Aganiok Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Czy on jest na Allegro? Jeśli nie , mogę go wystawić. Quote
Małgośka z Boksą Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 on juz tam siedzi tak długo :shake: serce się kraja, a nic nie można zrobić Domku znajdź się :-( Quote
Tiger Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 Zrezygnowany bokser..... Aż boje się myśleć jak znosi te upały..... Quote
kacha_wawa Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Aganiok zadała pytanie, czy boksio jest na allegro???? Może to dla Niego szansa... Quote
Tiger Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 Nie widziałsmy go wczoraj....pewnie schował się w budzie..... Quote
Małgośka z Boksą Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Niech ktoś mu podaruje normalne ostatnie lata życia :shake: :shake: :shake: Biedak Czy pies jest na allegro? Bo Aganiok chce go wstawić ;) Quote
plastelina Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Czy pies jest na allegro? Bo Aganiok chce go wstawić ;-) tak jest, nie było mnie kilka dni ,dlatego nie odpisałam wczesniej Quote
Aganiok Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 napiszcie proszę ze 2 słowa o nim i dajcie namiary tel lub mailowe na kogoś, z kim będzie można skontaktować się w sprawie boksia. WYstawię go szybko na Allegro. Quote
Małgośka z Boksą Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Pilnie chociaż dom tymczasowy dla Boksia. Staruszek dojdzie szybciutko do formy i napewno znajdzie domek Kto da boksiowi dom tymczasowy, kto ????? Quote
Tiger Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Boksio jest na allegro..... Kto przygarnie starego psa z charakterem? Quote
Małgośka z Boksą Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Staruszku nie trać nadziei, może akurat ktoś się Tobą zaopiekuje Śmierć w schronisku musi być straszna :-( :-( :-( Wskakuj na górę prędko Quote
joaaa Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Dziadku, nikt do ciebie nie zaglądał od wczoraj! :shake: :placz: Quote
Małgośka z Boksą Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Zu napisał(a):podnoszę bo sprawa pilna!!! Sprawa bardzo pilna, przecież on umrze w tym schronisku :-( Pilnie dom tymczasowy Quote
Tiger Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Widziałam go dzisiaj .... Nie chciał wyjść z budy.... Gdy wyszedł na chwilkę, zobaczyłam jego skórę.....Jest w fatalnym stanie .....nie znam się na tym , ale to wygląda jakby on to sobie bardzo mocno obtarł....Te zmiany się rozprzestrzeniaja po całym ciele i w tych miejscach prawie nie ma sierści..... nie zdązyłam mu nawet zrobić zdjęc , bo od razu się schował...... Wygląda źle......bardzo źle..... Quote
boksiedwa Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Na kogo można dać namiary na plakacie? to zrobię do porozwieszania Quote
Recommended Posts