obraczus87 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Astaroth napisał(a):pierwszy śnieg Krecików :) Pierwszy śnieg i to w swoim domku :) czarnuchy kochane :) Quote
dorobella Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Spotkałam pana Krecików w sklepie. Kreciki dobrze, dogadują się z Ulfem. Jak to szczeniaki zdarzy im się pożreć but :diabloti: czy szafę :eviltong: Zdrowe, pogodne szczeniory :) Quote
obraczus87 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Ciotka wstaw info ze KRECIKI sa w domku :) zmien tytul! Quote
obraczus87 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Astaroth napisał(a):no tak wypadało by już :) Nooooooooo:) Quote
Sehnsucht Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Witam bardzo. Mam dla wszystkich zainteresowanych wiadomości o Kretach. Ogólnie nazywamy je dalej Kreciki ale musieliśmy zróżnicować im imiona bo na wiek Krecik przybiegały oba Teraz ona to Lukrecja w zdrobniale Krecia a on to Bruno zdrobniale Bronek. Są słodkie Krecia to pupilka swojej Pani do mnie podchodzi jak ma interes czyli "co masz dobrego ?" Bronek jest o wiele bardziej wylewny ale boi się ludzi bardzo ich oszczekuje. On już ładnie chodzi na smyczy na spacery po parku a ona jak się jej założy smycz to po prostu siada i siedzi i niczym nie można jej nakłonić do spaceru. Ogólnie zdrowe za niedługo szykujemy się do zabiegów. Jak będą nowe zdjęcia to podeślemy. Pozdrawiam. PS zostałem z tylko jedną parą butów dzięki nim i to letnich a nie mam jeszcze całe sandały :)) Quote
dorobella Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Muszą ostrzyć sobie ząbki :) buty są najlepsze ;) Quote
dorobella Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Spotkałam dzisiaj pana Pawła. Bruno po zabiegu kastracji, a Krecia zabieg ma mieć w przyszłym tygodniu. Bruno czuje się dobrze. Państwo mieli jechać dzisiaj na kontrolę. Quote
mona132 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 dobre wiesci, ucalowania dla Krecików ;))) Quote
dorobella Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 10 lipca Kreciki obchodziły pierwsze urodziny - w miskach "torciki mięsne i świece z kabanosów" Quote
dorobella Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Wszystkie są wykastrowane. Nie mają problemów ze zdrowiem,sierść lśniąca, są dość grzeczne. Pani Magda pisze "Martwi nas tylko że Bronek jest bardzo strachliwy; na większość nowych ludzi i zjawisk reaguje histerycznym szczekaniem i ucieczką pod stół:( Gdyby miała Pani dla nas jakieś rady, byłabym bardzo wdzięczna." Macie jakieś sprawdzone sposoby ? Quote
obraczus87 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Dziekujemy za wiesci :) zdjecia super. A odnosnie rad musze pomyslec (dzisiaj nie mam juz glowy)... Quote
dorobella Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Na razie nie, ale domek jak może to zdaje relację :) Quote
obraczus87 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 dorobella napisał(a):Na razie nie, ale domek jak może to zdaje relację :) czekamy w takim razie cierpliwie :) Mama Krecikow dalej bez domu jest :( Quote
dorobella Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Pan Paweł jakby wtedy wiedział, zaadoptowałby całą trójcę. Quote
obraczus87 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 dorobella napisał(a):Pan Paweł jakby wtedy wiedział, zaadoptowałby całą trójcę. Mama Krecików siedziałą wtedy w schronisku jeszcze i była dzika. Natomiast teraz jest najwspanialszym psem na świecie :) Tuytaj Jej watek i aktuyalne zdjecia sa na ostatnich stronach: http://www.dogomania.pl/threads/194858-TUSIA-zabrana-z-Korabiewic..-już-prawie-ROK-BEZ-DOMU-(-POMOCY! Jestem bardzo dumna z Tusi - jest psem nie do poznania. Po zabraniu ze schroniska, Tusia siedziała cąłymi dniami wciśnięta w kąt boksu. Do człowieka w ogóle nie podchodziła. GDy Astaroth zabrała Ją z boksu do domu, Tusia powoli zaczela sie otwierać na człowieka. Teraz - jest to wesoły i bardzooo przyjacielski pies, który sam doprasza się pieszczot. Tusia jest psem idealnym :) jedynie w dalszym ciągu boi się chodzenia na smyczy dlatego też szukamy dla Niej domu z ogrodem. Quote
Astaroth Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 Nie wiem czy ktoś jeszcze tu zagląda ale mam taką sprawę. Robię porządki w dokumentach i ogólnie mam plan skontaktować się ze wszystkimi właścicielami psów które były u mnie w DT albo w hotelu. No i z Krecikami mam prablem bo nie moge znaleźć umowy. Dorobella masz może jakieś informację/kontakt z włascicielami? Byli na wątku ale to było dwa lata temu i pewnie już na dogomanie nie zaglądają. Będe wdzięczna za informacje jak tam maluchy się mają a za zdjecia to już wogóle :) Quote
dorobella Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Wybiorę się do państwa odwiedzić psy, tylko się ciut ładniej niech zrobi :) Quote
Recommended Posts