Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alix napisał(a):
hmm Ewa-JO przestań mi podrzucac glupie pomysly bo jutro bede pomykac w obrozy barosza:P a z tym szalikiem to zaraz wyprobuje:diabloti:
Poza tym boli mnie broda od trzymania pod nią pilki chyba mam pod nia mega siniaka:crazyeye: Tak sie staralam zeby nie opuscic!:eviltong: I przestań wrzucac moje powiekszone oblesne zdjecia bo :lmaa:
lepiej twoje niz moje.ty przynajmniej ladna jestes:eviltong: ....
i pomykaj w baronia sado-maso.....zycie swoj koloryt musi miec:evil_lol:

• Replies 451
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ayshe napisał(a):
hmmm.....:eviltong:
zaweze poszukiwania do sziry,timka,josha lub barosza.ale na szire chyba za ciemne oko ma........

no Beata teraz ty mi dałaś dużooooooooooo radochy hehehehehe .przyznam sie że spedzialam troszku czasu na powiekszaniu innych oczu i przykładaniu na wszelki wypadek . Zdjecie było zaraz przed zdjeciem tego psa a po zdjeciu Josha ,ale sprawdzałam prawie włosek po włosku. No myślcie dzieci.
Na zajeciach nie było znowu tak duzo psow.:multi: :multi:

Posted

cfaniara....
ale ciesze sie ze sie tak uchachalas:eviltong: .
dobra ja tam nie iwem czyje to oko.zemszcze sie i zamieszcze ucho jakiegos psa a wy mi powiecie ktory to.ja sie tak dokladnie psom nie przygladam a napewno nie bede szperac po zdjeciach :eviltong: :eviltong: :eviltong: ....

Posted

[quote name='ayshe']lepiej twoje niz moje.ty przynajmniej ladna jestes:eviltong: ....
i pomykaj w baronia sado-maso.....zycie swoj koloryt musi miec:evil_lol:
no to żeby było sprawiedliwie
ulubiony treserek z moim ukochanym synkiem kiedy jeszcze synek nie bał się tegoż tresserka

tresserek z sunią ale nie własną

tresserek z własnymi psami

wyluzowana roześmiana Beata

:eviltong: :eviltong: :evil_lol:

Posted

agis napisał(a):
A mi sie wydaje, ze Max:cool3: , ale nie jestem pewna :roll: :lol:

poczekajmy az wszyscy obecni tamtego dnia sie wypowiedza .Ale faktycznie to nie Szira.

Posted

asia w swoim zywiole.:evil_lol:
no szira to faktycznie nie jest.nie to oko.aaaa zapomnialam o maksie:cool1: .a propos-agis dobra kobieto mozesz po mnie podjechac rano?uwe zarzadzil slady.ja nie iwem jak ja to przezyje jutro.dzisiaj jezdzilam 2 godziny na dooopsku bo obrone postanowil zrobic.
glonki to sie raczej nie odezwa bo uo....
moze by jutro glonkowi 100 lat zaspiewac bo on mial dzisiaj urodziny a nikt na slady nie dojechal :-(

Posted

ayshe napisał(a):
asia w swoim zywiole.:evil_lol:
no szira to faktycznie nie jest.nie to oko.aaaa zapomnialam o maksie:cool1: .a propos-agis dobra kobieto mozesz po mnie podjechac rano?uwe zarzadzil slady.ja nie iwem jak ja to przezyje jutro.dzisiaj jezdzilam 2 godziny na dooopsku bo obrone postanowil zrobic.
glonki to sie raczej nie odezwa bo uo....
moze by jutro glonkowi 100 lat zaspiewac bo on mial dzisiaj urodziny a nikt na slady nie dojechal :-(

7.30 bede u Ciebie :lol:
No trzeba Glonkowi koniecznie zaspiewac, bo goopio z tymi sladami wyszlo :shake:

Posted

ayshe napisał(a):
dzieki.no trza byloby...a moze w ramach milosci natrzemy go sniegiem?:roll: :lol:

ze śniegie to wątpie szybciej błockiem w którym wszyscy się utaplamy więc nawet natarty nim Glonek nie będzie odbijał od reszty walniętych w rozum kursantów:eviltong:

Posted

[quote name='ayshe']no wiesz asiu ...walnieci kursanci?samokrytyka?
dobrze ze chociaz treser normalny:diabloti:
Nie przypominam sobie cobym gdziekolwiek i kiedykolwiek twierdziła że tresser jest normalny !!!!:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :loveu:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']No jesteś intiligentna:razz: ale inaczej:eviltong: :eviltong: :eviltong:
taki los geniuszy ze nikt meandrow ich intelektu pojac nie moze:eviltong: :evil_lol: .
intiligentna-no przeca pisze ze intiligentna a bo co?;)

Posted

ayshe napisał(a):
taki los geniuszy ze nikt meandrow ich intelektu pojac nie moze:eviltong: :evil_lol: .
intiligentna-no przeca pisze ze intiligentna a bo co?;)

bosze:flaming: UFO wylądowało:stupid: :eviltong:

Posted

ayshe napisał(a):
no co?:mad: :mad: :mad: .jestem mila,sympatyczna,delikatna......kobieca,wiotka...calkowicie normalna :diabloti:

dobre :mdleje: :turn-l: -tak samo jak ja jestem primabaleriną ! :eviltong:
delikatna jak słoń w składzie porcelany!!!:boom: :2gunfire: tak mniej wiecej