Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 579
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak tam Milka? Czy opuchlizna zmniejszyła się troszkę czy bez zmian? Czy poza tym wszystko dobrze? W sobotę na 100% jesteśmy po małą ! A propo jak Milka znosi jazdę samochodem?

Posted

Bardzo się cieszymy! Zobaczymy jeszcze ewentualnie co powie Wet Ale po tym opisie myślimy, że wszystko będzie w porządku Tak czy inaczej Milka jedzie z nami w sobotę do domku (A co z tą jazdą samochodem?) Mizianki dla Milki

Posted

[quote name='agusiazet']Ze mną samochodem nie jeździła! Z Zamościa przyjechała chyba bez problemów, może Tola lub zadra się wypowiedzą w tej kwestii![/QUOTE]

Mila nie jadła przed podróżą; niespodzianek nie było:p
Całą drogę przejechała spokojnie na kolankach i w objęciach:cool3:
Zachowywała się tak, jakby jezdziła samochodem od dawna:lol:
Mila - ale ja się cieszę:lol:

Posted

[quote name='Tola']Mila nie jadła przed podróżą; niespodzianek nie było:p
Całą drogę przejechała spokojnie na kolankach i w objęciach:cool3:
Zachowywała się tak, jakby jezdziła samochodem od dawna:lol:
Mila - ale ja się cieszę:lol:[/QUOTE]

Super! Może i tym razem nie karmić Milki przed drogą tak na wszelki wypadek ...... W sumie to nie tak daleko jazda niecałą godzinke ... .... Mizianki dla suni

Posted

Nie no w porządku przecież nie będziemy jej głodzić zwłaszcza że my przyjedziemy po południu tak jak już się wstępnie umawialiśmy.... myślę, że powinniśmy być koło 16:30 bo jedno z nas pracuje w sobotę do 15:00 a koniecznie chcemy przyjechać całą rodziną po Milkę :-)

Posted

Jeśli o mnie chodzi, w sobotę każda pora jest dobra, bo mamy cały dzień wolny. Milusia bardzo lubi jeść, więc rano jej dam to, co zwykle, czyli karmę mokra, którą bardzo lubi, a po południu już w domu u Was można jej dać troszkę suchego! Tak dostaje u mnie, ale myślę, że trzeba ją pilnować z jedzeniem, bo suki sterylizowane maja tendencje do tycia, niestety!!!

Posted

Pojechała i jestem pewna, że to będzie koniec Milusiowej tułaczki, znalazła wspaniały domek i niech będzie już tylko szczęśliwa:):):)
Martusiu, zmień kolejny raz tytuł wątku!!!

Posted

[quote name='agusiazet']Pojechała i jestem pewna, że to będzie koniec Milusiowej tułaczki, znalazła wspaniały domek i niech będzie już tylko szczęśliwa:):):)
Martusiu, zmień kolejny raz tytuł wątku!!![/QUOTE]
Czekam na wieści z nowego domku, zdjęcia bardzo wskazane!!!!

Posted

Dojechaliśmy szczęśliwie Milka nieco skamlała w samochodzie biedaczka nie wiedziała co się dzieje ....ale tylko chwilkę bardzo jej się podobało patrzenie przez szybę i śledzenie wzrokiem mijających samochodów. Bardzo się bała wejść do klatki schodowej najchętniej by zwiała więc ją wnieśliśmy W domu początkowo co chwila się kuliła choc staraliśmy się nie robic żadnych gwałtownych ruchów Była zupełnie zdezorientowana Ale już teraz całkiem swobodnie chodzi po mieszkaniu choć jeszcze troche niepewnie ..... najlepiej do gustu przypadła jej kuchnia Wystarczy otworzyć lodówkę a u stóp twoich Milka :-) Zaliczyliśmy też mały spacerek nieco z oporami bo Mila nie chciała przekroczyc progu mieszkania walneła się na posłaniu i za nic nie chciała podejść do drzwi Ale pomału pomału (z malutką zachętą w formie przekąski) wkońcu się zdecydowała Za troszkę jeszcze wybierzemy się na dłuższy spacer Po spacerku Milka tym razem już nie miała oporów by wejść do klatki schodowej i szybciutko na górę po schodach do mieszkanka i do .... kuchni :-) na obowiązkowe sprawdzenie miski