clockwork Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='shirrrapeira'] Czyz nie sa sliczne? To nie tak, ze nie chcialo mi sie wklejac zdjec, to tylko znaczy, ze nie mialam nowych zdjec. To nie ja je robie. Nie mam kabelka do aparatu. Oskar ma juz prawie 8 miesiecy, jest bardzo ostroznym psem. Nie lubi niektorych ludzi. W lesie, jak sa jacys ludzie to staje i nie idzie dalej. Boi sie tez niektorych psow. Bawi sie za to swietnie z beaglem i z suczkami. Straszny z niego macho i kopulant. Ale jest kochany i cudowny. Prawda, ze jest piekny. nie no mistrzostwo!!! jak ja uwielbiam takie obrazy!!!! wyliż pyszczki swoim psiakom od Clockworka!!! ;) Quote
ewatr Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 shirrrapeira napisał(a):Zrobi oczywiscie, ze zrobi. A Zaraz poszukam jakichs zdjec Axelka, Axelek jest super hiper kochany, wlasnie sie zakochal w sasiadce... bokserce. i jak tam miłość kwitnie nadal ?;) Quote
shirrrapeira Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Axel i Boss. Prawda ze piekne. A to Erna i Axel Axel z paniusia Pieknie sie rozklada prawda? Quote
shirrrapeira Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Bardzo milosc kwitnie, dzis chcial isc na dwor o 13. Quote
ewatr Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 ale sierść ma taką piękną i błyszczącą a brzuchol jakbym mojego widziała :eviltong: szczęśliwy pies :multi: i bardzo piękny .......wymiziac prosze odemnie !!! Quote
clockwork Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 jesooo... ja myślałam że ja katorge przeżywam dzieląc łóżko z psem :cool3:!!! a tu prosze!! czy te psy tak normalnie wpuszczają pańcie do swojego łóżka???:evil_lol: Quote
ewatr Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 clockwork napisał(a): czy te psy tak normalnie wpuszczają pańcie do swojego łóżka???:evil_lol: z doświadczenia powiem - wpuszczać wpuszczaja :eviltong: gorzej jak się chce wstać to czasem mozna zostać zalizanym i przywalonym 40 kg cielskiem aby sie nie ruszać i grzecznie lezeć dalej póki piesio nie podejmie decyzji wyprowadzenia pani na spacerek ........;) Quote
clockwork Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 ewatr napisał(a):z doświadczenia powiem - wpuszczać wpuszczaja :eviltong: gorzej jak się chce wstać to czasem mozna zostać zalizanym i przywalonym 40 kg cielskiem aby sie nie ruszać i grzecznie lezeć dalej póki piesio nie podejmie decyzji wyprowadzenia pani na spacerek ........;) rozumiem... :evil_lol: czyli lepiej nie wchodzic psom do wyra!!! to ja od dziś śpie na ziemi!! mój jeszcze po tym jak wyprowadzi mnie na spacer- każe się głaskać... no a że człowiek się podporządkował !!! jestem na każde życzonko- do usług!!!;) Quote
ewatr Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 clockwork napisał(a):rozumiem... :evil_lol: czyli lepiej nie wchodzic psom do wyra!!! to ja od dziś śpie na ziemi!! mój jeszcze po tym jak wyprowadzi mnie na spacer- każe się głaskać... no a że człowiek się podporządkował !!! jestem na każde życzonko- do usług!!!;) odwiedziłam Twojego malca na wątku :eviltong: i wcale się nie dziwie , że go słuchasz toż on jeszcze 20 kg wiecej autorytetu posiada od mojej kruszynki 40 kg ;) Quote
clockwork Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 ewatr napisał(a):odwiedziłam Twojego malca na wątku :eviltong: i wcale się nie dziwie , że go słuchasz toż on jeszcze 20 kg wiecej autorytetu posiada od mojej kruszynki 40 kg ;) :cool3: 60 kilo żywej wagi!!! toż to mały kuń!!! Quote
shirrrapeira Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 No i jak Wam sie podobaja moje psiaczki?? Quote
Rinuś Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 shirrrapeira napisał(a): Axel i Boss. Prawda ze piekne. A to Erna i Axel oj ktos sie nie wyspal:evil_lol::evil_lol: slioczne fotki :) Quote
ewatr Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 a ja bym nieśmiało zaproponowała zmienic nazwę wątku bo Axelka co raz wiecej na fotach a tylko Oskarek się przedstawia ;) Quote
ewatr Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 widzę , że juz dwa śliczne chłopaki się przedstawiaja :loveu: witam w ten mrożny i słoneczny dzień :p Quote
shirrrapeira Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Witam potem sie postaram przeslac nowe zdjecia psiakow. Quote
clockwork Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 shirrrapeira napisał(a):Nowe zdjecia slicznego munsta, mojego Oskarka kochania mojego. Czyz nie jest uroczy? Jest taki madry, jest bardzo odwazny. Kocham Go juz bardzo przebrnęłam :sweetCyb:uufffff... pienkne pienkne!! a ten przy misce mnie rozwalił!!! shirrrapeira- daj psu zjeść bo boroczek padł przy misce!!!:eviltong: Quote
ewatr Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 wybacz ze na wątku pisze ale mam problem z netem i gg w domu praktycznie mi padło .............kocham taki stan jak zaczynam do kogoś pisać a mnie wywala .........przepraszam ale niestety na razie nie pogadamy :oops: ale na zdjecia czekam Twoich psiaków :loveu: Quote
clockwork Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 a co tu tak pusto i cicho?? wymiziać łodemnie psiaki!! munslander- w końcu zapamiętałam jaka to rasa :multi: Quote
shirrrapeira Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Jednak nie zapamietalas clock to jest munsterlander a nie munslander Quote
ewatr Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 a my tu czekamy i tęsknimy kiedy nowe zdjecia będą :p Quote
clockwork Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 shirrrapeira napisał(a):Jednak nie zapamietalas clock to jest munsterlander a nie munslander grrrr... a już myslałam że pamiętam!!! munsterlander :wallbash: zapamiętam... chyba... Quote
clockwork Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 co tu tak puściutko???? shirrrapeira- rzuć ta nauke i powrzucaj pare świeżych śnieżnych foteczek... plosssseeeeee no i cmokale!!! psiakom- wiesz w co :razz: w nochale... Quote
Recommended Posts