Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aha właśnie to przeczytałam:lol: super napewno będzie mu dobrze:lol: jak Szirka wracała od Glonków to wcale nie chciała ze mną jechać:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no i Oni też niechętnie ją oddawali:lol: Alix pamiętaj że jak będziez potrzebowała go gdzieś przechować to ja zawsze chętnie:lol:

• Replies 451
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

znowu wszysko moja wina:cool3: :eviltong: ......
wracajac do mini zlociku-ludziska pamietajcie o dowodach osobistych bo na liscie do stowarzyszenia brak danych pesel itepe.wkrety do uwiazywania psow tez by sie zdaly bo na terenie u glonkow zamiast pogadac bedziemy sie wydzierac na oneczki:roll: o gorrracych serduszkach -juz oone nam pogadac nie dadza a beda zmeczone i dobrze zeby odsaply.plan mysle taki:12-zjazd,i albo na slady albo spacer zeby booorki pobiegaly.....potem posiedzimy pogadamy piffffo zarcie i takie tam.....a potem slady albo spacer[bedzie chlodniej].

Posted

[quote name='ayshe']
wracajac do mini zlociku-ludziska pamietajcie o dowodach osobistych bo na liscie do stowarzyszenia brak danych pesel itepe.wkrety do uwiazywania psow tez by sie zdaly bo na terenie u glonkow zamiast pogadac bedziemy sie wydzierac na oneczki:

Ja jestem w 100% [SIZE="4"]ZA
:multi: niestety wkrętu do uwiązywania nie posiadam, ale podejrzewam, że akurat Szirka go nie potrzebuje:cool3:

Posted

Eddiii napisał(a):
A musi byc sobota ? :( nie mogłoby byc w niedzielę ?

Ale to jest spotkanie, grill i popijawa (dla niektórych:-( ) i niedziela najlepsza na to nie jest bo raczej większość się śpieszy:lol:

Posted

ayshe napisał(a):
:-( kurcze Ediii a moze dojedziecie albo chociaz na 2 godzinki?:-(

no zobaczymy, jeszcze ponad tydzień do pokombinowania :) a wogóle to moglibyśmy ? najwyżej może następnym razem :( a tak na marginesie to zjadasz mi jedno "d"

Posted

ayshe napisał(a):
:oops: ups.przepraszam:oops: .
no jasne ze moglibyscie-co za pytanie?:-o

no nie wiem, nie chcielibyśmy wyjśc na namolnych :( i pchac się gdzies na siłę

Posted

Eddiii napisał(a):
no nie wiem, nie chcielibyśmy wyjśc na namolnych :( i pchac się gdzies na siłę

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ten tekst to nie do Beaty:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ona wszystkie ONki z grupy by na ślady wzięła, tylko chyba będziemy musieli poszukać innego miejsca, bo jak wszyscy się pojawią to nie będzie gdzie go rozkładać:lol:

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ten tekst to nie do Beaty:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ona wszystkie ONki z grupy by na ślady wzięła, tylko chyba będziemy musieli poszukać innego miejsca na ślady bo jak wszyscy się pojawią to nie będzie gdzie go rozkładać:lol:
wlasnie:oops: .namolna to ja jestem:oops:

Posted

sluchajcie...podnosze temat....
ja za uszy was ciagnac nie bede-jesli nie bedzie waszej inicjatywy to przeciez nie bede sie wychylac.wiem jedno-pracowaliscie duzo z psami,odwaliliscie kawal dobrej roboty,a teraz to sie zaczyna rozlazic.
onkarze sa slynni ze slomianego zapalu do czegokolwiek-prosze nie potwierdzajcie znowu tej reguly.zaraz mamy egzamin,potem chcialam podzielic grupy i np.wybrac specjalizacje,co was bardziej interesuje,mialo powstac stowarzyszenie....smutno mi bo ostatnio na zajeciach byl1 a w niedziele 2 psy.
mam wrazenie ze straciliscie zapal.a przeciez dopiero konczymy pierwszy krok spedzania czasu z naszymi psami.ech......
nie bede sie wtracac.macie watek.umawiajcie sie.ja ze swojej strony moge wam zapewnic swoj czas od 12 do dowolnej godziny.jak zawsze jestem do waszej dyspozycji.

Posted

My z Maxem jedziemy.
A co do obecnosci (a wlasciwie nieobecnosci) w ten weekend, to baaardzo przepraszamy :oops: ale nas nie bylo w Wawie. Niech Ci nie bedzie wiec smutno, a w srode sie stawimy na 100% :lol:

Posted

wiem,wiem,dlugi weekend.....ja to rozumiem i przeciez nie mam zalu.....tylko takie wrazenie odnosze ze sie rozlazi to wszystko.
trzeba ustalic co z grillem,ile bedzie osob,kto co przywiezie...trzeba wszystko tez ustalic z glonkami-przeciez zwalamy im sie na glowe......nie mzoemy tak sobie zjawic sie w sobote i powiedziec im czesc:roll:

Posted

ayshe napisał(a):
sluchajcie...podnosze temat....
ja za uszy was ciagnac nie bede-jesli nie bedzie waszej inicjatywy to przeciez nie bede sie wychylac.wiem jedno-pracowaliscie duzo z psami,odwaliliscie kawal dobrej roboty,a teraz to sie zaczyna rozlazic.
onkarze sa slynni ze slomianego zapalu do czegokolwiek-prosze nie potwierdzajcie znowu tej reguly.zaraz mamy egzamin,potem chcialam podzielic grupy i np.wybrac specjalizacje,co was bardziej interesuje,mialo powstac stowarzyszenie....smutno mi bo ostatnio na zajeciach byl1 a w niedziele 2 psy.
mam wrazenie ze straciliscie zapal.a przeciez dopiero konczymy pierwszy krok spedzania czasu z naszymi psami.ech......
nie bede sie wtracac.macie watek.umawiajcie sie.ja ze swojej strony moge wam zapewnic swoj czas od 12 do dowolnej godziny.jak zawsze jestem do waszej dyspozycji.

Sorki ale naprawde jakoś ominął mnie ten wątek ja jestem za -mam nadzieje że ktoś/może Monika albo Librowie / nas upchnie w swoim samochodziku.MAm pytanie gdzie to jest ile km od szkolenia . a na zajęciach nas nie było bo było duszno i gorąco a tak najbardziej to ja się do niczego nie nadawałam -byłam w takiej lekkiej depresji niestety.

Posted

ayshe napisał(a):
musimy wiedziec ile dokladnie jedzie osob i kto co zabiera.i czy chcecie miec "wyklad"na temat onkow czy nie.

hihihihi ayshe chcem wykład przypomną mi się młode lata jak z uczelni jeżdziliśmy na obozy naukowe:multi: Jakie to było fajne ktoś coś tam ględził my graliśmy w karcięta -zabawa ,luzik -bosko było. Ayshe obiecuje bede słuchać jak nigdy.:loveu: Rozumiem że musimy zabrać coś na grila i coś do grila.:multi: