ewatr Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='clockwork']co tu tak puściutko???? shirrrapeira- rzuć ta nauke i powrzucaj pare świeżych śnieżnych foteczek... plosssseeeeee podpisuje sie pod wnioskiem przedmówczyni :evil_lol: zdjecia potrzebne !!!! Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 przedmówczyni Clockwork to chyba chłopak :evil_lol:. PS . Shirr wpadnij do nas do galeri :evil_lol:. Quote
clockwork Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Kamcia_14']Clockwork to chyba chłopak :evil_lol:. PS . Shirr wpadnij do nas do galeri :evil_lol:. Clockwork to tak- facet jak dąb- mój pies... ale pod loginem na DGM- clockwork to baba!!! :eviltong: Quote
ewatr Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 clockwork napisał(a):Clockwork to tak- facet jak dąb- mój pies... ale pod loginem na DGM- clockwork to baba!!! :eviltong: cześc babo Clockwork :loveu: ja Cie chyba znam wirtualnie :hmmmm: nawet Twoje zdjecie dzisiaj widziałam ... :eviltong: a facet jak dąb to przecież moja miłośc wirtualna Mordulec jeden i wiecie co tak sobie mysle, że ta dogomania to sie robi globalna wioska :diabloti: Quote
shirrrapeira Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 No jak tak prosicie zaraz zdjecia beda. Quote
shirrrapeira Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Nowe zdjecia mojego Axelka. Axel i moj poprzedni munsterlander Boss Moj Bosiczek Axel Azir kochany czarny bladol Zaraz wkleje jeszcze zdjecia, ale fotosik umarl Quote
shirrrapeira Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Nastepna porcyjka zdjec Axla i jego przyjaciol Boss, Azir, Erna i Axel Pieski w calosci, Boss, Erna, Axel i Azir Sliczne sa prawda Quote
ewatr Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='shirrrapeira'] Boss, Azir, Erna i Axel Pieski w calosci, Boss, Erna, Axel i Azir Sliczne sa prawda a skąd one maja tyle pięknych kumpli ? :p jeden ladniejszy od drugiego :multi: Quote
shirrrapeira Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 To pieski rodzinne mojej siostry ciotecznej Azir i Erna jest, wiec sie czasem spotykaja Quote
clockwork Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='shirrrapeira']. fajne foteczki... uwielbiam takie zdjęcia- to dla tych którzy twierdzą że duży pies nie może żyć w zgodzie z innymy... Azir kochany czarny bladol Zaraz wkleje jeszcze zdjecia, ale fotosik umarl a skąd u Ciebie mój Clockwork????? Quote
shirrrapeira Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 ten jak by troszku mniejszy. Pozdrawiam i dzieki za wizyte w mojej galerii. Quote
clockwork Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 DZIEŃDOBEREK MUNSTERLANDERKU, DZIEŃDOBEREK GOLDENKU, DZIEŃDOBEREK shirrrapeira!!!! Quote
shirrrapeira Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Ah witam witam. Zaraz wstawie niespodziewane zdjecia Quote
shirrrapeira Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 To jestem ja i male munsterlandziatka To ja, munsterlandziatka i Axel To ja,moja mama i hodowca. Quote
shirrrapeira Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Super zdjecie, bardzo mi sie podoba. Quote
clockwork Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 śliczności... nie dziwię się że tak kochasz munsterlanderki... są super!! Quote
ewatr Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='shirrrapeira'] To jestem ja i male munsterlandziatka To ja, munsterlandziatka i Axel To ja,moja mama i hodowca. o rany nowe zdjęcia !!!! hura :multi: ale piękne malce i Axel tez piękny a i Pancia sie ujawniła na zdjeciach witam :calus: jakie kruszynki były piękne :loveu: wymiziaj psiaki odemnie teraz juz duze ale na pewno dalej lubia miętolenie jak znam życie :eviltong: Quote
shirrrapeira Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Zaraz wstawie nowe zdjecie Oskara i Zdjecie Boska Quote
shirrrapeira Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Prawda, ze sa sliczne.:loveu: Quote
mila_2 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Ale Oskar urósł:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
shirrrapeira Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Urosl, ale jest caly czas malutki, duzo mniejszy od Bosiatka. Ale jak Wam sie podoba?? Quote
anka11 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 czesc :) w ogole dawno nie bylam przepraszam :) a ile fotek :loveu::loveu: sliczne :loveu::loveu::loveu: bardzo mi sie podobaja :loveu::loveu: pozdrowionka i wymizianka dla pieskow:p Quote
ewatr Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='shirrrapeira'] Prawda, ze sa sliczne.:loveu: ma sie to zycie normalne kanapowce :eviltong: a jakie pozycje przy spaniu :evil_lol: śliczności !!!! Quote
Recommended Posts