Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alix napisał(a):
NO wlasnie:mad: To ja w ciezkich bolach doczolgalam sie dzis na szkolenie a Ty co?:mad: Takie poswiecenie autobusem sie teleportowalam bo samochodem moglabym dzis nie dojechac:cool1: a Norasek z Pancia w najlepsze lenil sie w domu?:eviltong:
alix ja cie KOOOOCHAM:loveu: :razz: .barosz i ty to tandem normalnie taki ze mozna sie uzaleznic:roll: :lol:

• Replies 451
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alix napisał(a):
NO wlasnie:mad: To ja w ciezkich bolach doczolgalam sie dzis na szkolenie a Ty co?:mad: Takie poswiecenie autobusem sie teleportowalam bo samochodem moglabym dzis nie dojechac:cool1: a Norasek z Pancia w najlepsze lenil sie w domu?:eviltong:

jest nam strasznie wstyd....:oops::oops::oops::oops: norasek obudzuił mnie o 9 jak nigdy... jakbyś dała znać że nie jedziesz autkiem to bym się zmusiła do wstania i podjechałabym po ciebie

Posted

monisieczka napisał(a):
jest nam strasznie wstyd....:oops::oops::oops::oops: norasek obudzuił mnie o 9 jak nigdy... jakbyś dała znać że nie jedziesz autkiem to bym się zmusiła do wstania i podjechałabym po ciebie
do 9 spalas?aaaaaaaaale ci bylo dobrze:placz:

Posted

jestem ciekawa co sie wydarzylo librowym:cool3: ze dzisiaj nie przybyli na szkolonko?czyzby zubroweczka?:razz: .
aaaa i chcialam podziekowac grupie ze jednak nie dali posluchu knowaniom pewnej osoby w czapeczce lufthansy i oczojebna lineczka zeby olac slady po jednym odbytym:cool3: :lol: .

Posted

Alix napisał(a):

ale o 17 ruszyło Monisie sumienie :crazyeye: i wyciągnęła nas na pola.Dzięki temu Norasek miał świetną zabawe hihihi ukradł jakimś ludziom piłke :multi: .oczywiście przebił i z dumą zaaportował pańci:eviltong: . Pańcia pojękując pognała przepraszć i nawet pieniążki chciałą oddać ale ludzie sobie poszli. Jak wracałąm to spotkałam ich na przejściu patrzyli na mnie z lekkim niesmakiem :shake:

Posted

monisieczka napisał(a):

Nie smialabym Cie znowu tak wykorzystac:lol: chociaz zaczynam sie powoli bac poruszac po pradze dzisiaj mi grozono smiercia za posiadanie onka:crazyeye::nerwy: jakas wariatka najpierw mi nawrzucala a potem sie na mnie gapila i zaczela cos zawziecie notowac w notesiku:stupid:

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
ale o 17 ruszyło Monisie sumienie :crazyeye: i wyciągnęła nas na pola.Dzięki temu Norasek miał świetną zabawe hihihi ukradł jakimś ludziom piłke :multi: .oczywiście przebił i z dumą zaaportował pańci:eviltong: . Pańcia pojękując pognała przepraszć i nawet pieniążki chciałą oddać ale ludzie sobie poszli. Jak wracałąm to spotkałam ich na przejściu patrzyli na mnie z lekkim niesmakiem :shake:
szkooooda ze tego nie widzialam.monisia w woreczku pokutnym i wlosienicy....:megagrin: .
los onkarzy....patrza siem spodelba na nas....a to tylko niewinna pilesia byla:peace:

Posted

Alix napisał(a):
Nie smialabym Cie znowu tak wykorzystac:lol: chociaz zaczynam sie powoli bac poruszac po pradze dzisiaj mi grozono smiercia za posiadanie onka:crazyeye::nerwy: jakas wariatka najpierw mi nawrzucala a potem sie na mnie gapila i zaczela cos zawziecie notowac w notesiku:stupid:
bo masz psa o podejrzanym onkowym wygladzie:cool3: :lol: ?....hmmm.....trza bylo tyz notesik wyjac:evil_lol:

Posted

ayshe napisał(a):
aaaa i chcialam podziekowac grupie ze jednak nie dali posluchu knowaniom pewnej osoby w czapeczce lufthansy i oczojebna lineczka zeby olac slady po jednym odbytym:cool3: :lol: .

No bo to takie wszystko strachliwe najpierw niektóre jęczą coby już kończyć a potem jak przychodzi co do czego to cicho siedzą:mad: :mad: -tressera się pewnie boją.:eviltong:

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
No bo to takie wszystko strachliwe najpierw niektóre jęczą coby już kończyć a potem jak przychodzi co do czego to cicho siedzą:mad: :mad: -tressera się pewnie boją.:eviltong:
mnie?zartujesz?:lol: .wszyscy palili sie do pracy.....i wcale nie mysleli o zarciu i browarku zimniuskim :lol: :lol:

Posted

ayshe napisał(a):
alix ja cie KOOOOCHAM:loveu: :razz: .barosz i ty to tandem normalnie taki ze mozna sie uzaleznic:roll: :lol:

ale o co chodzi?:hmmmm::candle::eviltong: jestesmy bardzo zrownowazona zorientowana i perfekcyjnie dograna para pies-przewodnik:sweetCyb::B-fly::eviltong:

Posted

ayshe napisał(a):
mnie?zartujesz?:lol: .wszyscy palili sie do pracy.....i wcale nie mysleli o zarciu i browarku zimniuskim :lol: :lol:

taaaaak niektorzy bardzo szybko nadrobili brak browarka na sladach:oops:

Posted

ayshe napisał(a):

:rofl: :rofl: :rofl:

Posted

ayshe napisał(a):
zrobie wszystko zeby uslyszec ponownie twoj monolog po browarze agnieszko:diabloti: :diabloti:

Nie ma zadnego problemu. Niezbyt inteligentne monologi to moja specjalność :cool3: Problem mam z inteligentnymi :oops: a po browarku to juz w ogóle....:oops: ;)

Posted

ayshe napisał(a):
jestem ciekawa co sie wydarzylo librowym:cool3: ze dzisiaj nie przybyli na szkolonko?czyzby zubroweczka?:razz: .

Nasza nieobecność na dzisiejszych zajęciach to nie wina żubróweczki :lol: ... zresztą ja nie piłam, bo ktoś musiał prowadzić:cool3: a nie mogliśmy przyjechać z powodu spraw rodzinnych:eviltong:

Zdjątka ja oczywśćie też mam i umieszczę je niebawem:razz:

Pozdrawiam.
Aga&Libra.

Posted

No to wstawiam obiecane foteczki :D

Przed śladami.

Shado i Chita.

Idziemy na ślady !!

Trochę wariactwa.

Lecimyyyyy !!!

A kuku. Czy ktoś mnie tu widzi ??

Baroszek.

Norcia.

Libra.

Mały odpoczynek :)

Na polance przd kolejnym śladem.

Josh:loveu:

Uśmiech proszę:lol:

Posted

I ciąg dalszy zdjęć:lol:

A teraz szaleństwa wodne:razz:
Hura !! Woda !!

.....

Barosz:loveu:

Shira i Max

Hop do wody, w wykonaniu Josha !!

Libra w pogoni za piłeczką.

Baroszek, kombinator:lol:

I znów do wody !!

No i na koniec Shado w roli konika:loveu:

Miłego oglądania !!
Pozdrawiam !!
Aga&Libra.

Posted

Super te zdjęcia ,jak ja lubię rozbiegane Owczarki ,takie radosne i szalone.
Proszę pokazujcie swoje psiaki ,to cudownie rozwesela to forum.
U mnie jak Karolina nauczy się wstawiać zdjęcia ,to postaram się dołączyć i pokazać moje wariaty .
Pozdrawiam.

Posted

[quote name='SAWA']Super te zdjęcia ,jak ja lubię rozbiegane Owczarki ,takie radosne i szalone.

Oglądałam Wasze zdjęcia i tylko nabawiłam się kompleksów gdy widzę jak pieski wykonują komendy a moje dzikie czekoladowe owczarkoretrieverkocoś ma dalej wszystko gdzieś.
Tylko niektórzy z Was nas znają z przedszkola ale nas nie widujecie bo małej znowu nie ma.

Posted

SAWA napisał(a):

U mnie jak Karolina nauczy się wstawiać zdjęcia ,to postaram się dołączyć i pokazać moje wariaty .
Pozdrawiam.
:multi: faaaajnie:multi:

Posted

Czoko napisał(a):
[quote name='SAWA']Super te zdjęcia ,jak ja lubię rozbiegane Owczarki ,takie radosne i szalone.

Oglądałam Wasze zdjęcia i tylko nabawiłam się kompleksów gdy widzę jak pieski wykonują komendy a moje dzikie czekoladowe owczarkoretrieverkocoś ma dalej wszystko gdzieś.
Tylko niektórzy z Was nas znają z przedszkola ale nas nie widujecie bo małej znowu nie ma.
czoko .....bedzie dobrze:p

Posted

alix-zdjecia boooomba.zwlaszcza pyrosow oraz sekcji "na szambowej":cool3: .zdjecie JUZ z poziomu kocykowego-suuuper.
agaa.a-mozesz zdjecia shado i chity wrzucic tez na temat shado w juz w nowym domu?czy moge to zrobic sama?:razz: :lol:.glonek-ciebie tez o to prosze.:).