*Agnieszka* Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='slawi']hejka No to trzeba sprawić sobie drugiego:)[/QUOTE] No właśnie dobry pomysł:) Quote
andzia23 Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Chciała bym baaardzo ale trzy psy świnka i królik...więc wiecie trochę tego dużo. Poza tym jak na razie nie mogłabym sobie pozwolić na taki wydatek. Może w przyszłości bo w tej chwili mogę sobie tylko pomarzyć:roll: Quote
chrupcia Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='andzia23']Chciała bym baaardzo ale trzy psy świnka i królik...więc wiecie trochę tego dużo. Poza tym jak na razie nie mogłabym sobie pozwolić na taki wydatek. Może w przyszłości bo w tej chwili mogę sobie tylko pomarzyć:roll:[/QUOTE] Ja mam dwie papugi i Jazz'a i chyba na drugiego psa by się nie zgodzili rodzice, bo ja bardzo chce :loveu: po za tym wchodzi w grę tylko pies z rodowodem więc właśnie wiąże się to z większą kwotą.. i też jak na razie pomarzyć sobie mogę o braciszku, albo siostrzyczce dla Jazz'a :roll: :p Quote
andzia23 Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Mi też marzy się pies z rodowodem fajnie by było pojeździć po wystawach. Quote
Connected Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Mnie na razie nie ciągnie do tych wystaw, w sumie przeraża mnie ogrom pracy :eviltong: Pewnie fajne są takie wystawy, słyszałam od wielu osób że strasznie wciągające :cool3: ale ja kupowałam Pącza z myślą o piesku do kochania, o wystawach nawet nie myślałam(mimo że ma metryczkę) :p A drugiego pieska z chęcią bym kupiła , Pączo by miał kolegę do zabaw, weselej i raźniej by mu było. Oczywiście na razie to nie wchodzi w grę bo ledwo co namówiłam tatę na jednego psa.. :evil_lol: Quote
chrupcia Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='andzia23']Mi też marzy się pies z rodowodem fajnie by było pojeździć po wystawach.[/QUOTE] Oj tak... to teraz moje marzenie numer jeden :loveu: Kiedyś jak Weronika nie myślałam o wystawach, ale teraz strasznie mi się marzą... :loveu: jest trochę pielęgnacji przy yorku, ale dla mnie to sama przyjemność coś przy Jazzie robić, taki mój odpoczynek, więc myśle że to by było dla mnie takie odprężenie :loveu: Quote
Connected Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Odpoczynek to to jest jak pies jest grzeczny , a nie taki jak mój Pącz :diabloti: Quote
Pegaza Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 No to wpadlam jeszcze do Was i juz na 100% uciekam z dogo.. widze nowy banerek w ladnych kolorach:loveu: a ja myslam ze on ma papiery bo szczeze to na takiego wyglada:loveu: Quote
chrupcia Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Connected']Odpoczynek to to jest jak pies jest grzeczny , a nie taki jak mój Pącz :diabloti:[/QUOTE] Jazz też był niegrzeczny, ale wygrałam z nim :evil_lol: Quote
slawi Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='chrupcia']Oj tak... to teraz moje marzenie numer jeden :loveu: Kiedyś jak Weronika nie myślałam o wystawach, ale teraz strasznie mi się marzą... :loveu: jest trochę pielęgnacji przy yorku, ale dla mnie to sama przyjemność coś przy Jazzie robić, taki mój odpoczynek, więc myśle że to by było dla mnie takie odprężenie :loveu:[/QUOTE] Z tę pielęgnacji to nie jest aż tak dużo jak na początku się wydaje;).Mnie na początku przerażało wszystko: częste kąpiele, papiloty , koczki ,wystawy.Teraz okazuje się,że na każdego pieska trzeba przeznaczyć na pielęgnację dwie godziny tygodniowo i jest OK (zdjąć papiloty, wykąpać , założyć papiloty :lol:)Plus jak trzeba przeczesać kitkę czy poprawić papiloty na pyszczku.I tylko tyle :lol: Już większym problemem są kosmetyki (ich ceny:evil_lol:). Quote
Connected Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='chrupcia']Jazz też był niegrzeczny, ale wygrałam z nim :evil_lol:[/QUOTE] no to dobrze:evil_lol: , bo u mnie to Pącz uparty a ja czasem za uległa:oops: Quote
andzia23 Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 [quote name='chrupcia']Oj tak... to teraz moje marzenie numer jeden :loveu: Kiedyś jak Weronika nie myślałam o wystawach, ale teraz strasznie mi się marzą... :loveu: jest trochę pielęgnacji przy yorku, ale dla mnie to sama przyjemność coś przy Jazzie robić, taki mój odpoczynek, więc myśle że to by było dla mnie takie odprężenie :loveu:[/QUOTE] Dla mnie to tez sama przyjemność go kąpać, czesać itp. a później podziwiać. [quote name='Pegaza']No to wpadlam jeszcze do Was i juz na 100% uciekam z dogo.. widze nowy banerek w ladnych kolorach:loveu: a ja myslam ze on ma papiery bo szczeze to na takiego wyglada:loveu:[/QUOTE] A dziękuję mąż mi zrobił banerek. No niestety nie ma papierów. [quote name='slawi']Z tę pielęgnacji to nie jest aż tak dużo jak na początku się wydaje;).Mnie na początku przerażało wszystko: częste kąpiele, papiloty , koczki ,wystawy.Teraz okazuje się,że na każdego pieska trzeba przeznaczyć na pielęgnację dwie godziny tygodniowo i jest OK (zdjąć papiloty, wykąpać , założyć papiloty :lol:)Plus jak trzeba przeczesać kitkę czy poprawić papiloty na pyszczku.I tylko tyle :lol: Już większym problemem są kosmetyki (ich ceny:evil_lol:).[/QUOTE] Ja tez myślałam, że przy yorku będzie dużo roboty ale to rzeczywiście nie prawda. [quote name='Connected']no to dobrze:evil_lol: , bo u mnie to Pącz uparty a ja czasem za uległa:oops:[/QUOTE] Ale jak tu nie ulec jak patrzą na Ciebie takie dwa śliczne oczka. Quote
Borówka16 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Hej Anetka :) Śliczny Oskarek , boski :) Quote
chrupcia Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='slawi']Z tę pielęgnacji to nie jest aż tak dużo jak na początku się wydaje;).Mnie na początku przerażało wszystko: częste kąpiele, papiloty , koczki ,wystawy.Teraz okazuje się,że na każdego pieska trzeba przeznaczyć na pielęgnację dwie godziny tygodniowo i jest OK (zdjąć papiloty, wykąpać , założyć papiloty :lol:)Plus jak trzeba przeczesać kitkę czy poprawić papiloty na pyszczku.I tylko tyle :lol: Już większym problemem są kosmetyki (ich ceny:evil_lol:).[/QUOTE] W sumie to tak, mnie się kiedyś też wydawało że roboty dużo, ale teraz aż tak nie, jak się dojdzie w zakładaniu papilotów do wprawy to w sumie szybko dzie (kiedyś próbowałam) ;) ceny kosmetyków, wystaw i dojazdów to trzy najwyższe przeszkody do tego żebym na nie uczęszczała, bo kosmetyki są drogie, za wystawe trzeba zapłacić, a dojazdy to też czasami nie ma czym dojechać i zależy gdzie kto mieszka, bo koło mnie nie ma za dużo wystaw w regionie. Quote
andzia23 Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 [quote name='chrupcia']W sumie to tak, mnie się kiedyś też wydawało że roboty dużo, ale teraz aż tak nie, jak się dojdzie w zakładaniu papilotów do wprawy to w sumie szybko dzie (kiedyś próbowałam) ;) ceny kosmetyków, wystaw i dojazdów to trzy najwyższe przeszkody do tego żebym na nie uczęszczała, bo kosmetyki są drogie, za wystawe trzeba zapłacić, a dojazdy to też czasami nie ma czym dojechać i zależy gdzie kto mieszka, bo koło mnie nie ma za dużo wystaw w regionie.[/QUOTE] A koło mnie to praktyczne wcale nie ma wystaw i na żadnej jeszcze nie byłam żeby sobie chociaż popatrzeć. W Gdańsku 23.10 ma się odbyć I love mój York czy może któraś z was się tam wybiera? Bo ja z chęcią bym pojechała. Quote
chrupcia Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Ja też nie byłam nigdy na wystawie, ale pare razy w roku są wystawy gdzieś za miastem np. Krosno, Przemyśl. Quote
*kleo* Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='andzia23']A koło mnie to praktyczne wcale nie ma wystaw i na żadnej jeszcze nie byłam żeby sobie chociaż popatrzeć. W Gdańsku 23.10 ma się odbyć I love mój York czy może któraś z was się tam wybiera? Bo ja z chęcią bym pojechała.[/QUOTE] Na upartego to do Olsztyna i Dobrego Miasta też masz niedaleko ;) Jedną panią z Elbląga widuję prawie na każdej wystawie. Quote
Borówka16 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Hej Andzia :p Banerek śliczny :loveu: Zdolny mężuś ;) Quote
andzia23 Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 [quote name='chrupcia']Ja też nie byłam nigdy na wystawie, ale pare razy w roku są wystawy gdzieś za miastem np. Krosno, Przemyśl.[/QUOTE] Może w końcu gdzieś się wybiorę i zobaczę jak to wygląda i w ogóle. [quote name='*kleo*']Na upartego to do Olsztyna i Dobrego Miasta też masz niedaleko ;) Jedną panią z Elbląga widuję prawie na każdej wystawie.[/QUOTE] Rzeczywiście do Olsztyna nie mam aż tak daleko. Tylko muszę się zorientować kiedy bedzię wystawa. [quote name='Borówka16']Hej Andzia :p Banerek śliczny :loveu: Zdolny mężuś ;)[/QUOTE] Dziękuje bardzo, przekaże :lol: Quote
*kleo* Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='andzia23']Rzeczywiście do Olsztyna nie mam aż tak daleko. Tylko muszę się zorientować kiedy bedzię wystawa.[/QUOTE] Olsztyńska jest zawsze na początku lipca ;) Quote
andzia23 Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 [quote name='*kleo*']Olsztyńska jest zawsze na początku lipca ;)[/QUOTE] A dziękuje, dobrze wiedzieć:lol: Quote
andzia23 Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 [quote name='Princess_York']Hejka :) Zapraszamy na fotki :-D[/QUOTE] Byliśmy, widzieliśmy:lol: Quote
*Agnieszka* Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Cześć Oskarki:)Jak masz możliwość to nie wahaj się długo,bierz męża "pod rękę"i jedzcie zobaczyć jak wyglądają wystawy,ogólnie fajna impreza,dużo psów....dużo szczekania heh:)dużo jest też zwiedzających,u nas wczoraj ludzie ,którzy przyszli oglądać wystawę podchodzili do naszego stolika,rozmawiali zdjęcia robili,tacy wszyscy sami swoi ,dlatego warto obejrzeć jak to wszystko się odbywa. Quote
andzia23 Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 [quote name='agamewa']Cześć Oskarki:)Jak masz możliwość to nie wahaj się długo,bierz męża "pod rękę"i jedzcie zobaczyć jak wyglądają wystawy,ogólnie fajna impreza,dużo psów....dużo szczekania heh:)dużo jest też zwiedzających,u nas wczoraj ludzie ,którzy przyszli oglądać wystawę podchodzili do naszego stolika,rozmawiali zdjęcia robili,tacy wszyscy sami swoi ,dlatego warto obejrzeć jak to wszystko się odbywa.[/QUOTE] Cześć Aga:smile: Wiesz chyba tak zrobię. Fajnie będzie zobaczyć tyle yorków w jednym miejscu. Quote
Recommended Posts