What May NN Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/193040-Bazarek-filmowo-ksiązkowy-dla-Birki-z-autostrady-do-30.09.2010?p=15399244#post15399244 na kolejny bazarek dla Birki zapraszamy! Quote
Ajula Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 ona jest śliczna, ale widać, że jeszcze chudziaczek z niej :( fajnie, że miała dziś odwiedziny Quote
Ajula Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 jeszcze jeden bazarek od mojego TZ :) http://www.dogomania.pl/threads/193028-dla-wielbicieli-marynistyki-ksi%C4%85%C5%BCki-morskie-do-27.09.-dla-Birki?p=15398348#post15398348 Quote
What May NN Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 super, prosimy fanów Birki o podnoszenie bazarków i zapraszamy na zakupy :-) Quote
marra Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Witaj Birka :) słodziuchna jesteś i nie bój się tak ! jestes w dobrych rękach ;) Quote
What May NN Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 myślicie, że można Birkę powoli zacząć ogłaszać?? ja bym jej taki np. pakiecik zasponsorowała: http://www.dogomania.pl/threads/192416-Pakiet-30-ogłoszeń-za-5-zł!!!-na-Jagę-Bubę-i-Zefira-z-sosnowieckiego-schr.-do-30.09 Quote
Ajula Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 myślę, że można, choć nadal nie wiemy, jak ona do dzieci ale skąd wziąść dzieci? :hmmmm: Quote
marra Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Ajula napisał(a):myślę, że można, choć nadal nie wiemy, jak ona do dzieci ale skąd wziąść dzieci? :hmmmm: hahahaha :D fajnie to zabrzmiało :) to całkiem proste ;) Quote
Ajula Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 marra napisał(a):hahahaha :D fajnie to zabrzmiało :) to całkiem proste ;) masz jakieś, które można wypożyczyć? :D Quote
Ajula Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Birka czuje się dobrze, dziś bawiła się w ogrodzie z bokserkiem z fundacji :) Jutro Krzysiek pojedzie do niej z wizytą Quote
supergoga Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Dzwonił do mnie Pan Andrzej z hoteliku, w innej sprawie, ale oczywiście poinformował mnie, że Birka ma sie dobrze. Może uda mi się też do niej zajrzeć, odwiedzić. Nie moge zapomniec jej przestraszonych ślepków. A jest taka piekna. Quote
marra Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Ajula napisał(a):masz jakieś, które można wypożyczyć? :D no niestety, ale wiem jak można łatwo zrobić:cool3::oops::eviltong: tylko trzeba trochę poczekać :evil_lol: Quote
kmk Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Bireczka powoli się rozkręca. Dzisiaj jak przyjechałem rządziła w ogrodzie do spółki z Tigrą (suczką właścicieli hoteliku) i Kazanem (haskowatym). Na moje wołania zza płotu Birka: - wykonała dwudziestometrowy galop, - próbowała przełożyć głowę przez oczko siatki - zamiotła ogonem podjazd. Mieliśmy iść na spacer na smyczy, ale jak zobaczyłem jej harce i gonitwę za piłką to odpuściliśmy sobie wędrówki i zajęliśmy się futbolem. Piłeczka była Tigry, ale Birka nic sobie z tego nie robiła i jak tylko miała bliżej do rzuconej piłki to piłka lądowała w jej pysku, a B. pędem wracała do mnie po nagródkę. Jak widać na filmie nie zawsze podobało się to Tigrze. Z kolei Kazan, niczym arbiter dostojnie trzymał się z daleka od naszych wygłupów (stąd nieustannie brak go w kadrze). [video=youtube;ZMNteG6x3Gk]http://www.youtube.com/watch?v=ZMNteG6x3Gk[/video] Potem jak sobie Tigra poszła, a Kazan uznał nas za obiekty niegodne jego towarzystwa, Birka w całości poświęciła swój czas na nadstawianie łepka i uszu do drapania. A że uszy ma konkretne (coś w przedziale wielkościowym między podstawką pod filiżankę, a płytą CD) to i moje drapanie musiało być konkretne. No więc drapanie musiało być O.K., bo B. skrzypiała jak stara szafa i nadstawiała drugie ucho. A potem już się chciało pić pieskowi. Poszliśmy więc do kojca zajrzeć do michy z wodą. Przy okazji obejrzałem nowe „posłanko” Birki. No więc: Aneta! Takie posłania w sklepach meblowych sprzedaje się w dziale „kanapy”. Bireczka ma własną kanapę! [video=youtube;4NtZ-d8jakc]http://www.youtube.com/watch?v=4NtZ-d8jakc[/video] Quote
Ajula Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 patrzcie i podziwiajcie, jaka Birka jest wspaniała :loveu: Quote
What May NN Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 ale superaśnie :-) Krzysztof Ty już się chyba od niej uzależniłeś,co?? kurcze, Birce trzeba szybciutko znaleźć dom! potrzebny tekst i już kupuję jej ogłoszenia.. wiemy, że dogadauje się z psami i sukami.. to dobry początek! myślę, że z dziećmi powinno być też ok! Quote
Ajula Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 What May NN napisał(a): wiemy, że dogadauje się z psami i sukami.. to dobry początek! i z ludźmi się dogaduje :) myślę, że szybko się przywiąże do swojego człowieka i szybko się wszystkiego nauczy Quote
Ajula Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 i jeszcze jedno - dziękujemy WMNN za sprezentowanie Birce kanapy :D Quote
rytka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 madra i rozsądna ta Birka mozna z duzym prawdopodobienstwem przyjać ,ze dzieci łagodnie potraktuje;) niestety ja tez nie wiem skad wziaść dzieci:???::evil_lol:. Quote
stonka1125 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Za to ja mam znajomą bandę testerów psich zachowań wobec dzieci, cała siódemka, od 8 miesiecy do pięciu lat, zapraszamy z Bireczką na testowanie do Jarocina :) Quote
What May NN Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Ajula napisał(a):i jeszcze jedno - dziękujemy WMNN za sprezentowanie Birce kanapy :D mam nadzieje, że na niej śpi :-) i będzie jej pachnieć znajomo w nowym domku!! Quote
What May NN Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 stonka1125 napisał(a):Za to ja mam znajomą bandę testerów psich zachowań wobec dzieci, cała siódemka, od 8 miesiecy do pięciu lat, zapraszamy z Bireczką na testowanie do Jarocina :) szkoda, że ta banda testerów nie w poznaniu!!:-) Quote
stonka1125 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Daleko nie mamy, jakby któreś z rodzicami się wybierało do poznania to dam znać :) Quote
Ajula Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 What May NN napisał(a):mam nadzieje, że na niej śpi :-) i będzie jej pachnieć znajomo w nowym domku!! Krzysiek powiedział, że nie ma wyjścia, bo kanapa zajmuje pół boksu :D stonka1125 napisał(a):Za to ja mam znajomą bandę testerów psich zachowań wobec dzieci, cała siódemka, od 8 miesiecy do pięciu lat, zapraszamy z Bireczką na testowanie do Jarocina :) ten pomysł mi się podoba :) Quote
Ajula Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Birusia na bazarku zarobiła 92 zł :multi: Quote
Recommended Posts