ayshe Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 sluchajcie-bu ma koncowke cieczki,no i pogoda nietenteges....iiii malo nas zostalo-wiekszosc sobie wyjechala:mad: ....musimy rozplanowac spotkanko na inny weekend-jak wszyscy wroca albo w czasie wyjazdu do kornika:cool3: Quote
KasiaR Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Ja na takie spotkanko również sie piszę choć póki co :p jako gapiszon podpatrywacz :cool1: no i oczywiście służę wszelką pomocą Quote
KasiaR Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 ...no i to stowarzyszonko dla mnie miodzio, jeżeli mnie checie to macie nakręconego do wszelkich ONko-działań :loveu: Quote
ayshe Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 KasiaR-byloby super jakbys mogla przyjechac:loveu: Quote
Ewa-Jo Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 KasiaR napisał(a):Ja na takie spotkanko również sie piszę choć póki co :p jako gapiszon podpatrywacz :cool1: no i oczywiście służę wszelką pomocą Serdecznie zapraszamy im więcej onkarzy tym lepiej.A ty nie masz psa.? wydawałomi się że gdzieś mi coś mignęło ze masz On-ka. Ayshe mówiłaś o jakimś ośrodku w Kórniku podałabyś namiary? i kiedy byśmy się tam wybrali początek września ??? Trzeba by było wcześniej zarezerwować. Quote
ayshe Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Ewa-Jo napisał(a):Serdecznie zapraszamy im więcej onkarzy tym lepiej.A ty nie masz psa.? wydawałomi się że gdzieś mi coś mignęło ze masz On-ka. Ayshe mówiłaś o jakimś ośrodku w Kórniku podałabyś namiary? i kiedy byśmy się tam wybrali początek września ??? Trzeba by było wcześniej zarezerwować.ewa-jo-do kornika pojedziemy jak ruszymy na zawody do poznania na jesieni.przyjemne z pozytecznym.ja we wrzesniu jeszcze nie bede mogla sie ruszyc-szczeniory:cool1: . namiary ma juki. Quote
Ewa-Jo Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 ayshe napisał(a):ewa-jo-do kornika pojedziemy jak ruszymy na zawody do poznania na jesieni.przyjemne z pozytecznym.ja we wrzesniu jeszcze nie bede mogla sie ruszyc-szczeniory:cool1: . namiary ma juki. rozumiem że hehhee warunki będą ciutka lepsze niż nawyjeżdzie na ostatnich zawodach w Lącku??:mad: :mad: Quote
ayshe Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Ewa-Jo napisał(a):rozumiem że hehhee warunki będą ciutka lepsze niż nawyjeżdzie na ostatnich zawodach w Lącku??:mad: :mad:hmmm.ja w sumie niewiele pamietam bo wlasciwie tam tylko nocowalismy przed zawodami w poznaniu i kominek tam byl.....a dalej to juz niewiele pamietam.:razz: :roll: Quote
KasiaR Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Kurcze dziewuchy już się nie mogę doczekać...iiiiiiiiiiiiiiiiii... kocham ONki I ONkary :loveu: :loveu: :loveu: Ewa-Jo ja kiedyś miałam mix ONka, pisałam o nim na forum chyba w 2004 ale był bardzo chory ... i wtedy przestałam pisać... do teraz... chcę kupić wspaniałego ONa szczeniora szukam psa konkretnego, mam duże wymagania. Quote
14ruda Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Do Kórnika zamierzam sie wybrać :cool1: i się w wami spotkać wreszcie:razz: .chociaż tak na troszkę:oops: Quote
Ewa-Jo Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 14ruda napisał(a):Do Kórnika zamierzam sie wybrać :cool1: i się w wami spotkać wreszcie:razz: .chociaż tak na troszkę:oops: Świetnie wreszcie burki się poznają. No i nie tylko burki!!!!:multi: :multi: Quote
ayshe Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 14ruda napisał(a):Do Kórnika zamierzam sie wybrać :cool1: i się w wami spotkać wreszcie:razz: .chociaż tak na troszkę:oops:byloby super.im nas wiecej tym fajniej:p Quote
KasiaR Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 owczarkary żeby Was poznać i wasze psiuny :loveu: tez bym się z chęcią wybrała do ...Kórnika... tylko napiszcie cosik o tym bliżej bo zielona jestem :oops: jak z tymi glonkami :oops: Quote
ayshe Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 KasiaR napisał(a):owczarkary żeby Was poznać i wasze psiuny :loveu: tez bym się z chęcią wybrała do ...Kórnika... tylko napiszcie cosik o tym bliżej bo zielona jestem :oops: jak z tymi glonkami :oops:noooo wiec kornik to taka miejscowosc pod poznaniem.jest tam osrodek ktory pewnie bedzie pusty jesienia a dla nas to fajniej;) .domki sa dosc fajne choc super luksusow to tam niet.ale jest spoko.:cool1: Quote
KasiaR Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Ayshe pisałaś coś o jakiś zawodoach odbywających się w ten czas, jakie to zawody ... Quote
BeataG Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 KasiaR napisał(a):Ayshe pisałaś coś o jakiś zawodoach odbywających się w ten czas, jakie to zawody ... Ja wprawdzie nie Ayshe (chociaż też Beata :cool3:) i zawodami się specjalnie nie interesuję, ale tak sobie myślę, że chyba... Mistrzostwa Świata w Obedience? :evil_lol: Quote
KasiaR Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Hej Beatko! KIedyś , raczej dawno, pisałyśmy do siebie na gg, opowiadałaś o Emilu, ja o Barym, planowałaś wtedy zakup belga a dzis podziwiam Wermuta :loveu: Quote
BeataG Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Pamiętam, oczywiście. :lol: A potem zniknęłaś z gg i z forum. :( A moje plany faktycznie się spełniły i mój jeszcze nie tak dawno rozkoszny szczeniaczek dzisiaj (a raczej wczoraj, bo już jest po północy) skończył 19 miesięcy. :evil_lol: Quote
KasiaR Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Wszystkiego najlepszego dla Wermuta :loveu: gg instalowałam od nowa po jakiś tam remontach komputera, a z forum faktycznie zniknęłam bo mój bary był chory i niestety ... i zawierucha w sprawach osobistych... ale jestem:multi: znowu i co najważniejsze chce kupic psa :multi: :multi: :multi: oczywiście ONka cały czas szukam tego odpowiedniego Quote
KasiaR Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Beatko jakby co to mój numer gg się wyświetla , więc jak w dym pisz kiedy masz ochotę, mówię tez do WSZYSTKICH pastuchowatych forumowiczów :loveu: Quote
BeataG Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 No to mam nadzieję, że teraz już będzie tylko dobrze. Szukaj, szukaj i nie spiesz się, pośpiech jest najgorszym doradcą. Życzę Ci z całego serca, żeby ten Twój przyszły pies był dla Ciebie tak wspaniały, jak Wermi jest dla mnie. Bo on jest dokładnie taki, jak sobie wymarzyłam. I najbardziej z całego miotu podobny z charakteru i wyglądu do mamusi, w której się ponad 2 lata temu zakochałam. :loveu: Dzięki w imieniu Wermutka za życzenia. :) Quote
14ruda Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Ustaliłam z mym TZem ,ze JEDZIEMY DO KÓRNIKA!!!:):multi: On ma tam wokolo rodzine to mamy dzie spać:cool3: Quote
ayshe Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 :multi: :multi: :multi: :cool3: fajosko. hmmm.w sumie to czuje sie w obowiazku ostrzec ze my norrrrmalni to nie jestesmy .....:roll: :lol: .a ja to juz szczegolnie:razz: :diabloti: Quote
14ruda Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Właśnie dlatego się tak dogadujemy:cool1: .A ja jeste psychiczna:diabloti: Mój ONek jest psychiczna.:razz: I puszcza baki.:roll: Quote
ayshe Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 wszystkie onki sa psychiczne;) .wlasciciele tez troszku.bo jak mozna na wlasne zyczenie sprawic sobie takiego .hmmm......zebatego kleszcza:cool3: ktory tylko lata jak goopek i ciagle cos nosi w pysku i wogole jest gwizdniety..a zmeczenie tego czegos woooogole nie wchodzi w rachube:roll: :loveu: .no i onki nie posiadaja pamieci krotkotrwalej;) ani dlugotrwalej ani procesow myslowych powyzej stawonoga. :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts