Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani przyjechała na tygodniu. Nie zabrała jednak boksia. A wiecie dlaczego? Bo wcale nie jest flegmatycznym, umierającym psem, tylko podstarzałym i co najgorsze dla pani bardzo silnym...Gdy wyprowadziła go na spacer stwierdziła, że wprowadziłyśmy ją w błąd mówiąc, że jest stary. Fakt-to dokładnie koleżanka mówiła, ale nic podobnego, że nie ma siły!!! Nie miałyśmy możliwości wyprowadzić go chociaż na 5 minut poza kraty :angryy: więc trudno było cokolowiek ocenić. Wiadomo jakie są boksery.74 letnia pani była potwornie zawiedziona, ze pies wyprowadzony z boksu pociągnął ja prosto na trawę. Coż faktycznie strasznie dziwne, że przebywający miesiącami na betonie pies, chce wylać się na trawie! Wspominała jeszcze, że przejechała tyyyle kilometrów...Pozwólcie, że nie skomentuję :angryy: Nigdy więcej takich!

Posted

To umieszczę ogłoszenia o nim. Wstrzymywałam się, bo myslałam, że jednak znajdzie domek!!! Smutne, że tak się stało :shake:
Ale starsze panie są nieprzewidywalne :razz:

Biedny Boksio :shake:

Kto może wstawić Boksia na allegro, bo już skończyła się aukcja!!!

Posted

problem w tym, że kobieta podobno miała kiedyś boksera i zna tę rasę :roll:
ja nie mówiłam jej, że słaby, bo tego nie wiedziałam, mówiłam, że stary i w depresji.

zastanawiałam się, czy bokser jest dobry dla starszej pani, ale ona twierdziła, że jeżeli nie u niej, to u córki (49 lat) piesek będzie, no i że już zdecydowane są, żebym go nigdzie nie ogłaszała...

no cóż, zdarza się...

Maniuś szuka domku!

Plastelino, dzięki za allegro!

Posted

Masza4 napisał(a):
74 letnia pani była potwornie zawiedziona, ze pies wyprowadzony z boksu pociągnął ja prosto na trawę. Coż faktycznie strasznie dziwne, że przebywający miesiącami na betonie pies, chce wylać się na trawie!

Panią chyba zawiodła wyobraźnia. Myślę, że pies, który nie wychodzi z boksu, wreszcie wypuszczony, będzie wyrywał z całych sił, nawet gdyby miał paść. Chyba, że się bardzo boi, wtedy na odwrót może nie chcieć wyjść wcale.

Posted

Wróciłam do wczesniejszych wpisów i oczom nie wierze . To ta kobietka jechała aż z Gdyni po boksia? i wróciła bez niego? Dziwne..... przy takiej odległości to wyglądało na miłośc od pierwszego wejrzenia. Przeciej blizej tez by boksia znalazła.......