Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A co powiecie na reklamę, w której chcą się pozbyć psa (doga) bo nie ma kasy na jedzenie dla niego? Jak dla mnie to bardzo nie na miejscu. Podpowiada, że można pozbyć się psa bo za dużo kosztuje jego utrzymanie:mad:

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kto ogladał wczoraj na tvp2 o 9.50 - "Krajobraz po Katrinie - na pomoc zwierzętom". Ja byłam wstrząśnięta tragedią, wiedziałam co się tam działo, ale nigdy nie wyobrażałam sobie, ze było aż tak strasznie.

Posted

bellatriks napisał(a):
jeszcze z Houston;) (dobrze to napisalam?)

jakieś policje dla zwierząt zazwyczaj lecą wieczorem. 21 albo 22, cos kolo tego.

Policjanci leca z reguły o 22, czasem jest i o 21 i 22 ... teraz o 22 zaczela sie inna ekipa z innego regionu.. przynajmniej sie nic nie powtarza ;) poki co :diabloti:'

edit:
juz wiem
Policja dla zwierząt w Phoenix

wystarczy wejsc na onet i juz wszystko wiadomo co o ktorej godzinie :)

• 2 weeks later...
Posted

UWAGA UWAGA!

1.Animal Planet: Niedziela 10:30

Zwierzęce urwisy

Eksperci od zwierzęcych zachowań przemierzają kraj w poszukiwaniu osób, które nie radzą sobie z niepokojącym zachowaniem bądź systematycznym nieposłuszeństwem swoich pupili. Od papugi, która obrzuca obelgami księdza po psa bojącego się skręcać w prawo wszystkie te zwierzęta testują cierpliwość i wyrozumiałość swoich właścicieli niemal do granic ludzkiej wytrzymałości. Dla każdego ze zwierzaków eksperci przygotowują plan szkolenia.

2.Dobry pies
Animal Planet: Niedziela 11:00
Autorzy pokażą, jak przeciwdziałać agresji u psa podczas spotkań z innymi czworonogami. W odcinku również spotkanie ze szczeniakiem, u którego mimo szkolenia powrócił nawyk do obgryzania.

Posted

Kati napisał(a):
przegapiłam :(

W sumie to nie ma czego zalowac :cool1: Myslalam ze to bedzie cos lepszego...
ALE: na Planete widzialam ostatnio (niestety tylko czesc) fajnego programu o psach: widzialam go w srode ok 21:00 lub moze po... Byl to film dokumentalny o rasach psow-tych znanych i "dziwnych"-np jak powstaly:cool3:, sportach kynologinczych i jeszcze innych prau rzeczach-jednym slowem SUPER I CZEKAM NA POWTORKE :loveu:

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

oo nikt nie odpowiedzial... to moze ogladal ktos dzis film na tvp1 "Dobry piesek" według mnie super film :D nawet się wzruszyłam na nim :) ale naprawdę pokazuje przyjaźń i miłość między psem a człowiekiem :) pięęęękny:)

• 2 weeks later...
Posted

w piątki o 20:00 na Animal Planet będą odcinki jakiegoś nowego cyklu 'Top Dog' czy coś w tym rodzaju. Zapowiada się ciekawie, więc będę oglądała:)