Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki.Czyli nie mam się czy martwić w takim razie.Nie wymyszam na suczy ruchu.Jak jest zmęczona to odpoczywa ile potrzebuje.Wczoraj w lesie była nawet drzemka:)
Pływać będzie na pewno,bo lubi wodę-zwłaszcza wyrzucanie z dna strumyka błota do góry ;)Nie wiem jak i czym ona to robi:)
Gdzieś za miesiąc pojedziemy nad jezioro-może już pływać?

Posted

oczywiscie ze moze-pamietaj tylko ze to dziecko i nie musi mierzyc sie z duza glebokoscia badz nurtem[jesli w gre wchodzilaby rzeka].wszystko w tym wieku oparte jest na podtrzymywaniu radochy z kontaktu z przewodnikiem.i jak najmniej pasywnego kontaktu.

Posted

jeziorko nieduze i ze specjalna,ale naturalna plażą dla psów.:)Tam dla niej będzie akurat.
Bałam sie raczej,że się przeziębi.
Człowiek całe życie zajmuje się psami-swoimi,schroniskowymi-a wciąż a tyle pytań :)Dzięki za odpowiedź.

Posted

oczywiscie woda musi byc po cieplej a nie zimnej dobie.bo to maluch.a takie jeziorko jest idealne dla psa.
pytania to podstawa.ja zadreczam pytaniami pewne osoby bo sie ucze caly czas.:cool1:

Posted

I jeszce jedno pytanko :)
Chondroitynę i glukozaminę jak dawkować i gdzie je można dostać?:oops: :oops: :oops:
Mała jest karmiona sucho.Narazie Belcando,bo tak była karmiona w hodowli.Ale może polecisz jakiś Pro plan dla szczeniąt(zanim bedzie na jechało w domku Pro Planem z łososiem ;) )

Posted

Czemu ja na to nie wpadłam?:)Kupimy na spróbowanie i jak posmakuje koniecznie muszę sobie załatwić puszkę Pro Planu na karmę.Co by łosoś nie wywietrzał ;)A koopki też łososiowe?;)