Ewa-Jo Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 ayshe napisał(a):zapomnialam powiedziec ze jeszcze jestem intiligentna :B-fly: to jedno jest prawdziwe i co gorsze umiesz to bajecznie wykorzystać ,nawet otoczenie hehehe nie zawsze sie umie połapać.:lol: :lol: Quote
ayshe Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 intilignecja kolka w plocie:razz: . no to ja jestem wiotka i powabna a ty jestes primabalerina i salony warszawki nasze som-blitzkrieg:diabloti: Quote
Szira/Gosia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 "ET go home":eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
ayshe Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 czekaj niech no ja sie dorrrwe do twojego samochodu:mad: :diabloti: Quote
Szira/Gosia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 ayshe napisał(a):czekaj niech no ja sie dorrrwe do twojego samochodu:mad: :diabloti: Do mojego:-o to ja przemyślę kiedy najbezpieczniej będzie sie pojawić:razz: Quote
ayshe Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 no w poniedzialek leniuchu:mad: :mad: Quote
Ewa-Jo Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 ayshe napisał(a):pogode mielismy dzisiaj na onkowej ekstremalna znowu:evil_lol: .ale dzielna grupa przybyla i generalnie nawet cala[poza timonem i libra:mad: ].szczegolne podziekowania od tresera dla monisieczki i ewy-jo za ekspresyjna prace:diabloti: oraz dla alix za zajecie pierwszego miejsca w powalajacym chodzeniu z pilka pod broda i druga pod paszka:diabloti: :diabloti: :diabloti: :cool3: .bez was moje zycie byloby pozbawione jakze ekscytujacego kolorytu:diabloti: Za oknem pięknie i biało , idealna pogoda na spacerek ze psem po Polach Mokotowskich gdzie sa alejki -pewnie nie odśnieżone ale przynajmniej człowiek wie że nie ma pod śniegiem i liśćmi pułapek z dziur. No i idąc nie złapie poślizgu na ślicznym podłożu liściowo śniegowym. Beata nie wiem czy dojade mam pewne obawy jeszcze zobacze. Jezeli uda mi sie namówić Marka żeby po mnie przyjechał po zajęciach /obecnie jestem jedyną chyba z grupy telepiącą sie na zajecia i z zajęć autobusikiem -oczywiście jeżeli nie ma Monisieczki bo ta dobra dusza jak jest to mnie odwozi/.Jezeli nie dojedziemy z Joshem to miłej zabawy i dobrych wyników dla wszystkich w rozszyfrowywaniu karteczek od treserka. Acha natrzyjcie i ode mnie Glonka śniegiem. Quote
monisieczka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Niestety ... jestem koszmarna , wiem, ale zaspałam ... Moje malenstwo tak słodko się do mnie przytuliło , że wyłączyłam budzik i postanowiłam jeszcze troszkę się wtulić w futerko.... jej chrapanie mi sie udzieliło... Quote
shida Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 buu to chyba treser nas tez nie lubi - mi padlo autkoi tez nie dotarlam :( nie zdazylam na autobusik :( mam nadzieje ze jednak jakos nie bylo najgorzej i ze odnas tez mocno natarto sniegiem glonka ;))) Quote
ayshe Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 monisieczka-:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: .no zamorduje cie po prostu.i tyle z tego bedzie.dajciez mi mozliwosc przerabiania programu.jesli zaspalas to prosze cie przyjedz w tygodniu bo norrrmalnie:mad: Quote
monisieczka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 tylko się nie złość i podaj jeszcze raz terminy na jakie moge przypełznąć, poza sobotoniedzielą. Quote
Alix Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Przepraszam ze nie dotarlam dzisiaj na zajecia. Kolczatki i obroze przyniose w przyszly weekend chyba ze uda mi sie jutro odwiedzic warsztat samochodowy to moze bym przyszla w srode. Jesli jednak sie nie wyrobie to nie bede tez mogla Barosza rano na pola mokotowskie podrzucic:-( Quote
ayshe Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 monisieczka napisał(a):tylko się nie złość i podaj jeszcze raz terminy na jakie moge przypełznąć, poza sobotoniedzielą. wtoreczek 19 sta:mad:[cypeleczek] ,srodeczka 20sta[slady,siekierkowski],czwarteczek 19sta [cypeleczek].....do wyboru do koloru:cooldevi: :sg168: Quote
ayshe Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Alix napisał(a):Przepraszam ze nie dotarlam dzisiaj na zajecia. Kolczatki i obroze przyniose w przyszly weekend chyba ze uda mi sie jutro odwiedzic warsztat samochodowy to moze bym przyszla w srode. Jesli jednak sie nie wyrobie to nie bede tez mogla Barosza rano na pola mokotowskie podrzucic:-( alix-niedobrze.:shake: .musimy troszke zintensyfikowac prace a nie zwalniac w zwiazku z tym przemyslcie z marta kwestie ewentualnegoinnego umawiania sie zeby barosz docieral na zajecia jakos.moze ktos bedzie jechal przez pragie?musicie ruszyc glowami bo bedzie zle.terminy nas hmmm gonia:cool1: . Quote
Pyros-Aga Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 To ja przy okazji uprzedzam że prawdopodobnie nie damy rady przyjechać na zajęcia we wtorek :shake: - klusek chory i ledwo łazi. Jakby mu sie cudownie polepszyło to dam znać, ale w obecnej sytuacji to będziemy sie leczyć. Quote
ayshe Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 :crazyeye: a co sie stalo kluskowi?:-( Quote
Pyros-Aga Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Jeszcze nie wiem. Objawy jak przy przeziębieniu. Ciężko stwierdzić. Na razie obstawimy z wetem przeziębienie ale może być babeszja. Zobaczymy. Quote
ayshe Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 krew ma dodatnia babeszje?co to znaczy albo -albo ?! sorki ale takie teksty mnie rozwalaja u wetow.:mad: .ja tego nigdy nie zrozumie.od weta wymagamy diagnozy.nie tekstu poczekamy,zobaczymy co to....jak wet mi tak mowi i czeka a nie widze ze sie stara to to zmieniam weta. krew na babeszje nalezy tez pobrac z malych naczyn np z ucha.wynik na cito i albo JEST babeszja ALBO nie ma.. ja na to za nerwowa jestem.:cool1: Quote
Glonek Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Witam. Wszystkim dzięki za życzenia. No czasami tak dziwnie się układa. Na dokładkę moja rodzicielka również zapomniała o moich urodzinach i życzenia złożyła około 22. :lol: Do Alix: Pieniądze dałem Marcie więc powinna przekazać je tobie w środę. Do mających kłopoty z samochodami: Znowu dołączyłem do waszego grona. Rano byłem w stanie wrzucić jedynie jakiś bieg do przodu 1 lub 3 nie wiem. Jak trochę nagrzałem samochód dało się wrzucić pozostałe ale obecnie zostałem bez 5 i nie wiem co ze wstecznym. Pozdrawiam Glonek Quote
ayshe Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 :multi: w takich chwilach to sie cieszem ze jezdze na pasozyta:cool3: ps.glonek zajrzyj na forum molosy.pl co to za berny do adopcji?likwidacja hodowli?az tyle?:( ps2.polecam jak ktos lubi taka muzyke jak ja;) i tematyke;):) http://www.youtube.com/watch?v=zqY8RKK1EyY idealny kawalek na aktywny patrol;) Quote
Glonek Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 ayshe napisał(a)::multi: w takich chwilach to sie cieszem ze jezdze na pasozyta:cool3: ps.glonek zajrzyj na forum molosy.pl co to za berny do adopcji?likwidacja hodowli?az tyle?:( Zdaje się, że likwidują hodowlę 40 km od Poznania. Ale dokładnie nie wiem. Coraz więcej bernów jest oddawanych chyba nie są takie jakie miały być. To jest smutne dość. Quote
Eddiii Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 ayshe napisał(a):pogode mielismy dzisiaj na onkowej ekstremalna znowu:evil_lol: .ale dzielna grupa przybyla i generalnie nawet cala[poza timonem i libra:mad: ]. nie dalismy rady dojechac :shake: ale jechalismy - tylko musielismy sie zawrocic - bo remontowali Pulawska (teraz zamiast w wakacje jak ruch mniejszy :mad: ) i dojechalibysmy pewnie kolo 9 :angryy: Quote
ayshe Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 wiem eddiii ,wiem:lol: . glonek-no fakt.smutne dosc:shake: Quote
Eddiii Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='Alix'] Doszla dzisiaj przesylka z kolczatkami i innymi narzedziami tortur.:cool1: Jutro przyniose na szkolonko i jak mozecie to przyniescie mi pieniazki bo nie dostalam jeszcze wyplaty mam debet na koncie i 70 groszy w porfelu:oops: Dla Edyty jest obroza lancuch i kolczatka Dla Glonków kolczatka Dla Agis lub Ayshe kolczatka Dla Josha obroza sadomacho:diabloti: ale Joshek juz zaplacil Zaplacilam za przesyłkę 16 zl Alix jak mam dac Ci kaske? podwiezc Ci dzisiaj gdzies? czy dac jutro Marcie? i ile? a moze Ci na konto przelac? a rzeczy odbiore potem? daj znac bo mi glupio ze Ci wisze kaske Quote
Recommended Posts