Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ayshe napisał(a):
wartaloby nagrac prace jutrzejsza["tkanie"].jak ktos moze przytaszczyc kamere to bardzo prosilabym.

moge przytaszczyc kamere, ale nie wiem czy z kamerzysta

• Replies 451
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ayshe napisał(a):
glonek-jurek mowil cos o jakims rzutniku i ekranie ale ja nie wiem nic o tych filmach-jak i co:oops: .

A co mówił? Bo ja rzutnika nie posiadam, ale mogę spróbować porzyczyć z pracy. Głowy nie dam, że się uda ale mogę spróbować. To samo dotyczy ekranu.

Posted

w razie co to ci pozyczem.:evil_lol:
glonek-hmmm.co mowil?no mowil o rzutniku i nie ekranie[oooojjjjjj pusta ma glowo]tylko ze mozna na scianie np.wtedy walnac filmik.:cool1:

Posted

ayshe napisał(a):
w razie co to ci pozyczem.:evil_lol:
glonek-hmmm.co mowil?no mowil o rzutniku i nie ekranie[oooojjjjjj pusta ma glowo]tylko ze mozna na scianie np.wtedy walnac filmik.:cool1:

Ale posiada taki rzutnik czy nie?
No ja wiem że można na ścianie ale ściany u nas są wytapetowane i filmik puszczany na taką ścianę będzie dosyć ciekawie wyglądać. Potrzebny jest ekran lub białe prześcieradło.

Posted

Eddiii napisał(a):
ale ja nie mam tych kawalkow filcu itp i nie wiem czy uda mi sie do jutra zdobyc :oops:

Udaj się do najbiższego super hiper marketu budowlanego. Tam można dostać filcowe podkładki pod meble. Sklejasz dwie takie podkładki (warstwę kleju mają zwykle z założenia) i przedmiot na ślad gotowy:multi:. Wymiary przedmiotu to około 100mm x 25 mm x 5 do 10 mm. I z takich dwóch sklejonych kawałków filcu powinno się uzyskać odpowiednią grubość. Guma odpowiedniej grubości do dostania u szewca, pewnikiem w marketach budowlanych też.

Posted

Glonek napisał(a):
Udaj się do najbiższego super hiper marketu budowlanego. Tam można dostać filcowe podkładki pod meble. Sklejasz dwie takie podkładki (warstwę kleju mają zwykle z założenia) i przedmiot na ślad gotowy:multi:. Wymiary przedmiotu to około 100mm x 25 mm x 5 do 10 mm. I z takich dwóch sklejonych kawałków filcu powinno się uzyskać odpowiednią grubość. Guma odpowiedniej grubości do dostania u szewca, pewnikiem w marketach budowlanych też.

tiiiaaa :diabloti: ale ja poprostuniemam czasu na bieganie po hipermarketach,szewcach itp :eviltong: dlatego moja ulubiona forma zakupow jest internet :loveu: umiem kupic prawie wszystko - rolety do okien, buty, kosmetyki ....

Posted

Eddiii napisał(a):
tiiiaaa :diabloti: ale ja poprostuniemam czasu na bieganie po hipermarketach,szewcach itp :eviltong: dlatego moja ulubiona forma zakupow jest internet :loveu: umiem kupic prawie wszystko - rolety do okien, buty, kosmetyki ....

:lol:
Markety mają tą zaletę, że są czynne do 22. I tylko dlatego je lubię.

Posted

glonek-a ja edyte rozumiem.tylko ze ja oprocz niewielkiej ilosci czasu[poza poniedzialkami kiedy mam dyzur kuchenno-miotlowy:cool1: ]nienawidze sklepow.jak mam cos isc i kupic to cierpie.a jak mam isc i kupic do marketu to juz wogole trzeba mi kaganiec zakladac:diabloti: .kooopa ludzi,biegajacych jak nawiedzeni z wozkami albo koszykami i takie tam rozne powoduja ze wole kupic gappaya i dac po 2 zl za przedmiot niz jechac do marketu i kupic se .zapewne o wiele taniej by wyszlo, wiem ,ale chromole:diabloti: :cool3:

Posted

no, ja tez nie cierpie chodzic po sklepach, nie nawidze tlumu w marketach i tez nie lubie pojsc sobie pochodzic po sklepach i cos kupic do ubrania. ostatnio wsio kupuje internetem. a spozywcze w markecie kupuje raz na 2 miesiace - robie wielkie zakupy i potem mam spokoj :eviltong: a juz okres siwateczny doprawadza mnie do szalu :angryy:

Posted

ja na szczescie nie mam okresu swiatecznego.tj.moje dziecko uczestniczy oczywiscie w rodzinnej "choince" ale wiadomo po co.zreszta juz niezbyt chetnie wiec ostatnio np.dostala prezenty wczesniej.wolimy gdzies pojechac z psami.w jakies fajne miejsce.sklepy omijam w okresie swiatecznym szeeerooookim lukiem bo patrze na to wszystko z boku i z przymruzonym okiem:razz: .
moje dziecko za to baaaardzo lubi wypady raz w miesiacu do marketu .wtedy szalejemy.:evil_lol: .tzn.kasia a ja tylko jestem jako osoba towarzyszaca i ziewajaca.na te wypady zbiera sobie kase i sama potem decyduje co chce sobie kupic i jak spedzic czas.ja przewaznie gine gdzies w zoomarketach zwlaszcza jak sa tez akwarystyczne pierdulki no i ryby:cool1: .
aaaanooo wlasnie.znowu mam bemby.chce ktos moze?:lol:

Posted

Hi.
Do wszystkich zainteresowanych. Udało mi się wysępić w pracy pasek filcu długości 1m szerokości 5 cm i grubości 1cm. Po pocięciu wyjdzie około 20 przedmiotów. we wtorek nas nie będzie więc jeśli ktoś jest chętny to na zajęciach w środę.

Posted

Glonek napisał(a):
Hi.
Do wszystkich zainteresowanych. Udało mi się wysępić w pracy pasek filcu długości 1m szerokości 5 cm i grubości 1cm. Po pocięciu wyjdzie około 20 przedmiotów. we wtorek nas nie będzie więc jeśli ktoś jest chętny to na zajęciach w środę.

:modla: ja bede wdzieczna :sweetCyb:

Posted

hi, z ta praca to mnie natchnelo i ukradlam z mojej kawalek wykladziny podlogowej :loveu: z jedej strony jest taki material wykladzinowy :oops: a z drugiej jest podgumowane - wiec sa dwa rodzaje przedmiotow :multi: mam wiecej wiec moge komus dac :p ale mam pytanie jak to skleic, tzn czym? bo przeciez nie zszyje tego :niewiem:

Posted

Glonek ja chętnie wezmę/odkupie jakiekolwiek przedmioty na śladziki :modla: :modla: :modla: bo niestety nie mam obecnie kiedy pojechać i kupić je:roll:

A tak wogóle Mrs T:razz: to o której mamy być w środę:lol: no i gdzie bo ja jak zwykle nie pamietam:oops:

Posted

Glonek napisał(a):
Hi.

jezeli mozna siem jeszcze załapać to bardzo bylibyśmy z Joshem wdzieczni:modla: :modla: / no za młodego nie ręcze ,ale ja na pewno/. A jak myślicie czy jak potne podeszwe starego adidasa to moze być jako guma???:niewiem: to by załatwiło nam sprawe sladów na sobote. Glonek mam romansik przetrzymaj mi filc do soboty OKI? bo w środe to dla kurzo-śłepego emeryta za ciemno i bedziemy dopiero w sobote ,a na rannych beda pociete adidasy i ewentualnie potne jakies stare skarpety to grube frote bedzie tymczasowo udawało filc.:eviltong:

Posted

ayshe napisał(a):
ewa-jo-to bedziesz w srode o 8.30?:multi: czy raduje sie przedwczesnie?:mad: .

nie widze podstaw do tak wielkiej radosci:crazyeye: ,ale nie mylisz sie sroda i to 25.10.2006roku jezeli nie bedzie padać deszcz ani śnieg ani nie bedzie zadnej innej plagi.:eviltong: .Mieliśmy wprawdzie jechac na echo serca ,ale pani dzisiaj zadzwoniła z informacja ze pani doctorka byc zajeta w tym terminie i przełozyła na przyszly wtorek na 14.Ale na wszelki wypadek dlaa własnego bezpieczeństwa pożyczam od Justyny Babowej szpicrute oficjalnie dla świstania psu nad głową jak kazował tresserek a nieoficjalni sami wiecie............................:evil_lol: :diabloti:

Posted

ayshe napisał(a):
jak to nie widzisz podstaw do radosci?:mad: przeca ja kocham patrzec jak wspaniale pracujesz z syneczkiem:diabloti:

że niby jak pracuje z syneczkiem? Bo jakoś literki mi się zamazały czy jakos tak....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

no wiesz..........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ze swoistym wdziekiem:diabloti: .to jak narkotyk i zwyczajnie czuje sie na detoksie jak tego nie widze:diabloti: :diabloti: :diabloti: