shirrrapeira Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Moje ukochane latające Axieńko. Ostatnio się dowiedziałam od weterynarza, że mój śliczny, malutki Axio ma 105 lat. Jak na 100 - latka trzyma się bardzo dobrze. Apetyt ma, na spacerki chodzi dziarsko, węch i słuch ma znakomity. Kochany z niego psiaczek. To mój braciszek. A tu widać śliczne oczko mojego kochanego goldenka. Reszta zdjęć na stronie Picasa Web Albums - shiris - Axio Zajrzyjcie czasem. Quote
ewatr Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 No wreszcie zdjecia :eviltong: super i powiem tyle ze jak na 105 latka :crazyeye: to mozna gosciowi pozazdroscic zwłaszcza krzepy i pogody ducha .... no czyli goldasy to juz zawsze sa takie dzieci z zółta piłeczka w pysiu :loveu: pozdrawiamy serdecznie :p Quote
Darianna Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Axel z piłeczką jest rozbrajający :loveu: pozdrawiamy :D Quote
ewatr Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 I co tam u Axelka i Osakra ? Moze jakas fota przypominajaca by sie nam dostała ??:eviltong: pozdrawiam :loveu: Quote
Onomato-Peja Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 105 lat chyba w przeliczeniu na psie :razz: ? Quote
shirrrapeira Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Jesteśmy. Nowych zdjęć brak, ale będą. Na razie ich Pani się szkoli w tworzeniu stron www. Quote
Minerva Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Wpadamy z rewizytą :hand: Będziemy zaglądać częściej :razz: I od razu dodam, że chcemy jakieś fotki :eviltong: pzdr. Quote
Ewa&Duffel Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Świetnie sie Axel prezentuje, wcale nie wygląda na swój wiek :) Ale goldeny chyba zawsze pozostają szczeniakami ;) Quote
shirrrapeira Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Jeśli możecie, pomóżcie. Szukamy suni z Serocka. http://www.dogomania.pl/forum/f1161/szurka-poszukiwana-blagamy-o-pomoc-w-poszukiwaniach-146446/ Quote
Minerva Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 A mozna wiedzieć kiedy jakieś fotki :razz:? Quote
shirrrapeira Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 W najbliższym czasie ciężko. Komputer mi padł. Korzystam gościnnie... Quote
egeri Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Witamy się !!! :) To Alex juz emeryt? Wcale bym nie powiedziała...trzyma sie świetnie:) Quote
shirrrapeira Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Axel, to już emeryt, ale z energią, wszędzie swój pysk wsadzi, a żarłok z niego za dziesięciu, zdjęcia będą, jak Pańcia dostanie własny komputer. Quote
shirrrapeira Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Właśnie, zaraz całkiem świeże zdjęcia Axla i nie tylko Axla, Oskar też będzie na jednym zdjęciu. I Oskar z paniusią. Prawda, że Axel na starego jeszcze nie wygląda? Axel jest bardzo żywy, choć dość ciężko znosił ten śnieg, jak tego śniegu tak dużo było. Ciężko mu się chodziło i często się rozjeżdżał na swoich starusich łapinkach, ale teraz kiedy śniegu coraz mniej, Axel w doskonały, nastroju. Quote
Ewa&Duffel Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 http://img27.imageshack.us/img27/9760/obraz122t.jpg Wygląda świetnie, w ogóle nie na swój wiek ;) Quote
egeri Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 http://img27.imageshack.us/img27/9760/obraz122t.jpg ani troche nie wygląda na swoje lata, po śniegu to nawet mojemu młodzikowi czasem ciężko się chodziło ;) Ale u nas już zielona trawka, czujemy wiosnę :) Quote
ewatr Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Wreszcie zdjecia Axelka :multi: ale super wyglada calkiem jak moj Arnik :loveu: biszkoptowe goldasy takie sa do siebie podobne ze szok ;) Quote
shirrrapeira Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Rzeczywiście to prawda, biszkoptowe są tak do siebie podobne. Nawet mają takie noski piękne, takie różowiutkie. Teraz będzie więcej zdjęć Axla, bo mam już kompusia. Quote
ewatr Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 shirrrapeira napisał(a):Rzeczywiście to prawda, biszkoptowe są tak do siebie podobne. Nawet mają takie noski piękne, takie różowiutkie. Teraz będzie więcej zdjęć Axla, bo mam już kompusia. O to super czekamy wiec na duuuuuo fot :lol: Quote
Minerva Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Dawno tu nie wcchodziłyśmy :oops: Ale zaraz wszystko nadrobimy ;) I czekamy na obiecane fotki :) Quote
shirrrapeira Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Mam bardzo zła wiadomość dla wszystkich odwiedzających wątek Axla i Oskara. Axel ma stwierdzony nowotwór śledziony z przerzutem na wątrobę i chore serce. Nowotwór nieoperacyjny, bo nie przeżyłby narkozy.Mój kochany malutki Axio... Quote
Recommended Posts