Connected Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Troche duże te zdjęcia są ;) ale bardzo ładne ja korzystam z http://tinypic.com/ a rozmiar 640x480 mogę spytać do której klasy chodzisz? ;p Quote
Absolultely Spotless Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 ja też korzystam z tinypic :D a do klasy chodzę drugiej . Gim. rzecz jasna. ;) A ty ? Quote
Connected Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 3 gim , a na imię jak masz ? :cool3: ja Weronika jestem ;) Quote
Absolultely Spotless Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Ja jestem ... Asia . Dokładniej Jane ,ale przeprowadziłam się do Polski ; pp Quote
Connected Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Łał, to gdzie się urodziłaś ?:cool3: Ładne imię Jane ;) Quote
Absolultely Spotless Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 W Brighton (okolice Londynu) . ;) Właściwie to już nie mam akcentu ang. ale uczę się go w szkole . Dzięki . Quote
Connected Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 No rozumiem, a Maksiu jak do Ciebie trafił ? opowiedz o nim ;) jak się nazywa czy ma rod itp :) Quote
Absolultely Spotless Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Suka kolegi mojego taty urodziła . Został jeden szczeniak . Cóż było robić ? No i mamy psa :-D Maks nie ma rodowodu , w końcu psu nie potrzebne są papiery do szczęścia . I jak już ktoś powiedział ; 'Rodowodowe psy są rasowe tylko na papierze[...]' No ale widać ,że to beagle , a nie jakiś mieszaniec ; ) Powiem jeszcze ,że on jak na beagla (dla upierdliwych w typie ) jest b. pojętny ( ćwiczymy także tropienie ) .Beagle nie są głupie , tylko uparte . ;DD Hm , może on naprawdę jest mieszanką xD Przyznam też ,że dla sąsiadów Maksiu budzi pełen podziw . Przez ten pędzelek i odstające uszy ? Przez ten temperament i chęć do nauki ? Albo przez ten żywioł i słodkie oczka ?:loveu: Pewne jest jedno ( w sumie to nie jedno ; p ) : ten pies to wulkan energii , kochający swojego właściciela , którego wybrał na przewodnika . I to przewodnika w sensie żartobliwym - na serio , chodzi za mną jak cień A Ty coś opowiesz o swoim psie ?:cool3: Quote
Absolultely Spotless Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 PS.Sorry , że w linku . Koleżanka coś , kuźde nagibała ! Znajometry , pff .. Yeah . Quote
Connected Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 :) No to tak XD rodziców na psa namawiałam bardzo długo, ale się udało, rok temu w listopadzie zgodzili się , znalazłam fajną ofertę pod warszawą, wolny został jeden szczeniak , mama zarezerwowała. 31stycznia pojechaliśmy po niego ;) Pani z hodowli nazwała go Pączuś .- no i tak zostało . Mimo że jest malutki, ma straaasznie dużo energii , również jest bardzo przywiązany . Lubi się bawić z innymi psami, szczeka rzadko . gryzie tylko czasem dla zabawy:eviltong: 5 października skończył rok Quote
Absolultely Spotless Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Hehe ; )) No to stówka :) Quote
Connected Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Ej a tak wql to w jakim województwie teraz mieszkasz?:D Quote
Absolultely Spotless Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Lubuskie . xdd A ty ? Quote
Absolultely Spotless Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 :| .. Jak się czujemy ? :razz: Quote
Absolultely Spotless Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Connected napisał(a):a dobrze , a u was co słychać ?;).Nie narzekam ;d Wczoraj Maksik znalazł bażanta . Chyba nie należy do obrońców przyrody :-( Quote
Connected Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 mój mi kiedyś w pycholu przyniósł ptaszka.. :sad: Quote
Absolultely Spotless Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Hahah ; ( No cóż . Quote
Absolultely Spotless Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Jakie są twoje ulubione rasy psa? Quote
Connected Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 yorki , beagle takie naj . a takich które mi się podobają to jest spooro :evil_lol: a twoje ? Quote
Absolultely Spotless Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Connected napisał(a):yorki , beagle takie naj . a takich które mi się podobają to jest spooro :evil_lol: a twoje ? Jamniki , pudle , labki , cockery , yorki [titi] , bokserki , collie , aussie i -rzecz jasna- beagle ; ** Quote
Absolultely Spotless Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 xdd sorry , tak tu pusto ; pp Quote
Absolultely Spotless Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Wiem,że troche małe ; \\ Ale robilam je komórką ; ]] Niedługo wstawię coś z naszej letniej sesji ; ** Quote
Recommended Posts