Absolultely Spotless Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Co tam ?:eviltong: Quote
Absolultely Spotless Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 A tak wgl . Dzisiaj rano przeglądałam demotywatory ; pp I znalazłam tam "Kiedyś przyjdzie dzień,gdy będziesz musiał uśpić przyjaciela ,żeby się nie męczył" . Później poszłam do Maxa . Tak to prawda ; ) Nie wyobraziłabym sobie ,żeby Maks zdechł . To byłoby straszne ... Dlatego zaczynam żyć tak , jakby to był ostatni dzień jego życia . Już o 6 rano miałam przeczucia , co bym zrobiła ,gdyby Maks się tak męczył ? Zapewne bym go uśpiła . Ale czy wybaczyłby ? Zawsze myślałam śmierć Maksia nastąpi za kilkanaście lat , jednak dziś przypomniał mi się ten demotywator . Myślałam,że będzie to poczciwy staruszek , który nie może chodzić , ale jakaś cząstka mnie - niewielka- wmawiała ,że to będzie już niedługo ; [ . Jak już wiecie leżałam koło psa . ; dd Rozpłakałam się ... i zobaczyłam ,że Maks liże moje palce . Ja myślę,że mój pies chciałby ,żebym jeszcze na tej Ziemi żyła . I będę tu - dla niego . ; ** PS.Psa mojej koleżanki zagryzł doberman . Właściciele chcieli dać odszkodowanie , ale przecież pieniądze nie przywrócą życia . ; ((( ;'( ;'( Quote
Connected Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Na forum w dziale yorkowym, jest przypadek małej yorczki którą zagryzł jakiś pies.. piesek zdechł.. Wolę o takich rzeczach nie myśleć, może lepiej oswajać się z myślą że kiedyś nasz mały towarzysz nas opuści .. ale trzeba się cieszyć tym co jest teraz . Niestety jest to nieuniknione.. I myślę że jeśli to miałoby pomóc mojemu pieskowi pozwoliłabym na uśpienie Quote
Absolultely Spotless Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Ja też bym się zgodziła . Pewnie to będzie najtrudniejsza decyzja w moim życiu . Quote
Connected Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Łatwa na pewno nie jest to decyzja.. ale cóż. W takiej chwili trzeba myśleć o dobru psu. Nie ma sensu skazywać psa na cierpienie tylko po to by był dłużej przy nas.. Quote
Absolultely Spotless Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Popieram . I to chyba będzie moje ostatnie słowo . Odchodzę . Nie powiem z jakich powodów , przykro mi . Niestety ,żegnam . Quote
Axela_ Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Oj, nie mówcie o takich rzeczach.. to straszne ;( Quote
Absolultely Spotless Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 No a więc cóż. Wiem,że to dziwne ,ale wróciłam... Nie wiem czy tu jeszcze wchodzicie,ale i tak muszę coś zobaczyć z tym zdjęciem. Quote
Absolultely Spotless Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 A więc...zapraszamy do nas! Quote
Illusion Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 http://i52.tinypic.com/2ngzfwi.jpg On w tę butelkę taki wpatrzony? :evil_lol: Quote
Absolultely Spotless Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 A jak! ;pp Mam psa alkoholika. ;D Quote
Illusion Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 No wiesz, żeby tak otwarcie to przyznawać :evil_lol:. Daj jakieś zdjęcia :cool3:. Quote
Absolultely Spotless Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 Ok,ok. ;pp Tylko trochę komputer mi muli, tata coś zrobi i wstawię. :P Albo jutro ;oo Ok , muszę iść ; ) Quote
Absolultely Spotless Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 Może być?:evil_lol: Quote
Absolultely Spotless Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Heheh ;) Moje ulubione ;) Nawet Max nie lubi zimy ;[[ Quote
Connected Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Oj jakie super zdjęcia ! ja też właśnie mam wielki powrót na dogo , hehe po dwóch miesiącach XD A powiem Ci że mój Pączek to uwielbia zimę , nic mu chyba nie sprawia większej frajdy jak latanie po największych zaspach heeh Quote
Absolultely Spotless Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Connected napisał(a):Oj jakie super zdjęcia ! ja też właśnie mam wielki powrót na dogo , hehe po dwóch miesiącach XD A powiem Ci że mój Pączek to uwielbia zimę , nic mu chyba nie sprawia większej frajdy jak latanie po największych zaspach heeh Dziękujemy,ale to zwykłe zdjęcia. :roll: A mój wręcz przeciwnie. Aż na dwór mu się nie chce wychodzić, to go szynką muszę zwabić :evil_lol:. A na tamtym zdjęciu 'latającym' to on do domu biegł :razz: Ale przynajmniej ma czyste łapki... :eviltong: Quote
Absolultely Spotless Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Wczoraj byłam z psem i z dziadkiem na dłuższym spacerze.Znaleźliśmy norę i królicze bobki :cool3: A więc dowiedzieliśmy się jaki kolejne zwierzęta czekają na to ,aby je poznać.:razz: Pogoda ok. Wczorj trochę więcej mgły było,ale później już było słońce ...A co njlepsze, już nie ma śniegu! No, niestety żadnych zdjęć z wczorajszej 'przygody' nie mam i nic starszego też nie wstawię , bo nie mogę do wstawiać zdjęć...:placz: Odezwę się jak będę mogła,bo co to za galeria bez zdjęć? Quote
Connected Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 U nas śniegu też nie ma , dziś jakoś pochmurnie bo tak to świeciło piękne słoneczko . Całkiem inny humor się ma w taką pogodę , ech ;) My też byliśmy na spacerku , w niedzielę . Pączek miał wreszcie jakiś dłuższy spacerek :D Quote
Absolultely Spotless Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 Zdjęcia wstawiać już mogę , a więc witam ponownie. :) Quote
Recommended Posts