Cheritka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 A takie, czy te oczy mogą kłamać ??????? z programu dla dzieci BUDZIK z Jaciem Wójcickim. Quote
Cheritka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 I ja nie miałam LISKA :lol: tylko pieska w łapkach. Quote
puli Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Ale fantastyczne! Bo to chyba jest pies na baterie i halogeny:crazyeye: Quote
Cheritka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 puli napisał(a):Ale fantastyczne! Bo to chyba jest pies na baterie i halogeny:crazyeye: :multi: jak mocno zdedujemy nasze piski to i puli możemy grać :eviltong: Quote
Cheritka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 :shake: był kiedyś, ale dawno w poniedziałki o 17 godz. Pamiętam, bo nic innego fajnego nie było. Ale młodsi nie pamiętają.:roll: Quote
shangri_la Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 wlasnie czytam program TV i co widze!!!! TVP3 NIEDZIELA 20.08 g 20.55 "Ekscentrycy" odcinek 8 i gdyby nie foto obok to nawet bym nie przeczytala oczym to. a wiec. dokumentalny. Francja. realizatorzy serii ukazuja niezwyklych ludzi i ich pasje. dzis poznamy m. in gary'ego i davida, ktorzy wraz ze swoimi psami biora udzal w mistrzostwach swiata w lapaniu frisbee tylko dziwi mnie na fotce ze pies ma w zebach frisbee i skacze z nim przez agilitowa stacjonate:roll: milego ogladania i pozdrawiam Quote
Sonix Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Ewo, gratuluję! A co ty robisz, ze w tv jestes? Jakies castingi..?? Quote
shangri_la Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 ostatnio mam nosa do wyszukiwania programow o psach :evil_lol: "WIELKA KSIĘGA PSÓW" niedziela 27 08 8.45 TVP3 regionalna wrocław( choc u mnie pisze ze program lokalny wiec chyba tylko dla ludzi z okolic ale zawsze cos ;)) w zeszla niedziele bylo o bokserach, ktos moze widzial? pozdrawiam Quote
moon_light Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 shangri_la napisał(a):ostatnio mam nosa do wyszukiwania programow o psach :evil_lol: "WIELKA KSIĘGA PSÓW" niedziela 27 08 8.45 TVP3 regionalna wrocław( choc u mnie pisze ze program lokalny wiec chyba tylko dla ludzi z okolic ale zawsze cos ;)) w zeszla niedziele bylo o bokserach, ktos moze widzial? pozdrawiam O bokserach nie widziałam, za to kilka tyg temu byl ciekawy odcinek o owczarkach niemieckich:cool3: Quote
viv Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 gdzie trzeba sie zgłosic aby psiak mogl zagrac w reklamie/serialu/filmie . Czy sa jakies "kluby ktore sie tym zajmuja, czy tylko castingi (i gdzie znalesc o nich jakies info) ??? Quote
tamiczek Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Wczoraj ogladałam na NGC "Psie profesje" o 19.00 wiecie nic nie było by ciekawego gdybym kilka godzin wczesniej nie zalila sie mamie ze nie filmów o psach ze kiedys na 2 byl taki "Psie profesje":lol: a potem mama spychala mnie z kompa ja nie chcialam zejsc ale w koncu zeszlam wlaczylam tv patzre "psie profesje" to sie nazywa szcescie :lol: ciekawe moze dzis tez bedzie dwa odcinki:cool3: Quote
bellatriks Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 viv napisał(a):gdzie trzeba sie zgłosic aby psiak mogl zagrac w reklamie/serialu/filmie . Czy sa jakies "kluby ktore sie tym zajmuja, czy tylko castingi (i gdzie znalesc o nich jakies info) ??? coś mi się kojarzy, że istnieją jakieś szkoły aktorskie dla psów... ale nie jestem pewna... poszukaj w Googlach, tam na pewno coś o tym będzie;) Quote
JustynaJK Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 oj nie słyszałam,żeby u nas były takie szkoły:crazyeye: Quote
bellatriks Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 JustynaJK napisał(a):oj nie słyszałam,żeby u nas były takie szkoły:crazyeye: nie jestem na 100% pewna, po prostu wydawało mi się, że gdzieś coś takiego czytałam w jakimś wywiadzie.... ale może to był wywiad z jakimś amerykaninem albo kimś???? Nie mam pojęcia... Quote
kalina. Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 uwaga! dzisiaj w polsacie o 16:10 w interwencji będzie o Ozzym . Quote
Pestqa Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Nie widziałam reportażu w TV, ale właśnie zobaczyłam go w necie..... I sie poryczałam... :placz: :placz: :placz: Quote
Ja&Roniuś Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 A gdzie można go zobaczyć w necie bo ja niestety nie wiedziałam, że będzie w telewizji. Będę wdzieczna za wskazówki Quote
Pestqa Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='Ja&Roniuś']A gdzie można go zobaczyć w necie bo ja niestety nie wiedziałam, że będzie w telewizji. Będę wdzieczna za wskazówki http://interwencja.interia.pl/news?inf=789962 Quote
Cheritka Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Obejrzałam :placz: Mam nadzieję, że dostanie za to duzy wyrok, dla przykładu. Quote
Ja&Roniuś Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='Pestqa']http://interwencja.interia.pl/news?inf=789962 Dzięki wielkie ;) Już patrzę to jest potworne :-( Quote
Atena Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 bellatriks napisał(a):coś mi się kojarzy, że istnieją jakieś szkoły aktorskie dla psów... ale nie jestem pewna... poszukaj w Googlach, tam na pewno coś o tym będzie;) Z tego co słyszłam zajmuje sie tym szkoła dla psów Russ Quote
Juszes Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Pestqa']http://interwencja.interia.pl/news?inf=789962 TO jets straszne...:-(:-( Ale w końcu co sie stalo z ta Agnieszką? :angryy::angryy:Została jakoś okarana? Quote
Recommended Posts