Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Witam bardzo. Mam dla wszystkich zainteresowanych wiadomości o Kretach. Ogólnie nazywamy je dalej Kreciki ale musieliśmy zróżnicować im imiona bo na wiek Krecik przybiegały oba Teraz ona to Lukrecja w zdrobniale Krecia a on to Bruno zdrobniale Bronek. Są słodkie Krecia to pupilka swojej Pani do mnie podchodzi jak ma interes czyli "co masz dobrego ?" Bronek jest o wiele bardziej wylewny ale boi się ludzi bardzo ich oszczekuje. On już ładnie chodzi na smyczy na spacery po parku a ona jak się jej założy smycz to po prostu siada i siedzi i niczym nie można jej nakłonić do spaceru. Ogólnie zdrowe za niedługo szykujemy się do zabiegów. Jak będą nowe zdjęcia to podeślemy. Pozdrawiam. PS zostałem z tylko jedną parą butów dzięki nim i to letnich a nie mam jeszcze całe sandały :))

• 2 weeks later...
  • 5 months later...
Posted

Wszystkie są wykastrowane. Nie mają problemów ze zdrowiem,sierść lśniąca, są dość grzeczne.

Pani Magda pisze "Martwi nas tylko że Bronek jest bardzo strachliwy; na większość nowych ludzi i zjawisk reaguje histerycznym szczekaniem i ucieczką pod stół:( Gdyby miała Pani dla nas jakieś rady, byłabym bardzo wdzięczna."

Macie jakieś sprawdzone sposoby ?

• 1 month later...
Posted

dorobella napisał(a):
Pan Paweł jakby wtedy wiedział, zaadoptowałby całą trójcę.

Mama Krecików siedziałą wtedy w schronisku jeszcze i była dzika.

Natomiast teraz jest najwspanialszym psem na świecie :)

Tuytaj Jej watek i aktuyalne zdjecia sa na ostatnich stronach:

http://www.dogomania.pl/threads/194858-TUSIA-zabrana-z-Korabiewic..-już-prawie-ROK-BEZ-DOMU-(-POMOCY!

Jestem bardzo dumna z Tusi - jest psem nie do poznania. Po zabraniu ze schroniska, Tusia siedziała cąłymi dniami wciśnięta w kąt boksu. Do człowieka w ogóle nie podchodziła. GDy Astaroth zabrała Ją z boksu do domu, Tusia powoli zaczela sie otwierać na człowieka.

Teraz - jest to wesoły i bardzooo przyjacielski pies, który sam doprasza się pieszczot. Tusia jest psem idealnym :) jedynie w dalszym ciągu boi się chodzenia na smyczy dlatego też szukamy dla Niej domu z ogrodem.

• 1 year later...
Posted

Nie wiem czy ktoś jeszcze tu zagląda ale mam taką sprawę. Robię porządki w dokumentach i ogólnie mam plan skontaktować się ze wszystkimi właścicielami psów które były u mnie w DT albo w hotelu. No i z Krecikami mam prablem bo nie moge znaleźć umowy. Dorobella masz może jakieś informację/kontakt z włascicielami? Byli na wątku ale to było dwa lata temu i pewnie już na dogomanie nie zaglądają. Będe wdzięczna za informacje jak tam maluchy się mają a za zdjecia to już wogóle :)