malawaszka Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 jambi_ napisał(a):jaaa.... Pepa się z Nią zaprzyjaźniła??? ja mam nadzieję, że z tymi podejrzeniami chorobowymi przesadzasz i jak zwykle wyolbrzymiasz... nie zaprzyjaźniła, tylko zrobiła pokazówkę jak należy traktować koty :lol: ja też bym chciała, żeby to były moje wyolbrzymienia - oby :kciuki: moja rodzina jak ją zobaczyła - ta ludzka część rodziny - zrobili tak::lying: ale onaa staaaraa, ktoś ją będzie chciał? :question: Quote
jambi Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 no to za zdrówko :kciuki: !!! malawaszka napisał(a): moja rodzina jak ją zobaczyła - ta ludzka część rodziny - zrobili tak::lying: ale onaa staaaraa, ktoś ją będzie chciał? :question: :roflt: ... przepraszam... :oops: znaczy się, podeszli z lekkim niedowierzaniem?... Quote
AnkaG Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Łysolek już u ciebie. :) Te ciemne plamy na brzuszku wskazują, że panienka ma już swoje latka. Ale jak odchuchasz to musi domek sie znaleźć. Musi dla takiej słodkiej niuni. Quote
zerduszko Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 malawaszka napisał(a):no właśnie :mdleje: zapomniałam zupełnie... chyba za bardzo przejęłam się tym, że przyjechała :oops: jutro będą bo teraz niunia śpi Już jest jutro :mad: Co Ty pracujesz czy jako :roll: Quote
malawaszka Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 dobra dobra - właśnie się wybieramy na spacerek to wezmę aparata Quote
malagos Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 malawaszka napisał(a):dobra dobra - właśnie się wybieramy na spacerek to wezmę aparata Weź, bo i kolekcja tych kolorowych kupek jest unikatowa :) Quote
zerduszko Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Nie gadaj tyle tylko wrzucaj :razz: Quote
malawaszka Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 już wrzucam wrzucam :lol: a Bibi własnie mi śpi na kolanach :mdleje: głowa na biurku :lol: może podczytuje - kto ją tam wie... generalnie to ona ma chyba ze 100 lat :shake: na spacerku próbowałam porównywać do Pepy ale guzik mi to dało bo Pepa też mi nie powiedziała przecież ile ma... ale chodzą podobnie i nie wiem która słabiej - inaczej bo widać, że Pepa ma słabe łapy, a Bibi jest chyba ogólnie słaba - kichnie i traci równowagę :shake: no jak obejrzałam zdjęcia to tylko jedno słowo - BIDA :( coś tam trochę widzi jak jest słońce - tutaj było: ooo widziałam kotka :lol: Quote
malawaszka Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 widziałaś? koty chodzą z nami na spacer :-o o tam jest! starocie... :roll: Quote
malawaszka Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 te uszy to też jakiś fachura chlastał :angryy::angryy::angryy: oddana z adopcji "bo nie lubi dzi8eci" :angryy: Quote
malawaszka Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 rzuca się od razu do gardła i szarpie szarpie szarpie i wysysa krew Quote
jambi Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 ale fajna laseczka :loveu: te uszy to faktycznie :shake: ciapnięte same brzeszki, moja Bibi ma podobnej wielkości a naturalne... Quote
zerduszko Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Boska lalka... ino te uszy - co to kutwa? Czy mi się zdawa, czy będę miała psa.... :eviltong: Quote
jambi Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 zerduszko napisał(a): Czy mi się zdawa, czy będę miała psa.... :eviltong: ........................................ :eek2: Quote
AnkaG Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Kiedys tak cięli - każdemu sznupowi inaczej. Faktycznie sama agresja - ręce opadają jak się czyta takie rzeczy. Słodka lalunia do kofffania :) To, że teraz słaba jeszcze o niczym nie świadczy. Nuka miała 3 lata jak zabrałam ją ze schronu. Kaszel kenelowy i też jak kichnęła to się dosłownie przewracała na spacerze. Odchuchasz mizerotę :) Quote
malawaszka Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 zerduszko napisał(a):Boska lalka... ino te uszy - co to kutwa? Czy mi się zdawa, czy będę miała psa.... :eviltong: no to kiedy przyjeżdżasz? bo po co ma się u mnie przyzwyczajać? :grins: Quote
zerduszko Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 malawaszka napisał(a):no to kiedy przyjeżdżasz? bo po co ma się u mnie przyzwyczajać? :grins: Przyjeżdżasz :icon_roc: A to pod drzwi nie dostarczacie? :lying: Kcem pod drzwi, z wyprawką i jak już będzie wypieszczona... ale odwdzięczę się - i to jak! płace w kotach :errrr: Quote
Paulina87 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Na tych zdjęciach to ona wygląda dużo lepiej niż na żywo. Super na nich wygląda, odmładzają ją... ah ta magia photoshopa ;). Quote
malawaszka Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 nie fotoszopa tylko maszynki i nożyczek :evil_lol: Quote
jambi Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 zerduszko napisał(a):Przyjeżdżasz :icon_roc: A to pod drzwi nie dostarczacie? :lying: Kcem pod drzwi, z wyprawką i jak już będzie wypieszczona... jasne że tak! pod same drzwi, razem z rocznym zapasem karmy i gwarancją na 100.000 przebiegu, po liftingu, i szkoleniu z zakresu psa asystującego, obronnego, który robi zakupy i szczeka po francusku...:p Quote
malawaszka Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 jambi_ napisał(a):jasne że tak! pod same drzwi, razem z rocznym zapasem karmy i gwarancją na 100.000 przebiegu, po liftingu, i szkoleniu z zakresu psa asystującego, obronnego, który robi zakupy i szczeka po francusku...:p AMENT :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Bibi to kochany nakolankowy smrodek :loveu: dziś na spacerku nawet odrobinkę pobiegała :lol: jak ktoś mógł na starość takiego skarbeczka wyrzucić :( Quote
zerduszko Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Jaki ament? A co z moim super kotem? Z natury nie jestem zachłanna, aż tyle dobrego od losu przyjąć nie mogę :eviltong: Quote
Recommended Posts