Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 451
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ayshe napisał(a):
uzywaj sobie,uzywaj.....:mad: .jutro sie zemszcze.wez duzy gryzaczek skarrrrbie:diabloti:
A jak "zapomni", to sobie mój pożyczcie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

ayshe napisał(a):
uzywaj sobie,uzywaj.....:mad: .jutro sie zemszcze.wez duzy gryzaczek skarrrrbie:diabloti:

wezme nie ma sprawy ,ale pamietaj ze co na ciebie popatrze i pomyśle o fartuszku w kwiatki to mnie będzie zginać ze śmiechu i nic nie wyjdzie z podnoszenia Josha na gryzaczku szybciej przeturlam sie ze śmiechu po całym polu mokotowskim!!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

ayshe napisał(a):
wizja ciebie turlajacej sie po polu moze spowodowac u mnie oruch zakupienia fartuczka w kwiatkowy wzorek skarrrbie:cool1:

nie bede ciem narażać na koszty -poprosimy Monisi ona dobra w te klocki -uszyje lub nawet pewnie wychaftuje:lol:

Posted

[quote name='ayshe']i co ?gdzie bylo turlanctwo?a obiecany fartuszek?:evilbat: :sg168:
Nie było sukieneczki ani fartuszka to i turlanka nie było -po prostu nie było z czego siem śmiać.:placz: Sadystyczny tresserek wydzierał sie na nas :crazyeye: ,wymyślał nam od leni /tu akurat miał troszku racji -na stare lata zrobiłam siem ciut no ciut więcej leniwa ,a młody hihihihi ma to po mnie/:oops: . Jeszcze do tego jak siem tresserek rozpędził w krytykowaniu i wytykaniu błędów to zatrzymać sie nie chciał darł sie i darł aż ludzie stawali -szkoda że nikt policji nie wezwał:shake: . Jak sie tak rozpedził to głupoty jej do głowy zaczęły przychodzić o jakiś egzaminach:evil_lol: .Na szczęście ja to olewam więc tylko się roześmiałam a młody coby pokazać co myśli poszedł sobie patyczków poszukać.:eviltong: No i po pięknym ciepłym i męczącym od podnoszenia młodego na gryzaku ranku udaliśmy sie do domu po drodze wpadając na Asher i odbywając z nią jeszcze spacerek należny Bugajskiemu.Jutro poszukam moze jakiś fartuszek znajde -oczywiście w kwiatki!!:diabloti: :diabloti:

Posted

ayshe napisał(a):
mam propozycje:zrobmy se w sobote wyjazd sladowy do glonkowa korzystajac z okazji ze jeszcze cieplo.no co wy na to leniuchy?

Ja siem nie zgadzam, bo mnie nie bedzie :placz: :placz: :placz: Ja tez chcem do glonkowa - ostatnie zajecia sladowe takie fajne byly :cool3: :diabloti:
Moze w przyszlym tygodniu? :modla:

Posted

agis napisał(a):
Ja siem nie zgadzam, bo mnie nie bedzie :placz: :placz: :placz: Ja tez chcem do glonkowa - ostatnie zajecia sladowe takie fajne byly :cool3: :diabloti:
Moze w przyszlym tygodniu? :modla:

Agis przeca 2 razy w tygodniu jeździsz na ślady do Glonków to chyba była propozycja dla tych ,których normalnie nie zapraszają czyli dla pariasów typu my . JAk nas w końcu ktoś laskawie chce zaprosić to kłody nam pod nogi od razu.Nieładnie Agis oj nie ładnie!!!! Pies ogrodnika siem kłania!:eviltong:

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
Agis przeca 2 razy w tygodniu jeździsz na ślady do Glonków to chyba była propozycja dla tych ,których normalnie nie zapraszają czyli dla pariasów typu my . JAk nas w końcu ktoś laskawie chce zaprosić to kłody nam pod nogi od razu.Nieładnie Agis oj nie ładnie!!!! Pies ogrodnika siem kłania!:eviltong:

Dwa razy w tygodniu slady?? :crazyeye: Kto by to wytrzymal?:razz: ;) :diabloti:
A w ogole to :eviltong: :evil_lol:

Posted

ayshe napisał(a):
agis biednialek siem wyposci w weekend:diabloti: .zemsta tresera za wyjazd na grzybki i dzialeczke musiec byc.:diabloti: :diabloti:

Niedobry Tresser :diabloti: i mscic sie chce :placz: Na dzialeczke i tak pojade,a zemste jakos przezyje :eviltong:

Posted

dzisiaj i jutro skarrrbie masz ze mna zajecia.:diabloti: .reanimowalas maxa po wczorajszych?:diabloti: :diabloti: .
po ktorej suce jest max?i psa mi podaj bo mi wywietrzalo.

Posted

ayshe napisał(a):
dzisiaj i jutro skarrrbie masz ze mna zajecia.:diabloti: .reanimowalas maxa po wczorajszych?:diabloti: :diabloti: .
po ktorej suce jest max?i psa mi podaj bo mi wywietrzalo.

Sam sie reanimowal, ale z rana "zabilam" go znowu :diabloti: Poszlismy biegac za pileczkami :cool3: Wiec nie wiem czy do 20 odzyska sile :evil_lol: ;) Jakby co to sama bede nosic gryzaczek :evil_lol: :lol:

Max jest po Rino i Negrze.

Posted

ayshe napisał(a):
juz wsio wiem i rozumiem o twoim psie.;) .

Juz sie boje :crazyeye: ale mam nadzieje, ze podzielisz sie swoja wiedza :cool3:
Najwyzej go wykoncze :mad: :diabloti: ;)

Posted

agis napisał(a):
Sam sie reanimowal, ale z rana "zabilam" go znowu :diabloti: Poszlismy biegac za pileczkami :cool3: Wiec nie wiem czy do 20 odzyska sile :evil_lol: ;) Jakby co to sama bede nosic gryzaczek :evil_lol: :lol:

A gdzie te zajęcia bo może z aparacikiem byśmy wpadli zrobić Agis zdjęcie z gryzaczkiem :evil_lol: tylko Agis owiń jakimś czystym sznureczkiem coby ci drzazgi nie weszły!!!!!:eviltong: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Tresserku jutro jesteśmy umówieni pod Skrą ,ale pytanko za 5 pkt pod stadionem czy pod basenami Skry.Bo jedno i drugie ma tą samą nazwe ale jest w pewnej acz niedużej odległości od siebie. TAk że drobne pytanko pod czym.