Ewa-Jo Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 ayshe napisał(a):no wiesz..........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ze swoistym wdziekiem:diabloti: .to jak narkotyk i zwyczajnie czuje sie na detoksie jak tego nie widze:diabloti: :diabloti: :diabloti: zabije kiedys te baby!!!!!:mad: :mad: :mad: no tak a potem siem dziwi ze ja na egzamin nie chce isć -przeca człowiek no i pies tez takich kompleksow moze siem nabawic ze z domu nie wyjdzie:-( :-( .tak traktowac pracujacych na pełnych obrotach kiedy tylko zdrowie i czas oraz pogoda i warunki i pare innych rzeczy pozwolają:eviltong: :eviltong: :diabloti: :diabloti: Quote
ayshe Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 zobaczyszjak slicznie na filmikach wyszlas:diabloti: .jeden od roberta juz ogladam:evilbat: :sg168: Quote
Ewa-Jo Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 ayshe napisał(a):zobaczyszjak slicznie na filmikach wyszlas:diabloti: .jeden od roberta juz ogladam:evilbat: :sg168: przemyśle czy ci jutro dać tą kamere od Roberta:mad: :mad: :angryy: to po pierwsze a po drugie Robert to co ci dzisiaj przez skypa obiecywałam to może się stać :mad: :mad: no i wtedy nie ma przeproś. Szpicrute od Justyny zabieram jutro ze sobą.:angryy: :angryy: :mad: :mad: Quote
ayshe Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 na filmie bylam tylko ja.zobaczylam pieknego psa[nie ma to jak skromnosc]i grubego babsztyla-czyli mnie:placz: .chwila prawdy:cool1: .no po prostu mnie powalilo:placz: Quote
Pyros-Aga Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Ediii bardzo dziękujemy za przywiezienie nas z powrotem :loveu: i Timonkowi dziękujemy ze się na to zgodził :p :cool3: w końcu to też jego samochodzik :p Quote
Eddiii Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Nie ma za co , polecamy sie na przyszłośc. A Timon sie poprostu zdziwil, ze jakis intruz mu wlazl do samochodu :evil_lol: ale potem grzecznie jechaly (fakt ze zmeczone troche byly) :loveu: Quote
ayshe Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 dobra kobieto ...dawaj te fotki co tak dzielnie pstrykalas:multi: .widzialas na cc lysa chite jak ja wyskubalam jak liniala?:roll: :lol: :lol: .nech mi ktos powie ze chitanga jest gruba to mam juz dowodziki ze nie moja wina ze to niedzwiadek jest:diabloti: .a jak ania sama sie przekonala koscista jest dosc[tj.nie ania tylko jej stopa:evil_lol: ].zeby nie bylo.:mad: . Quote
Eddiii Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 hmm, zdjec jeszcze nie zgralam z aparatu :oops: ale sie postaram i pokaze :loveu: szkoda ze w niedziele nie bylo zadnego gorliwego fotografa - fajne zdjecia by wyszly Quote
ayshe Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 tiaaa no pewnie faaaaaajne.bo pracowaliscie uczciwie w strugach deszczu. Quote
KasiaR Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Czy wybieracie się z swoimi psami na zawody w grudniu do Łodzi, ktoś startuje? Quote
ayshe Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 nie jedziemy do lodzi.byly takie zakusy:cool3: ale mamy teraz duzoooo pracy i nie da rady.zapraszamy na trening :razz: :evil_lol: Quote
ayshe Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 pogode mielismy dzisiaj na onkowej ekstremalna znowu:evil_lol: .ale dzielna grupa przybyla i generalnie nawet cala[poza timonem i libra:mad: ].szczegolne podziekowania od tresera dla monisieczki i ewy-jo za ekspresyjna prace:diabloti: oraz dla alix za zajecie pierwszego miejsca w powalajacym chodzeniu z pilka pod broda i druga pod paszka:diabloti: :diabloti: :diabloti: :cool3: .bez was moje zycie byloby pozbawione jakze ekscytujacego kolorytu:diabloti: Quote
monisieczka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 zamiast pochwalić , że Noras tylko raz spierniczył od kochanego przewodnika:mad: to ty tak o mojej ekspresji. A wstyd siem tak wysmiewać, wstyd, owsikiem będziesz, zobaczysz:angryy: :angryy: . Quote
Ewa-Jo Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 ayshe napisał(a):pogode mielismy dzisiaj na onkowej ekstremalna znowu:evil_lol: .ale dzielna grupa przybyla i generalnie nawet cala[poza timonem i libra:mad: ].szczegolne podziekowania od tresera dla monisieczki i ewy-jo za ekspresyjna prace:diabloti: oraz dla alix za zajecie pierwszego miejsca w powalajacym chodzeniu z pilka pod broda i druga pod paszka:diabloti: :diabloti: :diabloti: :cool3: .bez was moje zycie byloby pozbawione jakze ekscytujacego kolorytu:diabloti: No tresserek z wrazenia ze Monisieczka sie zjawiła to o kluseczku zapomniał w wyliczance. Czepiasz sie emeryta ze sportowym sercowcem :mad: :mad: poczekaj ty nie tylko owsikiem bedziesz ale owsikiem w mopsie albo w yorku :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alix Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Nie rozumiem co treser ma do mojego stylu chdzenia z pilkami:eviltong: Nie moja wina ze mam za plytka pache i za krótka brodę do tego tylko dwie rece brak relfeksu i problemy z koordynacja. Poza tym na pewno wygladam z tymi pilkami bardzo profesjonalnie:loveu: Jak ktos mnie zapyta to bede mowic ze to szkola pani treser z cc:eviltong: Wracajac do domu mialam przygody i bylam bliska zawału.Samochod mi zwariaował akurat na wjezdzie na trase lazienkowską byl mega korek sniezyca i bardzo oblodzona nawierzchnia i wlasnie wtedy hamulce postanowily sie zbuntowac. Nie moglam sie ruszyc w ani jedna stronę bo samochod niebezpiecznie zbilzal sie do barierki. W ogole nie panowalam nad samochodem i mimo mrozu i sniezyce zrobilo mi sie bardzo goraco. Wyłaczylam samochod wlaczylam swiatla awaryjne i zablokowalam wiadukt na 20 minut:oops:Chcialam wepchnac samochod na trase by stanac na poboczu ale jakos nikt z trąbiacychi bardzo sie spieszacych kierowcow nie pofatygowal sie by mi pomoc. Wsiadlam do samochodu i postanowilam dzwonic do glonkow by mi pomogli ale oczywiscie jako ze mam stara komore ta postanowila sie wylaczyc i odmowic wspolpracy wlasnie w takim momencie:placz: PO ktoryms razie wlaczylam samochod i jakims cudem na trase wjechalam na odpietych pasach z postanowieniem ze w jakbym jednak za barierke spadala to bede skakac:diabloti:. MIalam tez Barosza wsadzic na przednie siedzenie by skakac razem z nim ale jakos sie udalo i wrocilam do domu w jednym kawalku. To by bylo na tyle jesl chodzi o opowiesci pan samochodzik i alix. Doszla dzisiaj przesylka z kolczatkami i innymi narzedziami tortur.:cool1: Jutro przyniose na szkolonko i jak mozecie to przyniescie mi pieniazki bo nie dostalam jeszcze wyplaty mam debet na koncie i 70 groszy w porfelu:oops: Dla Edyty jest obroza lancuch i kolczatka Dla Glonków kolczatka Dla Agis lub Ayshe kolczatka Dla Josha obroza sadomacho:diabloti: ale Joshek juz zaplacil Zaplacilam za przesyłkę 16 zl Quote
Ewa-Jo Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Alix napisał(a):Nie rozumiem co treser ma do mojego stylu chdzenia z pilkami:eviltong: Nie moja wina ze mam za plytka pache i za krótka brodę do tego tylko dwie rece brak relfeksu i problemy z koordynacja. Poza tym na pewno wygladam z tymi pilkami bardzo profesjonalnie:loveu: Jak ktos mnie zapyta to bede mowic ze to szkola pani treser z cc:eviltong:l ale dlaczego nie zegniesz tej prawej reki w łokciu i nie idziesz prosto tylko przechylasz siem na lewo??:crazyeye: Alix napisał(a): Doszla dzisiaj przesylka z kolczatkami i innymi narzedziami tortur.:cool1: Jutro przyniose na szkolonko i jak mozecie to przyniescie mi pieniazki bo nie dostalam jeszcze wyplaty mam debet na koncie i 70 groszy w porfelu:oops: Dla Edyty jest obroza lancuch i kolczatka Dla Glonków kolczatka Dla Agis lub Ayshe kolczatka Dla Josha obroza sadomacho:diabloti: ale Joshek juz zaplacil Zaplacilam za przesyłkę 16 zl Czyli Joshua dopłaca 4zł z mojej kieszeni:cool1: Quote
ayshe Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 monisieczka napisał(a):zamiast pochwalić , że Noras tylko raz spierniczył od kochanego przewodnika:mad: to ty tak o mojej ekspresji. A wstyd siem tak wysmiewać, wstyd, owsikiem będziesz, zobaczysz:angryy: :angryy: . ja absolutnie jestem mila przeca:diabloti: .bo stoi i sie ciesz ynie iwadomo z czego:lol: i co chwila trza patrzyc czy przypadkiem znowu nie stanela i sie nie cieszy:mad: :lol: Quote
ayshe Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Ewa-Jo napisał(a):No tresserek z wrazenia ze Monisieczka sie zjawiła to o kluseczku zapomniał w wyliczance. Czepiasz sie emeryta ze sportowym sercowcem :mad: :mad: poczekaj ty nie tylko owsikiem bedziesz ale owsikiem w mopsie albo w yorku :eviltong: :evil_lol: :evil_lol:kluseczek to chodzi tera na yndywydualne:eviltong: . czepiam sie bo za to placicie zebym sie czepiala cfffaniaczki wiec logicznie rzecz biorac kazden jeden oplaca moje gardlo:diabloti: . a ja sie wywiazujem ze swoich obowiazkow:diabloti: :diabloti: . znam gorsze przyklady niz mops czy york:eviltong: Quote
ayshe Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Alix napisał(a):Nie rozumiem co treser ma do mojego stylu chdzenia z pilkami:eviltong: Nie moja wina ze mam za plytka pache i za krótka brodę do tego tylko dwie rece brak relfeksu i problemy z koordynacja. Poza tym na pewno wygladam z tymi pilkami bardzo profesjonalnie:loveu: Jak ktos mnie zapyta to bede mowic ze to szkola pani treser z cc:eviltong: baaaardzo profesjonalnie:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Alix napisał(a):Wracajac do domu mialam przygody i bylam bliska zawału.Samochod mi zwariaował akurat na wjezdzie na trase lazienkowską byl mega korek sniezyca i bardzo oblodzona nawierzchnia i wlasnie wtedy hamulce postanowily sie zbuntowac. Nie moglam sie ruszyc w ani jedna stronę bo samochod niebezpiecznie zbilzal sie do barierki. W ogole nie panowalam nad samochodem i mimo mrozu i sniezyce zrobilo mi sie bardzo goraco. Wyłaczylam samochod wlaczylam swiatla awaryjne i zablokowalam wiadukt na 20 minut:oops:Chcialam wepchnac samochod na trase by stanac na poboczu ale jakos nikt z trąbiacychi bardzo sie spieszacych kierowcow nie pofatygowal sie by mi pomoc. Wsiadlam do samochodu i postanowilam dzwonic do glonkow by mi pomogli ale oczywiscie jako ze mam stara komore ta postanowila sie wylaczyc i odmowic wspolpracy wlasnie w takim momencie:placz: PO ktoryms razie wlaczylam samochod i jakims cudem na trase wjechalam na odpietych pasach z postanowieniem ze w jakbym jednak za barierke spadala to bede skakac:diabloti:. MIalam tez Barosza wsadzic na przednie siedzenie by skakac razem z nim ale jakos sie udalo i wrocilam do domu w jednym kawalku. To by bylo na tyle jesl chodzi o opowiesci pan samochodzik i alix. jesusie slodki alix ty to masz ciekawe zycie....a ja myslalam ze moje jest ciekkawe.......naiwna bylam:roll: . Alix napisał(a):Doszla dzisiaj przesylka z kolczatkami i innymi narzedziami tortur.:cool1: Jutro przyniose na szkolonko i jak mozecie to przyniescie mi pieniazki bo nie dostalam jeszcze wyplaty mam debet na koncie i 70 groszy w porfelu:oops: Dla Edyty jest obroza lancuch i kolczatka Dla Glonków kolczatka Dla Agis lub Ayshe kolczatka Dla Josha obroza sadomacho:diabloti: ale Joshek juz zaplacil Zaplacilam za przesyłkę 16 zl kolce sa dla agis. Quote
Ewa-Jo Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Alix']Nie rozumiem co treser ma do mojego stylu chdzenia z pilkami:eviltong: Nie moja wina ze mam za plytka pache i za krótka brodę do tego tylko dwie rece brak relfeksu i problemy z koordynacja. Poza tym na pewno wygladam z tymi pilkami bardzo profesjonalnie:loveu: Jak ktos mnie zapyta to bede mowic ze to szkola pani treser z cc:eviltong: Alix a jak byś tak załozyla tą sado maso obroże BAroszka to mogłabyś piłke włożyć w przestrzeń miedzy rączką i obrozą oczywiscie powinnaś ją załozyć rączką do przodu:eviltong: :eviltong: :diabloti: albo druga wersja przyjemniejsza nad węzłem szalika:loveu: Quote
ayshe Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 no w sumie.....alix....propozycja do rozwazenia:evil_lol: ...... juuutro bedzie fajnie.wszystko napisane.ZADNYCH tlumaczen do tekstu cwiczen nie ma i nie bedzie.myslenie ma kolosalna przyszlosc:diabloti: Quote
Alix Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 hmm Ewa-JO przestań mi podrzucac glupie pomysly bo jutro bede pomykac w obrozy barosza:P a z tym szalikiem to zaraz wyprobuje:diabloti: Poza tym boli mnie broda od trzymania pod nią pilki chyba mam pod nia mega siniaka:crazyeye: Tak sie staralam zeby nie opuscic!:eviltong: I przestań wrzucac moje powiekszone oblesne zdjecia bo :lmaa: Quote
Ewa-Jo Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 miałam to zrobic wcześniej ale zapomniałam po pierwsze jestem wam winna zdjecia z zajec 2 tygodnie temu:oops: /te co dostałam od Roberta/. W tych zdjeciach było fajne zdjecie i pytanko czy własciciel rozpozna swojego psa. Oczywiście jezeli ktoś wie jaki to psiak pomimo tego ze nie jego to sugestie mile widziane. no dzieci jakie imie ma ten piesio??:eviltong: :diabloti: :diabloti: :lol: Quote
ayshe Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 hmmm.....:eviltong: zaweze poszukiwania do sziry,timka,josha lub barosza.ale na szire chyba za ciemne oko ma........ Quote
Ewa-Jo Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 ayshe napisał(a):no w sumie.....alix....propozycja do rozwazenia:evil_lol: ...... juuutro bedzie fajnie.wszystko napisane.ZADNYCH tlumaczen do tekstu cwiczen nie ma i nie bedzie.myslenie ma kolosalna przyszlosc:diabloti: to moze zeby ulatwić podłącz tutaj to przynajmniej bedziemy mieli całą nocke na rozszyfrowywanie tekstu:evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: Quote
Recommended Posts