Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anielica napisał(a):
Kłamstwo za kłamstwem... po prostu. To jest właśnie kierownictwo naszego, "dobrze prowadzonego" schroniska :angryy:

a kij im w oko :angryy: :angryy: :angryy:

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przykro mi pieseczku, że czekałeś na naszą pomoc a nie zdolaliśmy ci pomóc...:-( jedyna pociecha, że teraz już nie cierpisz

Posted

Nie rozumiem tych pracowników, jeśli pies rzeczywiście był tak chory, że trzeba go było uśpić, to chyba mamy prawo wiedzieć co naprawdę się stało z psem.
Okres barbarzyństwa już dawno minął :-o
Mamy chyba prawo do rzetelnej informacji :angryy: :angryy: :angryy:

Dla tego psa, to najlepsze wyjście, niestety :shake: :shake: :shake: Bynajmniej już nie czeka, nie tęskni, nie choruje, nie cierpi.....
ile jeszcze jest właśnie takich staruszków? ? ? Wiem, że stanowczo za dużo

Posted

A trzy dni przed telefonem Mariee do schroniska pracownik schroniska (Sławek) przysięgał mi ,że osobiście wyprowadzał boksia do adopcji - adoptował go "stary dziadek"....
Szkoda słów...

Posted

boksio jest z nami .Zabralismy go 16 sierpnia. Juz zdążył sie przyzwyczic i troche przytył. Straszny z niego pieszczoch ,przetestował juz wszystkie kanapy.

Posted

Dopóki nie zobaczę go na żywo , nie uwierzę....
Podobno jest w Lublinie....więc proszę cię siulka podaj mi swój adres i przyjadę osobiście Mańka zobaczyć...
Bardzo bym się cieszyła , BARDZO gdyby to była prawda .....
Jednakże mam sporo wątpliwości....
Skóra Mańka wyglądałą koszmarnie gdy go ostatni raz widziałam......siulka nic na ten temat nie pisze....Natomiast pisze , że już przytył.....przez tydzień....a poza tym on przytył już w schronisku.....- bardzo chudy był tylko jak tam przybył....
Mnie pracownik schroniska powiedział ,zę osobiście wyprowadził Manka do adopcji i adoptował go "stary dziadek"
Potem gdy po tygodniu zadzwoniła do schroniska Mariee dowiedziała się ,ze Maniek został adoptowany do .....Gdańska..... a gdy Mariee powiedziała , że czytała w internecie , że on miał iśc kiedyś do Gdańska ale nie poszedł przecież ,to kierowniczka odkręciła i powiedziała ,że jednak poszedł do Lublina....
No i powiedżcie sami.....
Jaka szansa jest na to ,że on faktycznie został adoptowany.....
Poza tym jeżeli ta adopcja w schronisku miała miejsce 16 sierpnia to dlaczego siulka odzywa się dopiero teraz?

Poza tym dostałam dzisiaj maila podobnej treści jak ten post.....
Na mój prywatny adres mailowy ,który nie jest podany ani na dogo , ani na stronie schroniska.....

Prawdę mówiąc ten post dał mi choć trochę nadziei.....ale tylko trochę....
Chcę go zobaczyć...... Siulka jeżeli to możliwe to podaj mi adres na priv...

U nas w schronie teraz panuje nosówka....psy ledwo stoją na nogach..... wiele już nie ma....Oczywiście nikt ich nie leczy.....

Boksiedwa mam nadzieje ,że ten tekst o sianiu zamętu nie był do mnie?

Posted

Tiger napisał(a):

Boksiedwa mam nadzieje ,że ten tekst o sianiu zamętu nie był do mnie?

oczywiście, że nie do Ciebie. Ktos zobaczył, że Maniek ma duze zainteresowanie i usiłuje skierowac je na inne tory :angryy::mad:

Posted

Zauważyłam irytującą tendencję ostatnio na dogomanii- w wielu wątkach powstaje chaos, wiele sprzeczności i nieścisłości. Tak być nie powinno :angryy:
To zamiast nas spajać, totalnie nas rozwala :-(

A teraz do Pani rzekomo adoptującej psa:
Bardzo proszę, jeśli rzeczywiście uratowałaś życie temu biedakowi, to napisz coś więcej, a nie jedno zdanie. Dogomaniakom taki opis nie wystarczy. A jeśli próbujesz zatuszować błędy schroniska, a takie sa napewno, to nie wchodź już więcej na to forum i daj sobie spokój z tuszowaniem prawdy i urabianiem dogomaniaków o rzekomym szczęściu Mańka :shake:

Posted

Chociaż wiem ,że to prawie niemożliwe...bo za dużo kręcenia ze strony schroniska.....to siulka zasiałą ziernko nadziei....
Tak bym chciała Mańka zobaczyć na tej kanapie....chrapiącego....

Odezwij się ,jeśli w ogóle istniejesz.....

niestety żadnego odzewu jak do tej [pory....
Na maila też.....

Ale cóż nadzieja matką głupich.....

Posted

Poczekajmy, skoro zadała sobie tyle trudu żeby się tu zalogować, to może się jeszcze odezwie.
Ja też bardzo bym chciała, żeby to była prawda.
Ale jeśli ktoś sobie z takich spraw stroi żarty, to... no coż...życie go z tego kiedyś rozliczy :shake:
Niestety ostatnio mnóstwo trolli trafiło na dogo.

Posted

Jak ja bym adoptowała psa, to chciałabym tą decyzję przekazać całemu światu, byłyby szczegółowe opisy, zdjęcia, moje odczucia, wrażenia.
Pies bardzo zmienia życie i ja bynajmniej nie umiałabym napisać, że piesek ma się dobrze i koniec
Wiem, że każdy jest inny, ale prowadzę prywatne dyskusje z użytkownikami tego forum i jesteśmy tak pojechani, że rozmawiamy tylko o psach i to poruszamy takie detale z ich życia, że rzeczywiście ktoś z boku mógłby pomyśleć: wariatki. :diabloti:

Smutne to wszystko tak czy owak :shake: :shake:

Posted

ojej ile zamieszania .po pierwsze nie odzywałam sie bo nie wiedziałam ze jest takie forum fotke i informacje w necie znalazł moj syn. potem byłwolny dzien-swieto 15 sierpnia i 16 pojechał po niego moj maz -"stary dziadek" moze itak ma troche siwych włosów ale w krótkich spodenkach stad moze nieporozumienie raz ktos mowił że wzieli jacys m łodzi ludzie,raz stary dziadek Wczoraj chciałam znależc to zdjecie co znalazł poczatkowo moj syn itak znalazłam forum .Jak przeczytałam ze myslicie ze niema go juz to najpierw napisałam do Tiggera e-mail a potem sie zologowałam.