Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sluchajcie-bu ma koncowke cieczki,no i pogoda nietenteges....iiii malo nas zostalo-wiekszosc sobie wyjechala:mad: ....musimy rozplanowac spotkanko na inny weekend-jak wszyscy wroca albo w czasie wyjazdu do kornika:cool3:

• Replies 451
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KasiaR napisał(a):
Ja na takie spotkanko również sie piszę choć póki co :p jako gapiszon podpatrywacz :cool1: no i oczywiście służę wszelką pomocą

Serdecznie zapraszamy im więcej onkarzy tym lepiej.A ty nie masz psa.? wydawałomi się że gdzieś mi coś mignęło ze masz On-ka.
Ayshe mówiłaś o jakimś ośrodku w Kórniku podałabyś namiary? i kiedy byśmy się tam wybrali początek września ??? Trzeba by było wcześniej zarezerwować.

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
Serdecznie zapraszamy im więcej onkarzy tym lepiej.A ty nie masz psa.? wydawałomi się że gdzieś mi coś mignęło ze masz On-ka.
Ayshe mówiłaś o jakimś ośrodku w Kórniku podałabyś namiary? i kiedy byśmy się tam wybrali początek września ??? Trzeba by było wcześniej zarezerwować.
ewa-jo-do kornika pojedziemy jak ruszymy na zawody do poznania na jesieni.przyjemne z pozytecznym.ja we wrzesniu jeszcze nie bede mogla sie ruszyc-szczeniory:cool1: .
namiary ma juki.

Posted

ayshe napisał(a):
ewa-jo-do kornika pojedziemy jak ruszymy na zawody do poznania na jesieni.przyjemne z pozytecznym.ja we wrzesniu jeszcze nie bede mogla sie ruszyc-szczeniory:cool1: .
namiary ma juki.

rozumiem że hehhee warunki będą ciutka lepsze niż nawyjeżdzie na ostatnich zawodach w Lącku??:mad: :mad:

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
rozumiem że hehhee warunki będą ciutka lepsze niż nawyjeżdzie na ostatnich zawodach w Lącku??:mad: :mad:
hmmm.ja w sumie niewiele pamietam bo wlasciwie tam tylko nocowalismy przed zawodami w poznaniu i kominek tam byl.....a dalej to juz niewiele pamietam.:razz: :roll:

Posted

Kurcze dziewuchy już się nie mogę doczekać...iiiiiiiiiiiiiiiiii... kocham ONki I ONkary :loveu: :loveu: :loveu:
Ewa-Jo ja kiedyś miałam mix ONka, pisałam o nim na forum chyba w 2004 ale był bardzo chory ... i wtedy przestałam pisać... do teraz...
chcę kupić wspaniałego ONa szczeniora szukam psa konkretnego, mam duże wymagania.

Posted

14ruda napisał(a):
Do Kórnika zamierzam sie wybrać :cool1: i się w wami spotkać wreszcie:razz: .chociaż tak na troszkę:oops:

Świetnie wreszcie burki się poznają. No i nie tylko burki!!!!:multi: :multi:

Posted

14ruda napisał(a):
Do Kórnika zamierzam sie wybrać :cool1: i się w wami spotkać wreszcie:razz: .chociaż tak na troszkę:oops:
byloby super.im nas wiecej tym fajniej:p

Posted

owczarkary żeby Was poznać i wasze psiuny :loveu: tez bym się z chęcią wybrała do ...Kórnika... tylko napiszcie cosik o tym bliżej bo zielona jestem :oops: jak z tymi glonkami :oops:

Posted

KasiaR napisał(a):
owczarkary żeby Was poznać i wasze psiuny :loveu: tez bym się z chęcią wybrała do ...Kórnika... tylko napiszcie cosik o tym bliżej bo zielona jestem :oops: jak z tymi glonkami :oops:
noooo wiec kornik to taka miejscowosc pod poznaniem.jest tam osrodek ktory pewnie bedzie pusty jesienia a dla nas to fajniej;) .domki sa dosc fajne choc super luksusow to tam niet.ale jest spoko.:cool1:

Posted

KasiaR napisał(a):
Ayshe pisałaś coś o jakiś zawodoach odbywających się w ten czas, jakie to zawody ...

Ja wprawdzie nie Ayshe (chociaż też Beata :cool3:) i zawodami się specjalnie nie interesuję, ale tak sobie myślę, że chyba... Mistrzostwa Świata w Obedience? :evil_lol:

Posted

Hej Beatko! KIedyś , raczej dawno, pisałyśmy do siebie na gg, opowiadałaś o Emilu, ja o Barym, planowałaś wtedy zakup belga a dzis podziwiam Wermuta :loveu:

Posted

Pamiętam, oczywiście. :lol: A potem zniknęłaś z gg i z forum. :( A moje plany faktycznie się spełniły i mój jeszcze nie tak dawno rozkoszny szczeniaczek dzisiaj (a raczej wczoraj, bo już jest po północy) skończył 19 miesięcy. :evil_lol:

Posted

Wszystkiego najlepszego dla Wermuta :loveu: gg instalowałam od nowa po jakiś tam remontach komputera, a z forum faktycznie zniknęłam bo mój bary był chory i niestety ... i zawierucha w sprawach osobistych... ale jestem:multi: znowu i co najważniejsze chce kupic psa :multi: :multi: :multi: oczywiście ONka cały czas szukam tego odpowiedniego

Posted

No to mam nadzieję, że teraz już będzie tylko dobrze. Szukaj, szukaj i nie spiesz się, pośpiech jest najgorszym doradcą. Życzę Ci z całego serca, żeby ten Twój przyszły pies był dla Ciebie tak wspaniały, jak Wermi jest dla mnie. Bo on jest dokładnie taki, jak sobie wymarzyłam. I najbardziej z całego miotu podobny z charakteru i wyglądu do mamusi, w której się ponad 2 lata temu zakochałam. :loveu:

Dzięki w imieniu Wermutka za życzenia. :)

Posted

:multi: :multi: :multi: :cool3: fajosko.
hmmm.w sumie to czuje sie w obowiazku ostrzec ze my norrrrmalni to nie jestesmy .....:roll: :lol: .a ja to juz szczegolnie:razz: :diabloti:

Posted

wszystkie onki sa psychiczne;) .wlasciciele tez troszku.bo jak mozna na wlasne zyczenie sprawic sobie takiego .hmmm......zebatego kleszcza:cool3: ktory tylko lata jak goopek i ciagle cos nosi w pysku i wogole jest gwizdniety..a zmeczenie tego czegos woooogole nie wchodzi w rachube:roll: :loveu: .no i onki nie posiadaja pamieci krotkotrwalej;) ani dlugotrwalej ani procesow myslowych powyzej stawonoga.
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: