Eddiii Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 ayshe napisał(a):wartaloby nagrac prace jutrzejsza["tkanie"].jak ktos moze przytaszczyc kamere to bardzo prosilabym. moge przytaszczyc kamere, ale nie wiem czy z kamerzysta Quote
ayshe Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 ja bede dzielna i nagram wasza wspaniala prace :diabloti: Quote
Glonek Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 ayshe napisał(a):glonek-jurek mowil cos o jakims rzutniku i ekranie ale ja nie wiem nic o tych filmach-jak i co:oops: . A co mówił? Bo ja rzutnika nie posiadam, ale mogę spróbować porzyczyć z pracy. Głowy nie dam, że się uda ale mogę spróbować. To samo dotyczy ekranu. Quote
Eddiii Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 ale ja nie mam tych kawalkow filcu itp i nie wiem czy uda mi sie do jutra zdobyc :oops: Quote
ayshe Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 w razie co to ci pozyczem.:evil_lol: glonek-hmmm.co mowil?no mowil o rzutniku i nie ekranie[oooojjjjjj pusta ma glowo]tylko ze mozna na scianie np.wtedy walnac filmik.:cool1: Quote
Glonek Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 ayshe napisał(a):w razie co to ci pozyczem.:evil_lol: glonek-hmmm.co mowil?no mowil o rzutniku i nie ekranie[oooojjjjjj pusta ma glowo]tylko ze mozna na scianie np.wtedy walnac filmik.:cool1: Ale posiada taki rzutnik czy nie? No ja wiem że można na ścianie ale ściany u nas są wytapetowane i filmik puszczany na taką ścianę będzie dosyć ciekawie wyglądać. Potrzebny jest ekran lub białe prześcieradło. Quote
Glonek Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Eddiii napisał(a):ale ja nie mam tych kawalkow filcu itp i nie wiem czy uda mi sie do jutra zdobyc :oops: Udaj się do najbiższego super hiper marketu budowlanego. Tam można dostać filcowe podkładki pod meble. Sklejasz dwie takie podkładki (warstwę kleju mają zwykle z założenia) i przedmiot na ślad gotowy:multi:. Wymiary przedmiotu to około 100mm x 25 mm x 5 do 10 mm. I z takich dwóch sklejonych kawałków filcu powinno się uzyskać odpowiednią grubość. Guma odpowiedniej grubości do dostania u szewca, pewnikiem w marketach budowlanych też. Quote
Eddiii Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Glonek napisał(a):Udaj się do najbiższego super hiper marketu budowlanego. Tam można dostać filcowe podkładki pod meble. Sklejasz dwie takie podkładki (warstwę kleju mają zwykle z założenia) i przedmiot na ślad gotowy:multi:. Wymiary przedmiotu to około 100mm x 25 mm x 5 do 10 mm. I z takich dwóch sklejonych kawałków filcu powinno się uzyskać odpowiednią grubość. Guma odpowiedniej grubości do dostania u szewca, pewnikiem w marketach budowlanych też. tiiiaaa :diabloti: ale ja poprostuniemam czasu na bieganie po hipermarketach,szewcach itp :eviltong: dlatego moja ulubiona forma zakupow jest internet :loveu: umiem kupic prawie wszystko - rolety do okien, buty, kosmetyki .... Quote
Glonek Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Eddiii napisał(a):tiiiaaa :diabloti: ale ja poprostuniemam czasu na bieganie po hipermarketach,szewcach itp :eviltong: dlatego moja ulubiona forma zakupow jest internet :loveu: umiem kupic prawie wszystko - rolety do okien, buty, kosmetyki .... :lol: Markety mają tą zaletę, że są czynne do 22. I tylko dlatego je lubię. Quote
ayshe Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 glonek-a ja edyte rozumiem.tylko ze ja oprocz niewielkiej ilosci czasu[poza poniedzialkami kiedy mam dyzur kuchenno-miotlowy:cool1: ]nienawidze sklepow.jak mam cos isc i kupic to cierpie.a jak mam isc i kupic do marketu to juz wogole trzeba mi kaganiec zakladac:diabloti: .kooopa ludzi,biegajacych jak nawiedzeni z wozkami albo koszykami i takie tam rozne powoduja ze wole kupic gappaya i dac po 2 zl za przedmiot niz jechac do marketu i kupic se .zapewne o wiele taniej by wyszlo, wiem ,ale chromole:diabloti: :cool3: Quote
Eddiii Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 no, ja tez nie cierpie chodzic po sklepach, nie nawidze tlumu w marketach i tez nie lubie pojsc sobie pochodzic po sklepach i cos kupic do ubrania. ostatnio wsio kupuje internetem. a spozywcze w markecie kupuje raz na 2 miesiace - robie wielkie zakupy i potem mam spokoj :eviltong: a juz okres siwateczny doprawadza mnie do szalu :angryy: Quote
ayshe Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 ja na szczescie nie mam okresu swiatecznego.tj.moje dziecko uczestniczy oczywiscie w rodzinnej "choince" ale wiadomo po co.zreszta juz niezbyt chetnie wiec ostatnio np.dostala prezenty wczesniej.wolimy gdzies pojechac z psami.w jakies fajne miejsce.sklepy omijam w okresie swiatecznym szeeerooookim lukiem bo patrze na to wszystko z boku i z przymruzonym okiem:razz: . moje dziecko za to baaaardzo lubi wypady raz w miesiacu do marketu .wtedy szalejemy.:evil_lol: .tzn.kasia a ja tylko jestem jako osoba towarzyszaca i ziewajaca.na te wypady zbiera sobie kase i sama potem decyduje co chce sobie kupic i jak spedzic czas.ja przewaznie gine gdzies w zoomarketach zwlaszcza jak sa tez akwarystyczne pierdulki no i ryby:cool1: . aaaanooo wlasnie.znowu mam bemby.chce ktos moze?:lol: Quote
Glonek Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Hi. Do wszystkich zainteresowanych. Udało mi się wysępić w pracy pasek filcu długości 1m szerokości 5 cm i grubości 1cm. Po pocięciu wyjdzie około 20 przedmiotów. we wtorek nas nie będzie więc jeśli ktoś jest chętny to na zajęciach w środę. Quote
Eddiii Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Glonek napisał(a):Hi. Do wszystkich zainteresowanych. Udało mi się wysępić w pracy pasek filcu długości 1m szerokości 5 cm i grubości 1cm. Po pocięciu wyjdzie około 20 przedmiotów. we wtorek nas nie będzie więc jeśli ktoś jest chętny to na zajęciach w środę. :modla: ja bede wdzieczna :sweetCyb: Quote
Eddiii Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 o rany jak ja bym chciala nie musiec uczestniczyc w tych rodzinnych swiatecznych obiadkach, z ktorych jeden musze sama zrobic ........ :angryy: Quote
Eddiii Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 hi, z ta praca to mnie natchnelo i ukradlam z mojej kawalek wykladziny podlogowej :loveu: z jedej strony jest taki material wykladzinowy :oops: a z drugiej jest podgumowane - wiec sa dwa rodzaje przedmiotow :multi: mam wiecej wiec moge komus dac :p ale mam pytanie jak to skleic, tzn czym? bo przeciez nie zszyje tego :niewiem: Quote
Szira/Gosia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Glonek ja chętnie wezmę/odkupie jakiekolwiek przedmioty na śladziki :modla: :modla: :modla: bo niestety nie mam obecnie kiedy pojechać i kupić je:roll: A tak wogóle Mrs T:razz: to o której mamy być w środę:lol: no i gdzie bo ja jak zwykle nie pamietam:oops: Quote
ayshe Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 gosia-rany bossskie-20.siekierkowski. Quote
Szira/Gosia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 ayshe napisał(a):gosia-rany bossskie-20.siekierkowski. No co można nie pamietać:-( Quote
Ewa-Jo Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Glonek napisał(a):Hi. Do wszystkich zainteresowanych. Udało mi się wysępić w pracy pasek filcu długości 1m szerokości 5 cm i grubości 1cm. Po pocięciu wyjdzie około 20 przedmiotów. we wtorek nas nie będzie więc jeśli ktoś jest chętny to na zajęciach w środę. jezeli mozna siem jeszcze załapać to bardzo bylibyśmy z Joshem wdzieczni:modla: :modla: / no za młodego nie ręcze ,ale ja na pewno/. A jak myślicie czy jak potne podeszwe starego adidasa to moze być jako guma???:niewiem: to by załatwiło nam sprawe sladów na sobote. Glonek mam romansik przetrzymaj mi filc do soboty OKI? bo w środe to dla kurzo-śłepego emeryta za ciemno i bedziemy dopiero w sobote ,a na rannych beda pociete adidasy i ewentualnie potne jakies stare skarpety to grube frote bedzie tymczasowo udawało filc.:eviltong: Quote
ayshe Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 ewa-jo-to bedziesz w srode o 8.30?:multi: czy raduje sie przedwczesnie?:mad: . Quote
Ewa-Jo Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 ayshe napisał(a):ewa-jo-to bedziesz w srode o 8.30?:multi: czy raduje sie przedwczesnie?:mad: . nie widze podstaw do tak wielkiej radosci:crazyeye: ,ale nie mylisz sie sroda i to 25.10.2006roku jezeli nie bedzie padać deszcz ani śnieg ani nie bedzie zadnej innej plagi.:eviltong: .Mieliśmy wprawdzie jechac na echo serca ,ale pani dzisiaj zadzwoniła z informacja ze pani doctorka byc zajeta w tym terminie i przełozyła na przyszly wtorek na 14.Ale na wszelki wypadek dlaa własnego bezpieczeństwa pożyczam od Justyny Babowej szpicrute oficjalnie dla świstania psu nad głową jak kazował tresserek a nieoficjalni sami wiecie............................:evil_lol: :diabloti: Quote
ayshe Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 jak to nie widzisz podstaw do radosci?:mad: przeca ja kocham patrzec jak wspaniale pracujesz z syneczkiem:diabloti: Quote
monisieczka Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 ayshe napisał(a):jak to nie widzisz podstaw do radosci?:mad: przeca ja kocham patrzec jak wspaniale pracujesz z syneczkiem:diabloti: że niby jak pracuje z syneczkiem? Bo jakoś literki mi się zamazały czy jakos tak....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ayshe Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 no wiesz..........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ze swoistym wdziekiem:diabloti: .to jak narkotyk i zwyczajnie czuje sie na detoksie jak tego nie widze:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Recommended Posts