Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

andzia23 napisał(a):
Szkoda ale kurcze korci mnie:evil_lol: jeszcze nigdy go nie obcinałam. Tak sobie myślę,że na wiosnę to zrobię jak się zrobi trochę cieplej.

Chociaż też mam podobną sytuacje z Weściakiem,długo czekałam na długie kudełki a teraz jak już mu podrosły to myślę coraz częściej o obcięciu ich...wygodniej było by nam obojgu....a przede wszystkim ten włos jego i tak teraz fajnie nie wygląda,jak chodził w papilotach to miał ładne a jak mu je zdjęłam to bardzo szybko mu się brzydkie zrobiły....dosłownie brzydkie:(

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nam też obojgu było by wygodniej chociaż teraz jak mu trochę skróciłam jest o wiele lepiej tak się nie kołtuni. No widzisz jednak papiloty dużo dają ja jeszcze nigdy nie próbowałam papilotować.

Posted

agamewa napisał(a):
Chociaż też mam podobną sytuacje z Weściakiem,długo czekałam na długie kudełki a teraz jak już mu podrosły to myślę coraz częściej o obcięciu ich...wygodniej było by nam obojgu....a przede wszystkim ten włos jego i tak teraz fajnie nie wygląda,jak chodził w papilotach to miał ładne a jak mu je zdjęłam to bardzo szybko mu się brzydkie zrobiły....dosłownie brzydkie:(

Czekamy, aż nam sprawisz taką niespodziankę jak Klaudia.

Posted

Ja przed fryzjerem Jazz miałam straszny dylemat iść czy nie iść, bo chciałam żeby miał długie, ale też chciałam zobaczyć jak wygląda w krótkich i ciachnęłam mu włosi i nie żałowałam przede wszystkim dlatego, bo widziałam że mu lżej w te upały w krótkim włosie :p a teraz przez zime nie będę go ścinała i zobacze, może mu urośnie i będzie w miarę długim włosie, a może mnie znowu podkusi ścięciem (?) ;) nie wiem :p
u nas też jest ten problem że Jazz ma straszne kołtuny i mam nadzieje że teraz po zmianie kosmetyków będą lepsze, jak tak, to może i będzie w długim biegał, a jak dalej będzie taki suchy to pewnie zetnę i już :)
[SIZE="1"]oczywiście się spisałam :lol:

Posted

[quote name='andzia23']Dziękujemy, że do nas wpadliście:multi:
Mi udało się kupić i bardzo się ciesze ale chciałabym mieć też jasnego są urocze:loveu:[/QUOTE]
Zrobimy wymiane? hehe dam Ci Pipi..
a co do banerka to sie nie martw moj juz jest stary i niemodny;) wiec sama nie jestes z tym problemem..

Posted

[quote name='Pegaza']Zrobimy wymiane? hehe dam Ci Pipi..
a co do banerka to sie nie martw moj juz jest stary i niemodny;) wiec sama nie jestes z tym problemem..

Ależ owszem czemu nie mała podmianka hi hi:evil_lol: Jaki tam stary i nie modny jest ok. Musze poprosic męża to może mi w końcu zrobi ten banerek.

[quote name='Connected']http://images35.fotosik.pl/185/920823a68884dce0.jpg mamy taką samą smyczkę tyle że czerwoną .A wasza jest na taśmę czy sznureczek ?;)

O fajnie:lol: nasza jest na tasiemkę.

Posted

[quote name='andzia23']Dziękujemy, że do nas wpadliście:multi:
Mi udało się kupić i bardzo się ciesze ale chciałabym mieć też jasnego są urocze:loveu:[/QUOTE]
hejka
No to trzeba sprawić sobie drugiego:)