u Birki wszystko dobrze, Krzysiek zajrzał do niej w sobotę, ona jest w swoim nowym domu szczęśliwa ale fotki by się przydały pewnie, że by się przydały. Ja z wiadomego powodu nie mogłam osobiście Biruni zobaczyć i poszudrać ale ujęła mnie ta słodka mordka Quote
Hanna 1 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 trochę zazdroszczę Krzyśkowi, że może do Birki pojechać i zobaczyć tą "kruszynke" Quote
supergoga Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 A my dziękujemy p. Wojtkowi - bo to chyba od Pana darowizna nza Birusię na naszym koncie. Ogromnie nisko się kłaniamy!!! I pozdrawiamy! Quote
Ajula Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 supergoga napisał(a):A my dziękujemy p. Wojtkowi - bo to chyba od Pana darowizna nza Birusię na naszym koncie. Ogromnie nisko się kłaniamy!!! I pozdrawiamy! pięknie dziękujemy nowej rodzinie Birki :loveu: przyda się na następne znajdy :) Quote
Ajula Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 czy ktoś z Poznania albo okolic może nam przetrzymać niedużego psa od niedzieli wieczór do wtorku rano? może być w kojcu albo ogródku Quote
Ajula Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 jakby się kto pytał, to tego małego dudka trzeba przechować ;) Quote
supergoga Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Zabrałabym go do nas, ale nie wiem co Laguna...a do tego od jutra chyba będzie u nas 4 tygodniowy kociak, znaleziony, gdy ssał martwą, sztywna już mamę - totalna masakra. Jutro przyjeżdża - oby dało się Adze go odchować. Quote
Ajula Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 supergoga napisał(a): od jutra chyba będzie u nas 4 tygodniowy kociak, znaleziony, gdy ssał martwą, sztywna już mamę - totalna masakra. Jutro przyjeżdża - oby dało się Adze go odchować. okropne :( oby biedakowi udało się przeżyć dudka wsadzimy w ostateczności do p.Andrzeja na te dwa dni, chociaż nie mam na to ochoty Quote
Hanna 1 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Kochani, czy są jakieś nowe wieści o Biruni? Quote
robowoj Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Wreszcie znalazłem troszkę czasu dla forum. Birka ma się znakomicie (odpukać). Tak się zżyła z naszą rodziną jakby była z nami kilka lat. Już nie jest taka płochliwa a brata z żona traktuje jak swojego. Jak na razie koty "chodzą bokami" ale nie ma już dramatu. Birka tak szybko łapie nowe komendy, że wystarczy słowo zostań i wyraźny gest dłoni a koty mogą śmiało przechodzić na jej oczach. Uwielbia się bawić i psocić. Najszczęśliwsza jest jak ma kogoś przy sobie. Biegamy, tarzamy się w trawie itp. Bardzo dobrze czuje się w swojej budzie. Jej temperament powoli zaczyna się odkrywać. Kopanie w ziemi to jej pasja. Ryje jak tylko nikt nie widzi a najlepiej w trawie tuż przy wejściu (ojciec czasami trzy razy dziennie zakopuje) no ale nad tym pracujemy. Uwielbia wyciągać bambusowe podpórki dla kwiatów i rozdrabniać na miał. Załączam krótki filmik z jej zabawą. To na razie tyle, o każdych postępach postaram się informować. [video=youtube;XOh1ojuJUcM]http://www.youtube.com/watch?v=XOh1ojuJUcM[/video] Quote
Recommended Posts