pbkkatka Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 tak analizuje , bo codziennie ogladam po nocach strony o znalezionych ...więc wniosek taki jakby jej nikt nie znalazł bo chyba by dał ogłoszenie ???/...a tu cisza, jak wracałam z zalesic...to objechałam wsie pobliskie...i nic ....wstapiłam tez do hotelu dla psów w dąbrówce warszawskiej ale to okazała się hodowla ...ojciec dziewczyny powiedział ze zabłakane psy córka zawozi do schroniska ...ale takiej nie było ...zresztą panie ze schroniska wciaz pamietają ...to by zadzwoniły....gdzie ona jest ???? jakimś słabym detektywem jestem ...plakaty w pka beda jeździły miesiac więc moze wreszcie ktoś ją zobaczy i da znac ...ale i tak wciąż szukam na własną rekę ... Quote
Kociabanda2 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Szukaj, nie poddawaj się. Ona gdzieś jest i za Tobą tęskni. W końcu trafisz na jej ślad. Quote
Kociabanda2 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Czy ona ma już wątek tutaj: http://zaginionepsy.waw.pl/portal.php?sid=b3d9df59c89d2d3e16abf6bd00914b66 ?? Warto sprawdzić w dziale znalezionych. No i może warto by było napisać do Kory? Ona jest oblatana w poszukiwaniach psów. Może jeszcze coś podsunie. Quote
tula Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Kurcze szkoda że to nie byla Fionka:( no i kolejny, biedny psiak porzucony przez ludzi:( ja też cały czas sie rozglądam, czasami sie łapię że nie patrze na jezdnię tylko na boki, jeżdżę specjalnie małymi uliczkami. Fionka musi gdzieś być... Quote
pbkkatka Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 tam sprawdzałam .w zanlezionych..ale nie zgłaszałm zaginięcia ....zrobię to ..juz się pogubiłam gdzie zgłaszałam gdzie nie ..tyle tych stron ...mogłam zapisywać Quote
Ewa i flatki Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 W sobotę jadę do Radomia, będę się rozglądać i powiem tamtejszym psiarzom. Twój numer telefonu mam w komórce zapisany Quote
tula Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Kasiu wklejam zdjęcia, które mi przesłałaś: Quote
pbkkatka Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 dziękuję kochana bardzo , ja na nowych plakatach dodałam zdjęcie to w kuchni ...bo przynajmniej widac jaka jest duza...nie musiała sie wysilac zeby ryjkiem sięgnąc po kanapkę z szafki...jeny jak ja za nia strasznie :-( tesknię ...FIONA GDZIE JESTEŚ Quote
anita_happy Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 a co ta psina musi przeżywać!!!! Księzniczko pięknościowa...odnajdź się!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
tula Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Trzymaj sie Kasiu:calus:tak bardzo mi przykro że Fionka sie jeszcze nie znalazła Dzisiaj była u mnie siostra cioteczna i pokazywałam jej zdjęcie Fionki, ona mieszka na Borkach, mówiła że jakieś trzy tygodnie temu widziała tam dużą białą sunię za którą biegały mniejsze psy, ale nie może powiedzieć że czy to była Fionka bo widziała ją z pewnej odległości. Też ma przykleić plakaty. Quote
pbkkatka Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 biegały za nią psy ??...to mozliwe ..bo w marcu miała cieczkę..więc teraz mogła miec ..we wrzesniu powinna miec...jeny pomyslałam teraz ze przeciez halinów jeszcze jest to sprawdzenia ...ja juz sama nie wiem gdzie byłam....chyba jednak zacznę zapisywać gdzie byłam Quote
pbkkatka Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 chyba nic dzisiaj nie zdziałam ...bo basia ma temperaturę ....jest chora ... Quote
Kociabanda2 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 pbkkatka napisał(a):tam sprawdzałam .w zanlezionych..ale nie zgłaszałm zaginięcia ....zrobię to ..juz się pogubiłam gdzie zgłaszałam gdzie nie ..tyle tych stron ...mogłam zapisywać zgłoś koniecznie i ze zdjęciami. A jeśli nie potrafisz wstawić zdjęć to ja mogę założyć. Daj znać. Quote
tula Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 pbkkatka napisał(a):chyba nic dzisiaj nie zdziałam ...bo basia ma temperaturę ....jest chora ... dużo zdrówka dla Basi:buzi: Quote
Kociabanda2 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 wstawiłam sunię na zaginione. Założyłam jej wątek i na Warszawę: http://zaginionepsy.waw.pl/viewtopic.php?t=7978 i na inne miasta: http://zaginionepsy.waw.pl/viewtopic.php?t=7979 Quote
Kociabanda2 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 nie ma za co. Trzymam kciuki by się znalazła! Quote
pbkkatka Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 jednak się wyrwałam wczesniej ...powiesiłysmy z mamą plakaty na halinowie i wosnikach głównie przy przystankach na słupie ....pytałysmy ludzi , patrzyłysmy na posesje ...i nic nikt nie widział ...ja chyba jej nie znajdę..... Quote
Atomowka Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Nawet tak nie mów, znajdziesz ją! Musisz w to wierzyć, my też wierzymy Quote
anita_happy Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 pbkkatka napisał(a):jednak się wyrwałam wczesniej ...powiesiłysmy z mamą plakaty na halinowie i wosnikach głównie przy przystankach na słupie ....pytałysmy ludzi , patrzyłysmy na posesje ...i nic nikt nie widział ...ja chyba jej nie znajdę..... pbkatka nie mów tak..nie wierz w to co teraz ci przez głowę przeszło... dlaczego..a dlatego 1. historia Viki - znaleziona po roku 2. historia Goldenki - znaleziona po 5 latach!!!! Quote
pbkkatka Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 czy Fionka mnie pozna ??? chyba mam spadek emocjonalny Quote
bullterrierka Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 pbkkatka napisał(a):czy Fionka mnie pozna ??? chyba mam spadek emocjonalny śmiesz w to wątpić? oczywiście,że Cię pozna!!!:glaszcze: Quote
tula Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 przerobiłam ogłoszenie Fionki na jpg i zamieściłam na swoim profilu na nk, wkleiłam też prośbę o wszelkie informacje na śledziku. Quote
ilon_n Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 wybaczcie, że z tematu schodzę, ale wszystkie radomskie cioteczki się tu kręcą a potrzebna jest osoba do wizyty przedadopcyjnej w okolicach Radomia właśnie. Bardzo prosimy o odzew na wątku malamutki Maszy. To dla tej suńki domek. Prosimy o pomoc dla Maszy!!!!! Quote
tula Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 ilon_n napisał(a):wybaczcie, że z tematu schodzę, ale wszystkie radomskie cioteczki się tu kręcą a potrzebna jest osoba do wizyty przedadopcyjnej w okolicach Radomia właśnie. Bardzo prosimy o odzew na wątku malamutki Maszy. To dla tej suńki domek. ja niestety wyjeżdżam jutro na dwa tygodnie i nie mogę pomóc:( ale w wizytach są najlepsze Red, DORKA, Monday a ostatnio mistrzami są także Wiking i jego TZ:) Quote
Recommended Posts