Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ayshe napisał(a):
czyli jedzie :
agis,
ewa-jo
gosia/szira
........
kto co zabiera?

A co zabrac?
Jakies warzywka (pomidorki, ogoreczki), pieczywo, piciu, no i cosik na grila?
Nie wiem sama co mam wziac. Jakas podpowiedz?:cool3:

• Replies 451
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ayshe napisał(a):
takze niestety szira ma tez za maly samochod:diabloti: :diabloti: .

Ja chcę powiedzieć że jemu to i Tir by nie wystarczył:diabloti: i biedna Chita też by jechała wciśnieta do kąta:diabloti:

Posted

agis napisał(a):
A co zabrac?
Jakies warzywka (pomidorki, ogoreczki), pieczywo, piciu, no i cosik na grila?
Nie wiem sama co mam wziac. Jakas podpowiedz?:cool3:
mysle ze tak naprawde niech kazdy wezmie na tego grilla po trochu tego co sam lubi i juz.i nie szalejcie za bardzo.bo ostatni grill jaki pamietam[taki z duzo ludzi duzo psow]to ostalo sie kielbachy ze hoho.:cool1:

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
Ja chcę powiedzieć że jemu to i Tir by nie wystarczył:diabloti: i biedna Chita też by jechała wciśnieta do kąta:diabloti:
to fakt i to potwierdzony wielokrotnymi obserwacjami:roll: :lol:

Posted

ayshe napisał(a):
ja o 11 koncze.zajec z posluszenstwa w sobote nie ma w zwiazku z wyjazdem-sklerozo:eviltong: :evil_lol:

ato znaczy że my nie na 9 tylko spotykamy siem o 11 i od razu jedziemy do Glonków??? a tak wogóle to Glonki rozumiem już wiedzą o najeżdzie hunów i som przeszczęśliwe???:crazyeye: A moze już sobie zaklepali jakiś wyjazd na tą sobote ????:eviltong:

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
ato znaczy że my nie na 9 tylko spotykamy siem o 11 i od razu jedziemy do Glonków??? a tak wogóle to Glonki rozumiem już wiedzą o najeżdzie hunów i som przeszczęśliwe???:crazyeye: A moze już sobie zaklepali jakiś wyjazd na tą sobote ????:eviltong:

No tak w sobote nie ma posłuszeństwa:evil_lol: prawdopodobnie spotkamy sie na placu szkolenia i pojedziemy razem:lol: Glonki chyba jeszcze nic nie wiedzą:diabloti: chyba że Beata ich powiadomiła:diabloti: albo dotarli do tego wątku:evil_lol:

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
No tak w sobote nie ma posłuszeństwa:evil_lol: prawdopodobnie spotkamy sie na placu szkolenia i pojedziemy razem:lol: Glonki chyba jeszcze nic nie wiedzą:diabloti: chyba że Beata ich powiadomiła:diabloti: albo dotarli do tego wątku:evil_lol:

Biedne Glonki!!!Mając ograniczony dostęp do netu mogą jak na razie nic nie wiedzieć o najeżdzie ,który im Beatka funduje:eviltong: :eviltong: Najpierw Baroszek przez tydzień teraz cała watacha onów z przewodnikami -nawet oddechu po Baroszku nie zdążą złapać a tu druga radocha:diabloti: :diabloti: :evil_lol:

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ten tekst to nie do Beaty:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ona wszystkie ONki z grupy by na ślady wzięła, tylko chyba będziemy musieli poszukać innego miejsca, bo jak wszyscy się pojawią to nie będzie gdzie go rozkładać:lol:

parę dni temu widze na polach leci onek w szelkach a za nim na sznurku jakaś ruda kobitka z plecaczkiem/przedtem stali przy parkingu/ -lecą jak do pożaru pies z nosem przy ziemi. Przelecieli koło nas pies nawet na chwile się nie oderwał od węszenia. Mysle odbiło kobicie i psu też ale jak zobaczyłam że zrywa po drodze kartki to siem domyśliłam że ktoś jej ślad ułożył .Zasówała po całym polu chyba. No chyba będę musiała iść w jej ślady.

Posted

To moje marzenie:-( Szirka idzie z nosem przy ziemi:loveu: a Szira ostatnio nawet już nie chce chodzic po sladzie znudziło jej się:placz: ale ja nie odpuszczę i dalej będę z nią jeździć:lol:

Posted

Glonek napisał(a):
Glonki wiedzą. A Glonek zastanawia się nad udaniem do pracy na 10 godzin :-)
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale ci doooobrze:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
To moje marzenie:-( Szirka idzie z nosem przy ziemi:loveu: a Szira ostatnio nawet już nie chce chodzic po sladzie znudziło jej się:placz: ale ja nie odpuszczę i dalej będę z nią jeździć:lol:

hihihhi biedna Szira spokoju za grosz.Josha ci nie dam bo on tez ma średni zapał chyba że mnie szuka to wtedy leci jak z procy.Ale inaczej to moge powęszyć ,ale bez przesady . Musze MArka kiedyś przegonić po plu ale to trudniejsze niż radosne posłuszeństwo w wykonaniu Josha.:angryy:

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
Oj Ewa podpadłaś:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Monisieczka na szczęście rozumie moje stresy związane ze zdrowiem małego.W bagażniku naprawde jest im ciasno .TAk że tym razem zostanie mi chyba wybaczone-mam nadzieje:eviltong:

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
Oj Ewa podpadłaś:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
alez to prawdziwa latynooooskaaaa milosc z atmosferka taaanga:diabloti: .podobno siem kochajom to lepiej sie nie wcinac:roll: :diabloti:

Posted

Alix napisał(a):
Ja tez w sobote jade do Glonkow:loveu: Dlugo sobie nie odsapna bo dopiero w czwartek go odbieram:evil_lol:

No ale caaaałłłyyyyyyy piątek mają wolny!!!!!!!!!!!!!!:diabloti: :evil_lol: no i jeszcze nocka z piątku na sobote!!:multi: no i potem w perspektywie że przed nocą w sobote wyjedziemy!!!! TYle radości naraz :eviltong:

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
a to mnie się czepiają że jestem złośliwa -ciebie nie poznali:eviltong:
no a takie to bylo cichociemne:mad: :roll: :lol:

Posted

My oczywiście również się pojawimy !! :loveu: Librulka bardzo się cieszy, że będzie mogła tę podróż spędzić z Joshem u boku:lol: hihi u nas miejsca pod dostatkiem:eviltong: Chyba będę robiła za kierowcę, Libra uwielbia jak ją wożę, zobaczymy jak będzie z Joshem:evil_lol:

Pozdrawiamy !!
Aga&Libra.

Posted

Agaa.a napisał(a):
My oczywiście również się pojawimy !! :loveu: Librulka bardzo się cieszy, że będzie mogła tę podróż spędzić z Joshem u boku:lol: hihi u nas miejsca pod dostatkiem:eviltong: Chyba będę robiła za kierowcę, Libra uwielbia jak ją wożę, zobaczymy jak będzie z Joshem:evil_lol:

oczywiście że u was duuuuzo więcej miejsca :angryy::angryy: