Iza i Avanti Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 :thumbs: Trzymamy tak mocno kciuki, jak tylko się da. Starowinku! Biegnij do nowej właścicielki... :Dog_run: Quote
paros Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Tiger! Dlaczego nie macie wstępu do schronu ???? :razz: Quote
Medorowa Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Trzymamy mocno, mocno :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Tiger Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Jeszcze nic nie wiemy....Pani ma przyjechac jutro ,lub w czwartek..... Quote
Masza4 Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Pani przyjechała na tygodniu. Nie zabrała jednak boksia. A wiecie dlaczego? Bo wcale nie jest flegmatycznym, umierającym psem, tylko podstarzałym i co najgorsze dla pani bardzo silnym...Gdy wyprowadziła go na spacer stwierdziła, że wprowadziłyśmy ją w błąd mówiąc, że jest stary. Fakt-to dokładnie koleżanka mówiła, ale nic podobnego, że nie ma siły!!! Nie miałyśmy możliwości wyprowadzić go chociaż na 5 minut poza kraty :angryy: więc trudno było cokolowiek ocenić. Wiadomo jakie są boksery.74 letnia pani była potwornie zawiedziona, ze pies wyprowadzony z boksu pociągnął ja prosto na trawę. Coż faktycznie strasznie dziwne, że przebywający miesiącami na betonie pies, chce wylać się na trawie! Wspominała jeszcze, że przejechała tyyyle kilometrów...Pozwólcie, że nie skomentuję :angryy: Nigdy więcej takich! Quote
Medorowa Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Jak chciała delikatne psa, to mogła poszukac sobie ratlerka, a nie boksera:angryy: :angryy: :angryy: K**** nie skomentuje dalej:angryy: Quote
paros Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 To umieszczę ogłoszenia o nim. Wstrzymywałam się, bo myslałam, że jednak znajdzie domek!!! Smutne, że tak się stało :shake: Ale starsze panie są nieprzewidywalne :razz: Biedny Boksio :shake: Kto może wstawić Boksia na allegro, bo już skończyła się aukcja!!! Quote
AgaiTheta Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Podnoszę! Boksio tyle czasu zmarnowaliśmy przez tą .... Quote
plastelina Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 może to i lepiej ze go nie wzieła jesli sie nie nadaje do tego żeby mieć psa:angryy: bokserek z powrotem na allegro:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=113617106 Quote
anielica Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 problem w tym, że kobieta podobno miała kiedyś boksera i zna tę rasę :roll: ja nie mówiłam jej, że słaby, bo tego nie wiedziałam, mówiłam, że stary i w depresji. zastanawiałam się, czy bokser jest dobry dla starszej pani, ale ona twierdziła, że jeżeli nie u niej, to u córki (49 lat) piesek będzie, no i że już zdecydowane są, żebym go nigdzie nie ogłaszała... no cóż, zdarza się... Maniuś szuka domku! Plastelino, dzięki za allegro! Quote
AlmaMater Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Masza4 napisał(a):74 letnia pani była potwornie zawiedziona, ze pies wyprowadzony z boksu pociągnął ja prosto na trawę. Coż faktycznie strasznie dziwne, że przebywający miesiącami na betonie pies, chce wylać się na trawie! Panią chyba zawiodła wyobraźnia. Myślę, że pies, który nie wychodzi z boksu, wreszcie wypuszczony, będzie wyrywał z całych sił, nawet gdyby miał paść. Chyba, że się bardzo boi, wtedy na odwrót może nie chcieć wyjść wcale. Quote
paros Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Boksio szuka domu!!! :roll: ale.gratka.pl 4lapy.pl eoferty.pl(boksery) psy.pl eoferty.pl :roll: Quote
Norbitka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Wróciłam do wczesniejszych wpisów i oczom nie wierze . To ta kobietka jechała aż z Gdyni po boksia? i wróciła bez niego? Dziwne..... przy takiej odległości to wyglądało na miłośc od pierwszego wejrzenia. Przeciej blizej tez by boksia znalazła....... Quote
plastelina Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 czy ktoś mogłby mu zrobić plakacik??albo dokleić do plakatu białej bokserki?? Quote
Recommended Posts