Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jambi_ napisał(a):
jaaa.... Pepa się z Nią zaprzyjaźniła???

ja mam nadzieję, że z tymi podejrzeniami chorobowymi przesadzasz i jak zwykle wyolbrzymiasz...

nie zaprzyjaźniła, tylko zrobiła pokazówkę jak należy traktować koty :lol:

ja też bym chciała, żeby to były moje wyolbrzymienia - oby :kciuki:

moja rodzina jak ją zobaczyła - ta ludzka część rodziny - zrobili tak::lying: ale onaa staaaraa, ktoś ją będzie chciał? :question:

• Replies 505
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to za zdrówko :kciuki: !!!

malawaszka napisał(a):
moja rodzina jak ją zobaczyła - ta ludzka część rodziny - zrobili tak::lying: ale onaa staaaraa, ktoś ją będzie chciał? :question:

:roflt: ... przepraszam... :oops: znaczy się, podeszli z lekkim niedowierzaniem?...

Posted

Łysolek już u ciebie. :) Te ciemne plamy na brzuszku wskazują, że panienka ma już swoje latka.

Ale jak odchuchasz to musi domek sie znaleźć. Musi dla takiej słodkiej niuni.

Posted

malawaszka napisał(a):
no właśnie :mdleje: zapomniałam zupełnie... chyba za bardzo przejęłam się tym, że przyjechała :oops: jutro będą bo teraz niunia śpi

Już jest jutro :mad: Co Ty pracujesz czy jako :roll:

Posted

już wrzucam wrzucam :lol: a Bibi własnie mi śpi na kolanach :mdleje: głowa na biurku :lol: może podczytuje - kto ją tam wie...

generalnie to ona ma chyba ze 100 lat :shake: na spacerku próbowałam porównywać do Pepy ale guzik mi to dało bo Pepa też mi nie powiedziała przecież ile ma... ale chodzą podobnie i nie wiem która słabiej - inaczej bo widać, że Pepa ma słabe łapy, a Bibi jest chyba ogólnie słaba - kichnie i traci równowagę :shake: no jak obejrzałam zdjęcia to tylko jedno słowo - BIDA :(

coś tam trochę widzi jak jest słońce - tutaj było: ooo widziałam kotka :lol:

Posted

Kiedys tak cięli - każdemu sznupowi inaczej. Faktycznie sama agresja - ręce opadają jak się czyta takie rzeczy.

Słodka lalunia do kofffania :) To, że teraz słaba jeszcze o niczym nie świadczy. Nuka miała 3 lata jak zabrałam ją ze schronu. Kaszel kenelowy i też jak kichnęła to się dosłownie przewracała na spacerze. Odchuchasz mizerotę :)

Posted

zerduszko napisał(a):
Boska lalka... ino te uszy - co to kutwa? Czy mi się zdawa, czy będę miała psa.... :eviltong:

no to kiedy przyjeżdżasz? bo po co ma się u mnie przyzwyczajać? :grins:

Posted

malawaszka napisał(a):
no to kiedy przyjeżdżasz? bo po co ma się u mnie przyzwyczajać? :grins:

Przyjeżdżasz :icon_roc: A to pod drzwi nie dostarczacie? :lying: Kcem pod drzwi, z wyprawką i jak już będzie wypieszczona... ale odwdzięczę się - i to jak! płace w kotach :errrr:

Posted

zerduszko napisał(a):
Przyjeżdżasz :icon_roc: A to pod drzwi nie dostarczacie? :lying: Kcem pod drzwi, z wyprawką i jak już będzie wypieszczona...

jasne że tak! pod same drzwi, razem z rocznym zapasem karmy i gwarancją na 100.000 przebiegu, po liftingu, i szkoleniu z zakresu psa asystującego, obronnego, który robi zakupy i szczeka po francusku...:p

Posted

jambi_ napisał(a):
jasne że tak! pod same drzwi, razem z rocznym zapasem karmy i gwarancją na 100.000 przebiegu, po liftingu, i szkoleniu z zakresu psa asystującego, obronnego, który robi zakupy i szczeka po francusku...:p

AMENT :diabloti: