Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 579
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oby! i Oby szybko zeszła ta opuchlizna i Milunia była zdrowa Jesteśmy pełni pozytywnych myśli Z całą pewnością będzie dobrze! Musi być dobrze!

Posted

Agakon, mam pytanie, czy w związku z zaistniałą sytuacją tzn. nieprzewidzianymi następstwami sterylki, nadal jesteście zainteresowani jej adopcją? Pytam, bo chcę wiedzieć na czym stoję i mam masę próśb o kolejne DT!

Posted

agusiazet napisał(a):
Agakon, mam pytanie, czy w związku z zaistniałą sytuacją tzn. nieprzewidzianymi następstawami sterylki, nadal jesteście zainteresowani jej adopcją? Pytam, bo chcę wiedzieć na czym stoję i mam mas próśb o kolejne DT!

Myślę,ze komplikacje po sterylce nie zniechęci domku.przecież to nic strasznego.

Posted

Przyszli państwo Mili zadzwonili, że w żadnym wypadku nie wycofują się z jej adopcji. Zatem czekamy do piatku na zdjęcie szwów i ew. wypowiedź wetki o stanie zdrowia Mili, a w sobotę sunia jedzie do własnego domu!!!

Posted

agusiazet napisał(a):
Przyszli państwo Mili zadzwonili, że w żadnym wypadku nie wycofują się z jej adopcji. Zatem czekamy do piatku na zdjęcie szwów i ew. wypowiedź wetki o stanie zdrowia Mili, a w sobotę sunia jedzie do własnego domu!!!

To tylko zostało poczekać chwilke na Happy End!!

Posted

AGAKON napisał(a):
Zobaczymy co powie wet po sciągnięciu szwów Jesteśmy dobrej myśli Czekamy na sobotę i wyjazd do Mielca by zabrać Milkę do domku

Rozumirm,że ranka się zrasta tylko powstała opuchlizna w miejscu szycia?

Posted

zadra napisał(a):
Rozumirm,że ranka się zrasta tylko powstała opuchlizna w miejscu szycia?

Ranka zrasta się ładnie, ale opuchlizna jest w jej środkowej części cały czas, raczej się zmniejsza, ale ciągle jest!

Posted

[quote name='agusiazet']Proponuję, aby Państwo od Mili nabyli dla niej adresówkę, przypinaną do obroży lub szelek, ułatwiającą odnalezienie właścicieli psa, który się zgubił. Znalazłam takie na allegro:
ttp://allegro.pl/adresowka-adresowki-identifikator-kot-i-pies-i1257334623.html

Adresówkę już nabyliśmy z 1,5 tyg temu :-) Tak jak i szelki i smycz i zabawki i troche innych rzeczy tylko Milki brak :-( Ale już wkrótce Milka będzie mogła być z nami Czekamy

Posted

AGAKON napisał(a):
Adresówkę już nabyliśmy z 1,5 tyg temu :-) Tak jak i szelki i smycz i zabawki i troche innych rzeczy tylko Milki brak :-( Ale już wkrótce Milka będzie mogła być z nami Czekamy

I to się nazywa odpowiedzialność!:)

Posted

AGAKON napisał(a):

Az miło się czyta takie wiadomości:loveu:
Milusia wracaj szybko do zdrowia...