Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anita_happy']Koosie - dobra rada!!!zalecila wpisać w google
dogomania.pl Rawa Mazowiecka

wpisałam

wyskoczył profil
http://www.dogomania.pl/members/3864-Cinnamon213
ale w 2008 ost logowanie...- mozna napisac...

Tomaszów Mazowiecki

http://www.dogomania.pl/threads/173025-TomaszA-w-Mazowiecki-i-jego-zwierzAE-ce-biedy

Kociabanda2 napiszesz do ludzi..ja jutro jade nam morze i musze psy spakowac :)
plaszcze zapakowac...kalosze:)
Zrobione :)

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czemu nikt do mnie nie napisał na pw:(
jadę jutro znowu do Rawy to zrobię rundkę po mieście i okolicach. Ja ją widziałam wracając z Boguszyc na granicy miasta. Stała przemoczona na trawniku i rozglądała się. Kurcze ale po kiego grzyba miałaby przebiec 80km??nie zna okolicy domu?nie umie wrócić?ehh
będę "mieszkać" na tej zamkowej woli to zrobię rundkę po osiedlu i polach a tam tego jest dużo, ale obawiam się, że mogła pójść dalej a tam lasów i łąk jest dużo.
Czy ona da się złapać na smycz?czy nie lubi obcych/smyczy? a nawet jeśli ja spotkam to co z nią zrobię:( gdzie dzwonić? do pbkkatka?a tak apropo skąd jesteś pbkkatka?bo szukam dobrych ludzi z Rawy i okolic:)

chciałabym być w Rawie ok 12-13 a jak mi to wyjdzie to zobaczymy

Posted

przepraszam że nie wpadłam na to aby ja wtedy złapać, ale lało jak scebra, spieszyłam się a poza tym wydało mi się niemożliwe aby sunia tyle przebiegła w tak krótkim czasie, bo wydawało mi sie że zaginęła na dniach.

Posted

muszę was niestety rozczarować,bo od rana źle się czuję i nie jade do Rawy:( mam straszne wyrzuty sumienia, bo dla samej suni to bym pojechała ale jak już tam będą to każą iść na panieński kogoś kogo nie znam nawet:angryy::eviltong:a tego nie zniese :cool3:

kurcze może pojechałby tam ktoś raz jeszcze, przejechał się po osiedlu, tam jest tyle zieleni i pól, działek i ...bezdomnych psów to może przyłączyła się do nich. ta zamkowa wola to peryferia inaczej Sójcze Wzgórze

Posted

Wszem i wobec informuje, że poza przytuliskiem O.S, niespełna 7 km od Rawy Mazowieckiej w Boguszycach Małych nie ma w najbliższej okolicy innego i nie jest to przytulisko Pani Bożeny W . W najbliższych okolicach jest Tomaszów Mazowiecki, Korabiewice podobno jest i w Skierniewicach no i Łódź- Marmurowa . Pracownicy naszego przytuliska są uczuleni na poszukiwaną sunie. Wiem o podobnym psie, biszkopoty w typie labladora na trasie między Tomaszowem M a Raw M, ale to był samiec z dużą ,głęboką rana na szyi. Notabene bardzo płochliwy. Nie udało sie go złapać . Uciekł przy próbie zbliżenia się . Mocno zaciskam kciuki aby Fiona sie odnalazła. Ewa

Posted

ja nie wiem czyje mnie tak powiedziała pani w sklepie zreszta to niewazne czyje wazne zeby fionka sie znalazła ...a tu ani widu ani słychu o niej .....tracę nadzieję ...moze ktoś ją przygarnał i chodzi na smyczy zadbana i nikt nie zwraca na nią wtedy uwagi....strasznie za nia tęsknię i szukam ..wysyłam mail-e do schronisk ale odpowiedzi nie mam

Posted

własnie się dowiedziałam od pewnej pani ze widziała duzą jasna sunię , że się słania , brudna, wychudzona ale duża jasna nic więcej nie umiała o niej powiedzieć w radomiu ul. banacha ale nie wiem czy to fionka ...jestem zła bo ja dopiero mogę tam pojechac koło 18 , serce mnie rwie ale nie mogę ....pojade tam wieczorem dowieszę więcej plakatów , poszukam jej ...może to fionka ....sama już nie wiem ...ale sprawdzę to ...moze ktos z radomia może byc tam wczesniej niż ja to prosze dajcie znać ...ja napewno będę tam koło 18

Posted

Mój Boże, z całego serca Ci życzę, żebyś odnalazła Fionkę...Mi też kiedyś zginęła sunia. Dałem ogłoszenie przez radio. Zadzwonił pewien pan, że ją ma. Nie byłam w stanie prowadzić samochodu - przyjaciółka mnie zawiozła natychmiast po telefonie. To była Nutka... Naszej radości i szczęścia nic nie jest w stanie opisać - oby takie emocje stały się i Twoim udziałem, Pbkkatko. Szkoda, że nie możesz rzucić wszystkiego i pędzić tam natychmiast :( Do 18tej jeszcze parę godzin...

Posted

słuchaj a może do tego Rawskiego radia by dac też??ludzie w aucie słuchają, tym bardziej że to jedyne radio w Rawie które w aucie odbiera. To chyba radio Wiktoria albo jakoś tak,ale nie chce skłamać.

Posted

no niestety nie znalazłam jej ...ale rozwiesiłam plakaty ....jeden chłopiec mówił że ją widział dzisiaj na słowackiego , mówił że duza i że bardzo brudna więc takiego będą przeganiac ...zobaczymy szybko zrobiło się ciemno , zabłądziłam ...moze w dzień będzie lepiej jutro