Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziś ciocia Blueberrykiss przysłała w prezencie dla Birusi 50 zł :multi:
pięknie dziękujemy!!
także Aronek dostał 50 zł :)

doszły też już pieniążki za bazarek marynistyczny - 81 zł :loveu:
dzięki!

Posted

Byłam dzisiaj u Birki - pomiziałam, pobawiłam się - pieszczocha z niej wielka jest.
Bardzo ciekawska sunieczka.
I niestety niepokorna modelka. Jak tylko nastawiałam na nią aparat - natychmiast gnała do mnie z radością na pysiu - no i na zdjęciach był czub nochala, kawał ogona, boczek lub...trwka...

Rewelacja.
Wstawiam te którymi udało się objąć w miarę całą sunieczkę.

Ciocia, co tam masz?

E tam, nieładnie pachnie, ale tam chyba jest coś ciekawszego - co tam jest?

A ten wujek to tak chce, żebym była przez chwile spokojna, że aż dodatkowa porcja mizianka będzie. Super...

Oj, ganiał tu któryś z kumpli, chyba coś napisał - musze to przeczytać!

Posted

Jeszcze kilka, ale trudny to sprawa

I znów załapałam się na mizianki

No dobrze, to teraz ty - cioteczko - co tam masz w rękach, co tak na mnie się gapisz

Ma coś i pokazać nie chce, to dopiero

Śliczna sunia szuka domku!

Posted

Rozmawiałam właśnie wczoraj z p. Andrzejem, że Birka taka chuda bardzo, ponoć je i apetyt dopisuje. Mam nadzieję, że moda obecną nie dba o linię.
Powinno jej przybyc kilka kg, ale myslę, że dopiero jeśli domek znajdzie Birkę będzie to realne.
Domek o którym pisałam chyba odpada, został wypatrzony inny psiak.
Szkoda.

Posted

supergoga napisał(a):

Powinno jej przybyc kilka kg, ale myslę, że dopiero jeśli domek znajdzie Birkę będzie to realne.

no właśnie, może je za mało, albo nie to co trzeba,

miałam nie pisać, no ale nie wytrzymam i napiszę...... ;)
w sobotę po południu trzymajcie kciuki za Bireczkę, może 02.10. to będzie jej szczęśliwy numerek :)
ale żeby nie zapeszać, ani mru mru.....

Posted

Czy jutro Krzysztof jedzie do Birki - bo może bym się podpięła i przy okazji Lordzika byśmy do hotelu z Polanki od wetki przewieźli. Będzie kolejny nasz podopieczny (z Łodzi) w hoteliku. Przyu nim Birka to wielka tłusta baba - to wyobraźcie sobie jak wygląda Lordzik.

Posted

jest u niej właśnie, ale nie wykluczam, że pojedzie jutro, żeby ją uczyć dobrych manier i przygotować na spotkanie z przeznaczeniem w sobotę ;)
Birka to Krzyśka oczko w głowie :loveu:

Supergoga, zadzwoń do niego i powiedz, że potrzebny będzie Ci jutro. Jak tylko będzie mógł, to na pewno przewiezie Lordiego.

Posted

conceited napisał(a):
Podniose Birke, Maksia i Reksia :)

Bardzo dziękuję :D a Maksi to nie Maksio ;) toż to dziewucha :D Za to ja ide podnieśc Dziadziusia ;)
Birka trzymam kciukasy za sobotę ;)

Posted

supergoga napisał(a):
Dzisiaj u suni będziemy z wizytą. Będą smaczki i zabawy. I dostanie nowego kolege, wielkiego, chudzielca Lorda. Już jedzie do nas.

to super bo Birunia będzie miała kumpla. Ja mimo wszystko życzę tej słodyczy domku z prawdziwego zdarzenia.

Posted

Vlk napisał(a):
a o tej czarnej psicy są jakieś informacje?
A Birka fajna :) Birka zbirka :D

czarnej nie ma, możemy miec tylko nadzieję, że ktoś ją zabrał do domu

Posted

Ajula napisał(a):
czarnej nie ma, możemy miec tylko nadzieję, że ktoś ją zabrał do domu

ja innej opcji nie dopuszczam , czarna prosiła o głaski i sliczna była takie psy sie podobają musiała kogoś zauroczyc i oby trafiła w dobre ręce.

Posted

Witam. Mam informację do osoby która się zajmuje adopcją Birki. Mam domek dla dużej suni koło Wrocławia-moim zdaniem Birka będzie idealna. Pani potrzebuje psa który będzie biegał po ogródku i odstraszał potencjalnych złodziei. Oczywiście będzie miał nową ocieploną budę i troskę pani. Podaję tel. skontaktujcie się z nią proszę. tel. 783269353