ayshe Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Alix napisał(a):NO wlasnie:mad: To ja w ciezkich bolach doczolgalam sie dzis na szkolenie a Ty co?:mad: Takie poswiecenie autobusem sie teleportowalam bo samochodem moglabym dzis nie dojechac:cool1: a Norasek z Pancia w najlepsze lenil sie w domu?:eviltong:alix ja cie KOOOOCHAM:loveu: :razz: .barosz i ty to tandem normalnie taki ze mozna sie uzaleznic:roll: :lol: Quote
monisieczka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Alix napisał(a):NO wlasnie:mad: To ja w ciezkich bolach doczolgalam sie dzis na szkolenie a Ty co?:mad: Takie poswiecenie autobusem sie teleportowalam bo samochodem moglabym dzis nie dojechac:cool1: a Norasek z Pancia w najlepsze lenil sie w domu?:eviltong: jest nam strasznie wstyd....:oops::oops::oops::oops: norasek obudzuił mnie o 9 jak nigdy... jakbyś dała znać że nie jedziesz autkiem to bym się zmusiła do wstania i podjechałabym po ciebie Quote
ayshe Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 monisieczka napisał(a):jest nam strasznie wstyd....:oops::oops::oops::oops: norasek obudzuił mnie o 9 jak nigdy... jakbyś dała znać że nie jedziesz autkiem to bym się zmusiła do wstania i podjechałabym po ciebiedo 9 spalas?aaaaaaaaale ci bylo dobrze:placz: Quote
ayshe Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 jestem ciekawa co sie wydarzylo librowym:cool3: ze dzisiaj nie przybyli na szkolonko?czyzby zubroweczka?:razz: . aaaa i chcialam podziekowac grupie ze jednak nie dali posluchu knowaniom pewnej osoby w czapeczce lufthansy i oczojebna lineczka zeby olac slady po jednym odbytym:cool3: :lol: . Quote
Ewa-Jo Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Alix napisał(a):NO wlasnie:mad: To ja w ciezkich bolach doczolgalam sie dzis na szkolenie a Ty co?:mad: Takie poswiecenie autobusem sie teleportowalam bo samochodem moglabym dzis nie dojechac:cool1: a Norasek z Pancia w najlepsze lenil sie w domu?:eviltong: ale o 17 ruszyło Monisie sumienie :crazyeye: i wyciągnęła nas na pola.Dzięki temu Norasek miał świetną zabawe hihihi ukradł jakimś ludziom piłke :multi: .oczywiście przebił i z dumą zaaportował pańci:eviltong: . Pańcia pojękując pognała przepraszć i nawet pieniążki chciałą oddać ale ludzie sobie poszli. Jak wracałąm to spotkałam ich na przejściu patrzyli na mnie z lekkim niesmakiem :shake: Quote
Alix Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 monisieczka napisał(a):jest nam strasznie wstyd....:oops::oops::oops::oops: norasek obudzuił mnie o 9 jak nigdy... jakbyś dała znać że nie jedziesz autkiem to bym się zmusiła do wstania i podjechałabym po ciebie Nie smialabym Cie znowu tak wykorzystac:lol: chociaz zaczynam sie powoli bac poruszac po pradze dzisiaj mi grozono smiercia za posiadanie onka:crazyeye::nerwy: jakas wariatka najpierw mi nawrzucala a potem sie na mnie gapila i zaczela cos zawziecie notowac w notesiku:stupid: Quote
ayshe Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Ewa-Jo napisał(a):ale o 17 ruszyło Monisie sumienie :crazyeye: i wyciągnęła nas na pola.Dzięki temu Norasek miał świetną zabawe hihihi ukradł jakimś ludziom piłke :multi: .oczywiście przebił i z dumą zaaportował pańci:eviltong: . Pańcia pojękując pognała przepraszć i nawet pieniążki chciałą oddać ale ludzie sobie poszli. Jak wracałąm to spotkałam ich na przejściu patrzyli na mnie z lekkim niesmakiem :shake:szkooooda ze tego nie widzialam.monisia w woreczku pokutnym i wlosienicy....:megagrin: . los onkarzy....patrza siem spodelba na nas....a to tylko niewinna pilesia byla:peace: Quote
ayshe Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Alix napisał(a):Nie smialabym Cie znowu tak wykorzystac:lol: chociaz zaczynam sie powoli bac poruszac po pradze dzisiaj mi grozono smiercia za posiadanie onka:crazyeye::nerwy: jakas wariatka najpierw mi nawrzucala a potem sie na mnie gapila i zaczela cos zawziecie notowac w notesiku:stupid:bo masz psa o podejrzanym onkowym wygladzie:cool3: :lol: ?....hmmm.....trza bylo tyz notesik wyjac:evil_lol: Quote
Ewa-Jo Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 ayshe napisał(a):aaaa i chcialam podziekowac grupie ze jednak nie dali posluchu knowaniom pewnej osoby w czapeczce lufthansy i oczojebna lineczka zeby olac slady po jednym odbytym:cool3: :lol: . No bo to takie wszystko strachliwe najpierw niektóre jęczą coby już kończyć a potem jak przychodzi co do czego to cicho siedzą:mad: :mad: -tressera się pewnie boją.:eviltong: Quote
ayshe Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Ewa-Jo napisał(a):No bo to takie wszystko strachliwe najpierw niektóre jęczą coby już kończyć a potem jak przychodzi co do czego to cicho siedzą:mad: :mad: -tressera się pewnie boją.:eviltong:mnie?zartujesz?:lol: .wszyscy palili sie do pracy.....i wcale nie mysleli o zarciu i browarku zimniuskim :lol: :lol: Quote
Alix Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 ayshe napisał(a):alix ja cie KOOOOCHAM:loveu: :razz: .barosz i ty to tandem normalnie taki ze mozna sie uzaleznic:roll: :lol: ale o co chodzi?:hmmmm::candle::eviltong: jestesmy bardzo zrownowazona zorientowana i perfekcyjnie dograna para pies-przewodnik:sweetCyb::B-fly::eviltong: Quote
Alix Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 ayshe napisał(a):mnie?zartujesz?:lol: .wszyscy palili sie do pracy.....i wcale nie mysleli o zarciu i browarku zimniuskim :lol: :lol: taaaaak niektorzy bardzo szybko nadrobili brak browarka na sladach:oops: Quote
Ewa-Jo Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 ayshe napisał(a):mnie?zartujesz?:lol: .wszyscy palili sie do pracy.....i wcale nie mysleli o zarciu i browarku zimniuskim :lol: :lol: :rofl: :rofl: :rofl: Quote
Pyros-Aga Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 ayshe napisał(a):zrobie wszystko zeby uslyszec ponownie twoj monolog po browarze agnieszko:diabloti: :diabloti: Nie ma zadnego problemu. Niezbyt inteligentne monologi to moja specjalność :cool3: Problem mam z inteligentnymi :oops: a po browarku to juz w ogóle....:oops: ;) Quote
Agaa.a Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 ayshe napisał(a):jestem ciekawa co sie wydarzylo librowym:cool3: ze dzisiaj nie przybyli na szkolonko?czyzby zubroweczka?:razz: . Nasza nieobecność na dzisiejszych zajęciach to nie wina żubróweczki :lol: ... zresztą ja nie piłam, bo ktoś musiał prowadzić:cool3: a nie mogliśmy przyjechać z powodu spraw rodzinnych:eviltong: Zdjątka ja oczywśćie też mam i umieszczę je niebawem:razz: Pozdrawiam. Aga&Libra. Quote
Agaa.a Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 No to wstawiam obiecane foteczki :D Przed śladami. Shado i Chita. Idziemy na ślady !! Trochę wariactwa. Lecimyyyyy !!! A kuku. Czy ktoś mnie tu widzi ?? Baroszek. Norcia. Libra. Mały odpoczynek :) Na polance przd kolejnym śladem. Josh:loveu: Uśmiech proszę:lol: Quote
Agaa.a Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 I ciąg dalszy zdjęć:lol: A teraz szaleństwa wodne:razz: Hura !! Woda !! ..... Barosz:loveu: Shira i Max Hop do wody, w wykonaniu Josha !! Libra w pogoni za piłeczką. Baroszek, kombinator:lol: I znów do wody !! No i na koniec Shado w roli konika:loveu: Miłego oglądania !! Pozdrawiam !! Aga&Libra. Quote
SAWA Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Super te zdjęcia ,jak ja lubię rozbiegane Owczarki ,takie radosne i szalone. Proszę pokazujcie swoje psiaki ,to cudownie rozwesela to forum. U mnie jak Karolina nauczy się wstawiać zdjęcia ,to postaram się dołączyć i pokazać moje wariaty . Pozdrawiam. Quote
Czoko Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='SAWA']Super te zdjęcia ,jak ja lubię rozbiegane Owczarki ,takie radosne i szalone. Proszę pokazujcie swoje psiaki ,to cudownie rozwesela to forum. Oglądałam Wasze zdjęcia i tylko nabawiłam się kompleksów gdy widzę jak pieski wykonują komendy a moje dzikie czekoladowe owczarkoretrieverkocoś ma dalej wszystko gdzieś. Tylko niektórzy z Was nas znają z przedszkola ale nas nie widujecie bo małej znowu nie ma. Quote
ayshe Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 SAWA napisał(a): U mnie jak Karolina nauczy się wstawiać zdjęcia ,to postaram się dołączyć i pokazać moje wariaty . Pozdrawiam.:multi: faaaajnie:multi: Quote
ayshe Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Czoko napisał(a):[quote name='SAWA']Super te zdjęcia ,jak ja lubię rozbiegane Owczarki ,takie radosne i szalone. Proszę pokazujcie swoje psiaki ,to cudownie rozwesela to forum. Oglądałam Wasze zdjęcia i tylko nabawiłam się kompleksów gdy widzę jak pieski wykonują komendy a moje dzikie czekoladowe owczarkoretrieverkocoś ma dalej wszystko gdzieś. Tylko niektórzy z Was nas znają z przedszkola ale nas nie widujecie bo małej znowu nie ma.czoko .....bedzie dobrze:p Quote
Glonek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Kilka portretów z soboty autorstwa Aneczki. Czitanga Szira Szadoski Quote
ayshe Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 alix-zdjecia boooomba.zwlaszcza pyrosow oraz sekcji "na szambowej":cool3: .zdjecie JUZ z poziomu kocykowego-suuuper. agaa.a-mozesz zdjecia shado i chity wrzucic tez na temat shado w juz w nowym domu?czy moge to zrobic sama?:razz: :lol:.glonek-ciebie tez o to prosze.:). Quote
Recommended Posts