agusiazet Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Goi się ładnie, tylko ta opuchlizna...... Quote
baster i lusi Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 mnie wetka zalecała okład z kwaśnej wody.czy ta opuchlizna chowa się po lekkim wciśnięciu? Quote
agusiazet Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Nie raczej się nie chowa. Nasza wetka nie kazała nic robić, aż do momentu zdjęcia szwów! Quote
baster i lusi Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 jak się nie chowa raczej opuchlizna. Quote
agusiazet Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 baster i lusi napisał(a):jak się nie chowa raczej opuchlizna. Oby, oby!!! Quote
AGAKON Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Oby! i Oby szybko zeszła ta opuchlizna i Milunia była zdrowa Jesteśmy pełni pozytywnych myśli Z całą pewnością będzie dobrze! Musi być dobrze! Quote
agusiazet Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Agakon, mam pytanie, czy w związku z zaistniałą sytuacją tzn. nieprzewidzianymi następstwami sterylki, nadal jesteście zainteresowani jej adopcją? Pytam, bo chcę wiedzieć na czym stoję i mam masę próśb o kolejne DT! Quote
baster i lusi Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 agusiazet napisał(a):Agakon, mam pytanie, czy w związku z zaistniałą sytuacją tzn. nieprzewidzianymi następstawami sterylki, nadal jesteście zainteresowani jej adopcją? Pytam, bo chcę wiedzieć na czym stoję i mam mas próśb o kolejne DT! Myślę,ze komplikacje po sterylce nie zniechęci domku.przecież to nic strasznego. Quote
agusiazet Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Też mam taką nadzieję, ale wolę przeczytać to napisane przez samych zainteresowanych! Quote
agusiazet Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Przyszli państwo Mili zadzwonili, że w żadnym wypadku nie wycofują się z jej adopcji. Zatem czekamy do piatku na zdjęcie szwów i ew. wypowiedź wetki o stanie zdrowia Mili, a w sobotę sunia jedzie do własnego domu!!! Quote
Joodith Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Więc już niedługo wielki dzień Mileczki :) Quote
ania z poznania Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Kochane, wejdziecie na wątek tracącej wzrok Sprężynki?: http://www.dogomania.pl/threads/193811-Spr%C4%99%C5%BCynka-traci-wzrok.-Szukamy-DS-DT-dla-niewidomej-wkr%C3%B3tce-ma%C5%82ej-suni-przylepki.?p=15474358#post15474358 Quote
agada Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 agusiazet napisał(a):Przyszli państwo Mili zadzwonili, że w żadnym wypadku nie wycofują się z jej adopcji. Zatem czekamy do piatku na zdjęcie szwów i ew. wypowiedź wetki o stanie zdrowia Mili, a w sobotę sunia jedzie do własnego domu!!! To tylko zostało poczekać chwilke na Happy End!! Quote
agusiazet Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Jeśli kogoś to interesuje, to u nas wszystko ok:) Quote
AGAKON Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 A już myśleliśmy że dzisiaj nie będzie żadnej informacji o Milce ..... Bardzo nas to cieszy że wszystko OK Quote
agusiazet Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Niestety to nie znaczy, że opuchlizny nie ma, jest mała:) Quote
AGAKON Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Zobaczymy co powie wet po sciągnięciu szwów Jesteśmy dobrej myśli Czekamy na sobotę i wyjazd do Mielca by zabrać Milkę do domku Quote
zadra Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 AGAKON napisał(a):Zobaczymy co powie wet po sciągnięciu szwów Jesteśmy dobrej myśli Czekamy na sobotę i wyjazd do Mielca by zabrać Milkę do domku Rozumirm,że ranka się zrasta tylko powstała opuchlizna w miejscu szycia? Quote
agusiazet Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 zadra napisał(a):Rozumirm,że ranka się zrasta tylko powstała opuchlizna w miejscu szycia? Ranka zrasta się ładnie, ale opuchlizna jest w jej środkowej części cały czas, raczej się zmniejsza, ale ciągle jest! Quote
rozyczqa Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Przepraszam za offa, ale mały kundelek Czaruś prosi o pomoc inaczej grozi mu schronisko... http://www.dogomania.pl/threads/193973-Pomoc-potrzebna-miesiac-na-ulicy-teraz-schronisko?p=15491328#post15491328 Quote
agusiazet Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Proponuję, aby Państwo od Mili nabyli dla niej adresówkę, przypinaną do obroży lub szelek, ułatwiającą odnalezienie właścicieli psa, który się zgubił. Znalazłam takie na allegro: ttp://allegro.pl/adresowka-adresowki-identifikator-kot-i-pies-i1257334623.html Quote
AGAKON Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='agusiazet']Proponuję, aby Państwo od Mili nabyli dla niej adresówkę, przypinaną do obroży lub szelek, ułatwiającą odnalezienie właścicieli psa, który się zgubił. Znalazłam takie na allegro: ttp://allegro.pl/adresowka-adresowki-identifikator-kot-i-pies-i1257334623.html Adresówkę już nabyliśmy z 1,5 tyg temu :-) Tak jak i szelki i smycz i zabawki i troche innych rzeczy tylko Milki brak :-( Ale już wkrótce Milka będzie mogła być z nami Czekamy Quote
agusiazet Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 AGAKON napisał(a):Adresówkę już nabyliśmy z 1,5 tyg temu :-) Tak jak i szelki i smycz i zabawki i troche innych rzeczy tylko Milki brak :-( Ale już wkrótce Milka będzie mogła być z nami Czekamy I to się nazywa odpowiedzialność!:) Quote
Tola Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 AGAKON napisał(a):Adresówkę już nabyliśmy z 1,5 tyg temu :-) Tak jak i szelki i smycz i zabawki i troche innych rzeczy tylko Milki brak :-( Ale już wkrótce Milka będzie mogła być z nami Czekamy Az miło się czyta takie wiadomości:loveu: Milusia wracaj szybko do zdrowia... Quote
Recommended Posts