14ruda Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Dzięki.Czyli nie mam się czy martwić w takim razie.Nie wymyszam na suczy ruchu.Jak jest zmęczona to odpoczywa ile potrzebuje.Wczoraj w lesie była nawet drzemka:) Pływać będzie na pewno,bo lubi wodę-zwłaszcza wyrzucanie z dna strumyka błota do góry ;)Nie wiem jak i czym ona to robi:) Gdzieś za miesiąc pojedziemy nad jezioro-może już pływać? Quote
ayshe Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 oczywiscie ze moze-pamietaj tylko ze to dziecko i nie musi mierzyc sie z duza glebokoscia badz nurtem[jesli w gre wchodzilaby rzeka].wszystko w tym wieku oparte jest na podtrzymywaniu radochy z kontaktu z przewodnikiem.i jak najmniej pasywnego kontaktu. Quote
14ruda Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 jeziorko nieduze i ze specjalna,ale naturalna plażą dla psów.:)Tam dla niej będzie akurat. Bałam sie raczej,że się przeziębi. Człowiek całe życie zajmuje się psami-swoimi,schroniskowymi-a wciąż a tyle pytań :)Dzięki za odpowiedź. Quote
ayshe Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 oczywiscie woda musi byc po cieplej a nie zimnej dobie.bo to maluch.a takie jeziorko jest idealne dla psa. pytania to podstawa.ja zadreczam pytaniami pewne osoby bo sie ucze caly czas.:cool1: Quote
14ruda Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Ja biorę przykład z innych,bo ciągle zameczają Ciebie ;) Quote
14ruda Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 I jeszce jedno pytanko :) Chondroitynę i glukozaminę jak dawkować i gdzie je można dostać?:oops: :oops: :oops: Mała jest karmiona sucho.Narazie Belcando,bo tak była karmiona w hodowli.Ale może polecisz jakiś Pro plan dla szczeniąt(zanim bedzie na jechało w domku Pro Planem z łososiem ;) ) Quote
ayshe Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 moze pro plan z lososiem............dla szczeniat:cool3: :lol: . polecam arthron-to ludzki preparat.jest bardzo dobry. Quote
14ruda Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Czemu ja na to nie wpadłam?:)Kupimy na spróbowanie i jak posmakuje koniecznie muszę sobie załatwić puszkę Pro Planu na karmę.Co by łosoś nie wywietrzał ;)A koopki też łososiowe?;) Quote
Recommended Posts