malawaszka Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 nooo po byku pospałam i jeszcze kawa mi się skończyła - ide do sąsiadów pożyczyć :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 no i znowu gadam sama do siebie :roll: ale przywykłam i będę gadać dalej :lol: Bibi dziś przespała ślicznie calutką noc aż do 9 i nawet wtedy ją musiałam obudzić na spacerek :) u moich wygląda na to, ze też minęło biegunkowanie więc to musiał być jakiś wirus coś jak łagodny rota u nas - ufff mamy to za sobą :) Quote
Blisss Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 malawaszka napisał(a):no i znowu gadam sama do siebie :roll: ale przywykłam i będę gadać dalej :lol: Bibi dziś przespała ślicznie calutką noc aż do 9 i nawet wtedy ją musiałam obudzić na spacerek :) u moich wygląda na to, ze też minęło biegunkowanie więc to musiał być jakiś wirus coś jak łagodny rota u nas - ufff mamy to za sobą :) ja tez zazwyczaj gadam sama do siebie :cool3: fajnie, ze kwestia kooopy w normie juz :p Quote
malawaszka Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 no tak nie do końca w normie bo teraz znowu jest zastój i tylko bąki :lol: ale mam nadzieję, ze idzie ku dobremu :lol: a teraz byliśmy na spacerku - Bibi BIEGA :laola: hahaha na smyczy więc grubawaszka w za dużych kaloszach musiała biegać za Bibi no bo jak Bibi chciała to Bibi ma :lol: a Bibi chciała bo sznupy biegały więc czemu niby ona ma być gorsza - w końcu też sznup nie? :loveu: Quote
zerduszko Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Cioteczko, ale czemu się smucisz :diabloti: Jesteśmy tu z Toba i trzymamy kciukaski za konsystencję koooooopaski :bye: Pozdroooffffffka i buziaczki :Dog_run: Quote
weszka Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Doooobry pies! Nie ma srakulca w nocy i biega! Quote
malawaszka Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Bibi jak to kobieta - ze skrajności w skrajność... wczoraj w nocy była kupa w domu i od tego czasu tylko bąki :roll: czyli już ponad doba bez kupy :shake: je ryż z kurczakiem - mocno rozgotowany i mocno mokry więc chyba nie mogło jej to zatkać nie? Quote
zerduszko Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Szkoda, że nie można jej choć na trochę na suche rzucić, bo od gotowanego mogą być sensacje. Po biegunce czasem tak jest, że praca jelit zwolni nadto. Quote
malawaszka Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 zerduszko napisał(a):Szkoda, że nie można jej choć na trochę na suche rzucić, bo od gotowanego mogą być sensacje. Po biegunce czasem tak jest, że praca jelit zwolni nadto. spróbuję dziś dać jej namoczone suche - ona się tak trzęsie do żarcia, ze może zje, teraz chyba jej dam jakiegoś jogurciku naturalnego co? no stresuje mnie to... Quote
zerduszko Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 A na co jej ten jogurcik? Biegunkę znów chcesz? Quote
malawaszka Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 żeby trochę pogonić... ponad dobę bez kupy to chyba nie jest dobrze co? Quote
zerduszko Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Nie wiem, ale może lepiej nie kombinować i dać organizmowi dojść do równowagi? Quote
jambi Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 i tu też??? czy Wy sobie zdajecie sprawę, że to już druga strona na której w co drugim poście przewija się kupa... Quote
malawaszka Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 bo KUPA moja droga jambi_ to podstawa egzystencji! byłyśmy z Bibi u weta gdyż miałam juz panikę, ze ponad 50 godzin nie było kupy :shock: przy okazji pobrano krew do badania, niestety na tarczycę nie bo Bibi nie chciała się dzielić krwią swą i nie udało się utoczyć na tyle, żeby zbadać hormony :shake: szkoda... ale spróbujemy jeszcze za niedługi czas - może będzie bardziej skora do współpracy :roll: dostała jakiś zastrzyk na pobudzenie wydzielania soków czy pobudzenie jelit zapomniałam :oops: nooo i po powrocie do domu - W DOMU była kupa :loveu: ufffffff Quote
jambi Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 malawaszka napisał(a): W DOMU była kupa :loveu: ufffffff po zastosowanej ikonce wnioskuję, że poczułaś się wreszcie szczęsliwa?... :) Quote
malawaszka Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 TAK!!!!! bo ja oczywiście juz miałam wizję operacji na jelitach kruszynki Bibi :shake: Quote
jambi Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 no proszę... małe gówno a cieszy... :p (przepraszam, nie mogłam sie powstrzymać ;) ) Quote
malawaszka Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 no bo to święta prawda :lol: no nie bałabyś się jakby Ci sie pies nie załatwiał już ponad 50 godzin? Quote
jambi Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 AnkaG napisał(a):Może nie było małe ... :) Anka... :happy1: w sumie, to ja jakby nie patrze czy i jak często... one i tak walą na każdym spacerze... ale pewnie bym sie bała :eviltong: Quote
malawaszka Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 jak na tak gługi czas to było małe - spodziewałam się więcej :lol: Quote
malawaszka Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 dostałam maila: witam poszukuje sznaucerka miniaturke za darmo bardzo prosze o pomoc .pozdrawiam. zaproponowałam Bibi :roll: Quote
Recommended Posts