Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PATIszon napisał(a):
W morde, ja jak zwykle poszkodowana, bo bez kierowcy :wallbash:
A te slady to rozumiem psy maja opanowane juz zawczasu....(do monopolu jak sie napoje regenaracyjne skoncza) ?:cool3:
ku rozpaczy zgromadzonych najpierw przegonie grupe na sladach a dopiero jak padna to na impreze ynegracyjnom sie udajemy:cool3: .

• Replies 451
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monisieczka napisał(a):
to szambo jak tron normalnie wygląda :cool3::cool3:, "ukochany" pan monsz wyraxnie się ozywił na hasło - spotkanko z walnietymi maniakami hehehe , wyraził nawet chęc wyjazdu.... no padłam normalnie z wrazenia ...
uo boszsze spodobalo mu sie:crazyeye: :razz: ?hmmm.a wygladal na normalnego:evil_lol: w zdworzu

Posted

ayshe napisał(a):
ku rozpaczy zgromadzonych najpierw przegonie grupe na sladach a dopiero jak padna to na impreze ynegracyjnom sie udajemy:cool3: .

I slusznie! Bedzie ekonomiczniej.
;)

Posted

BeataG napisał(a):
Dokładnie w tym samym. :evil_lol: Tam nocowało stado onków (tudzież pół stada
belgów :cool3:).

nie licząc wałęsających się kurdupli, a co najwazniejsze nie było żadnej zadymy!

Posted

Mam troche przykladowych regulaminów/statutów. Coś sie z tego da zrobić tylko potrzebuję tego co ostatnio zaczęliśmy, bo nie pamiętam tych inteligentnych słów :cool3:

Posted

Pyros-Aga napisał(a):
:multi: Na cc jest tez przykladowe logo stowarzyszenia. Nie napisze kto je zrobil bo siem ten ktoś wstyda :oops:

niech się nie wstyda bo sliczniaste, zwłaszcza to pierwsze!! Świetna pomysła :klacz::klacz:

Posted

Pyros-Aga napisał(a):
Mówiłam wstydzącemu człowiekowi zeby siem nie wstydał :p tez nam sie bardziej pierwsze podoba ale oczywiscie inne pomysly mile widziane

Nowe logo na cc

Bardzo fajne -podoba mi sie i pierwsze i trzecie. Aga podziękuj wstydzącemu się i powinszuj takiego dzieła!!!!:multi:

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
Bardzo fajne -podoba mi sie i pierwsze i trzecie. Aga podziękuj wstydzącemu się i powinszuj takiego dzieła!!!!:multi:
ja rowniez winszuje i niech ten co sie wstydzi siem nie wstydzi bo i tak wszyscy wiedza kto to:lol:

Posted

To ja tylko podpowiem że to jest ta a nie ten :cool3: :shiny: A moze zrobimy konkurs? Kto zrobil logo???:cool3: Hmmm...
Pamiętam ze tresserek z asher też robił konkursik ile szczurków na zdjęciu :p Czy nagroda do zwycięzcy dotarła???

Posted

ayshe napisał(a):

ja myslalam o przyszlym weekendzie.co ty/wy na to?mozemy ruszyc prawie po zajeciach

buuuuuuuuu, a my nie możemy :placz:
bo mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do stowarzyszenia :oops:

będziemy na wakacjach :loveu:

Posted

Ojojoj, o ktorym dokładnie weekendzie myślicie? O tym najbliższym? Bo jeśli tak, to my odpadamy, ja chora, a Słonina rekonwalescentka :shake:
Zresztą innym razem tez chyba niestety odpadamy, bo nie jesteśmy zmotoryzowani. A Gosia mówiła, że do Glonków inaczej, niż autem dojechac się nie da. Szkoda :(

Zaraz lecę na cc oglądac i czytac :)