Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
A gdzie te zajęcia bo może z aparacikiem byśmy wpadli zrobić Agis zdjęcie z gryzaczkiem :evil_lol: tylko Agis owiń jakimś czystym sznureczkiem coby ci drzazgi nie weszły!!!!!:eviltong: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Zajecia jak zwykle w srode pod Siekierkowskim :cool3: Przyjedz, Tresser sie na pewno ucieszy :diabloti:
A z gryzaczka drzazgi nie wychodza, bo to nie koziolek :eviltong: Cos sie niektorym sprzety szkoleniowe myla :evil_lol: Moze za malo szkolen?:cool3: :diabloti:

• Replies 451
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ayshe napisał(a):
no wiec hmmmm nie wiem asiu:roll: .moze pod basenem co?

OKI!!! nie bede juz dodawać że są 2 wejscia na basen hehehehehe bo i tak wszystko widać.Jestem pod basenami a właściwie obok ruin po basenach o 8.30 jutro.Do zobaczenia gryzak i wkręt biere -psa jak nie zapomne też wezme:eviltong: :lol:

Posted

agis napisał(a):
Zajecia jak zwykle w srode pod Siekierkowskim :cool3: Przyjedz, Tresser sie na pewno ucieszy :diabloti:
A z gryzaczka drzazgi nie wychodza, bo to nie koziolek :eviltong: Cos sie niektorym sprzety szkoleniowe myla :evil_lol: Moze za malo szkolen?:cool3: :diabloti:

sclerozis simplex!!!! tresserek ma nas chyba dość po wczorajszym :evil_lol: :diabloti: byłam tak leniwa i robiłam z siebie taką słodką idiotke że tresserek mało co ze skóry nie wyszedł.Wyobraż sobie daje komende waruj Josh patrzy się głupawo i zastanawia czy warto wykonać czy nie ,a ja słodkim głosikiem mówie -no Joshua możesz się łaskawie położyć no waruj synku- a na to tresserek ............mało co a nie mielibyśmy tresserka -poczerwieniał i ........... No chyba tresserek już płacze na myśl o jutrzejszym ranku z nami. Nie będę jej dobijać i dzisiaj dam jej od nas odpocząć -taka dobra będę a co stać mnie na to hehehehehe:eviltong: Jeszcze troszku i zacznie na mnie reagować jak na panią od roxy :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

ayshe napisał(a):
:lol: nie pochlebiaj sobie-pani od roxy nie przebijesz:eviltong: .wcaaale nie mam cie dosc tygrysku.nie kombinuj.:cool3: :diabloti:

ależ nie kombinuje -jam dziecię niewinne o pani :lol: cieszem siem że nie masz nas dośc -bo jeżeli mam być szczera to czasem sama siebie miałabym dośc -czyli mojego lużnego dosyć podejścia do problemu ,ale to tak fajnie nic nie musieć wreszcie i być na luziczku :multi: :multi: :multi: sorki jak by co :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

ech dzisiejszy dzien od rana jest dooopny:-( .o 18 wyruszamy po suke.zapowiada sie zadyma z nerwowym typem sk....na.ale suka ma juz 10 lat i moze da sie ja odkupic za jakies normalne pieniadze.zanim wyleci do schronu.jak jeszcze sie zaszczeni oczywiscie.albo ja gdzies w lesie powiesi....
ja nie wiem czy glonki w piatek sie zgodza ale w sobote o 13 mozna zrobic u nich slady.naprawde byscie sie ruszyli bo to wstyd.tyle pracy wlozonej w psy...waszej pracy a tak sie wam nie chce.to po kiego wam onki.trza bylo ze mopsa kupic.:evil_lol:

Posted

ayshe napisał(a):
ech dzisiejszy dzien od rana jest dooopny:-( .o 18 wyruszamy po suke.zapowiada sie zadyma z nerwowym typem sk....na.ale suka ma juz 10 lat i moze da sie ja odkupic za jakies normalne pieniadze.zanim wyleci do schronu.jak jeszcze sie zaszczeni oczywiscie.albo ja gdzies w lesie powiesi....

o rany :shake: Mam nadzieje, ze wyciagniecie sunke :roll: Trzymam kciuki :thumbs:

Skad sie takie typy biora? :shake:

Posted

ayshe napisał(a):
:-( .o 18 wyruszamy po suke.zapowiada sie zadyma z nerwowym typem sk....na.

straszne :shake:

ja naprawde nie moge wyjsc z podziwu skad masz tyle siły :p

A na ślady akurat w ten weekend ? moze nastepny :loveu:

Posted

skarby moje kochane slady sa co tydzien:lol: .zapraszam jak najbardziej rowniez w przyszla sobote.grzyby mozecie zbierac na sladach.:lol: :lol: :lol: .
jutro o 19 na cyplu praca wechowa.ale posluszenstwo tez podusimy.prosze skolowac cos co bedzie robic za przeszkode.zaczynamy aport przez przeszkode.nasza jest u alix ale alix ma byc w sobote:mad: .

Posted

ayshe napisał(a):

ja nie wiem czy glonki w piatek sie zgodza ale w sobote o 13 mozna zrobic u nich slady.naprawde byscie sie ruszyli bo to wstyd.tyle pracy wlozonej w psy...waszej pracy a tak sie wam nie chce.to po kiego wam onki.trza bylo ze mopsa kupic.:evil_lol:

Glonki zgadzają się już dzisiaj.
Sorki Ayshe ale wczoraj nie dostałem twojej wiadomości. A Aneczka była na zebraniu i się nie wyrobiliśmy. Na CC podałem cenę za patyki do namiotów

Posted

ayshe napisał(a):
prosze skolowac cos co bedzie robic za przeszkode.zaczynamy aport przez przeszkode.nasza jest u alix ale alix ma byc w sobote:mad: .

ja mam przeszkode :multi: :multi: :multi: kilka dni temu zbudowana :loveu:

moge wziac :) jutro ??

pod warunkiem ze mi sie zmiesci do samochodu ;) i ktos na miejscu pomoze mi ja zmontowac i potem rozmontowac i upchać w auto :eviltong:

Posted

ayshe napisał(a):
edyta-kocham cie.wlasnie sie zakochalam:loveu:

i ja cie kocham :buzi: tylko dzieki tobie (no i tez dzieki grupie) cos robie z moja niunią, bo ja to leniwa jestem :oops:

Posted

ayshe napisał(a):
skarby moje kochane slady sa co tydzien:lol: .zapraszam jak najbardziej rowniez w przyszla sobote.grzyby mozecie zbierac na sladach.:lol: :lol: :lol: .
jutro o 19 na cyplu praca wechowa.ale posluszenstwo tez podusimy.prosze skolowac cos co bedzie robic za przeszkode.zaczynamy aport przez przeszkode.nasza jest u alix ale alix ma byc w sobote:mad: .

Alix w sobote chyba nie bedzie:-( a w niedziele na pewno bo jade na dzialke troche odreagowac bo normalnie niedlugo totalnie psyche odmowi mi posluszenstwa.Treser to juz w ogole zacznie rzucac mi do konca bezczelne aluzje na temat mojej frekwencji na zajeciach a ja naprawde bardzo chetnie na zajecia bym chodzila i codziennie:placz: NIestety moje zycie ostatnio stanelo na glowie, probuje jakos przywrocic wszystko do normy ale z tym ciezko:-( Oczy mam na zapalkach z niczym sie nie wyrabiam, wszystko robie w biegu, wszystko sie sypie... teraz jeszcze doszedl remont w domu i w ogole teraz mam juz *******nik nie tylko w glowie ale i w mieszkaniu:placz::placz::placz: aaaaaaa musialam sie wyzalic moze wzbudze w treserze litosc i sie nade mna zlituje i zlosliwosci zredukuje do minimum:eviltong: to by bylo na tyle:placz:

Posted

alix-trzymaj sie kobieto:roll: .jak cie zobacze to i tak dostaniesz kooopa w tylek za niechodzenie na zajecia.dobrze ze barosz pracuje bo inaczej byby mord.
poniewaz glonki maja chora lare to ze spotkanka nici.:-(

Posted

ano niestety na labowisku 3/4 retrieverow zarazilo sie a'la kaszlem kennelowym.igla tez[ta z czech agi od heki].od igly zarazila sie lara.wyciek z nosa,kaszle......widze ze baroszek troche tez go wzielo no i shado tez troche.shado wczoraj rano zaczal "odchrzakiwac".potem ze dwa razy mu sie zdarzylo.wieczorem juz nic i teraz tez widze nic-tyle ze on byl na to chory jak go wzielam ze schronu,juz to przerabial.napewno bierze psy to swinstwo ktore nie bardzo mialy mozliwosc zetkniecia sie z nim wczesniej[czyli nap.nie mieszkaja w blokowisku]i wtedy wali najbardziej oslabione z jakiegos powodu.od wielu lat obserwuje to chorobsko w warszawie.

Posted

nas niestety jednak jutro nie bedzie. po dzisiejszych gonitwach noras koszamrnie kuleje na prawa przednia łapinkę. Wolę jej nie przeforsowac, masuję leciutko, kiziam i oczywiscie czaruje, że nic nie bedzie, ale jednak dam jej jutro odpocząc. Szkoda, ale przynajmniej treserunio nie bedzie sie z nas nabijał, podły treserunio....

Posted

monisieczka napisał(a):
nas niestety jednak jutro nie bedzie. po dzisiejszych gonitwach noras koszamrnie kuleje na prawa przednia łapinkę. Wolę jej nie przeforsowac, masuję leciutko, kiziam i oczywiscie czaruje, że nic nie bedzie, ale jednak dam jej jutro odpocząc. Szkoda, ale przynajmniej treserunio nie bedzie sie z nas nabijał, podły treserunio....

dobry tresserunio nawet bardzo dobry jak się jutro będzie wyżywał na innych nie nan nas:multi: hehehehehe -bo nas też nie będzie:bigcry: -młody ma gorączke ,poleguje jest smutny i energie odzyskuje tylko jak trafia siem okazja dokopania kotu -ale jak zawsze sam dostaje po ryju -ciągle niestety nie dociera do niego że kocica jest za inteligentna i za sprytna na takiego tłuczka jak on:shake: . Oczywiście muchomorek nie ma apetytu tylko na surowe mięsko więc oczywiście je dostaje coby nie opadł z sił. Mam nadzieje że do wtorku bachor dojdzie do siebie i pojawimy się coby tresserek sobie pokrzyczał - a niech tam tresserek też ostatecznie prawie człowiek niech ma przyjemność.:evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti:

• 4 weeks later...
Posted

odgrzewam watek.
w sobote jak coponiektorym wiadomo bedzie zjazd w glonkowie.celem spotkania jest omowienie filmow z zajec,nagranie i omowienie pracy na sladzie,przy okazji omawiania filmikow z zajec na rekawie troszke teorii o tym rodzaju pracy.musimy wreszcie zakonczyc rowniez sprawy zwiazane ze stowarzyszeniem.mam nadzieje ze wykarzecie sie sami inicjatywa i nie bede musiala was zachecac.przypomnijcie sobie jaka byla idea powstania grupy onkow.ja pamietam.:p
ps.wartaloby nagrac prace jutrzejsza["tkanie"].jak ktos moze przytaszczyc kamere to bardzo prosilabym.