boksiedwa Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 plastelina napisał(a):czy ktoś mogłby mu zrobić plakacik??albo dokleić do plakatu białej bokserki?? plakacik moge zrobić tylko na kogo dac namiary? Quote
paros Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Nie będę mówiła co myślę o tej starszej pani, która .... :mad: Ale zacytuję fragmenty dotyczące adopcji rottweilerki Rumby (z wątku cień rottweilera): "No i Rumba pojechała ,a właściwie jeszcze czeka na dworcu Adoptowali ja starsi państwo którym umarła niedawno rottka Jechali od 4 rano pociagiem i zakochali się w rumbie i jedzie z nimi do domu ... Dokładnie niesamowici tybardziej ,ze mają tak dobrze po 60 a pan nawet jest starszy i tereaz czekaja na paciąg na dworcu bo maja dopiero o 17.00 i w domu bedą o 24.00 I wszystko po to zeby adoptowac psa:lol: ......Poleciałam jeszcze raz Panstwo juz z Rumba w pociagu,bidusia strasznie bała sie wsiąść do pociągu.Pani wniosła ja na rękach.." :lol: To jest "właściwy człowiek" jakiego potrzeba!!! Quote
Iza i Avanti Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Oj, smutasku... Dlaczego nikt Ci nie chce dać domku??? Quote
Norbitka Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Byłam ...widziałam go,leżał przy samych kratach , biedny taki smutny na uchu duża rana....... pewnie pogryziony..... Quote
AgaiTheta Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Norbitka napisał(a):Byłam ...widziałam go,leżał przy samych kratach , biedny taki smutny na uchu duża rana....... pewnie pogryziony..... O cholera, o cholera skąd mamy brać te domki :-( Quote
Norbitka Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Teraz sie zastanawiam czy ten boksio co ja go widziałam to ten sam który jest na tym foto...chyba nie, bo ten o którym ja myśle był w innym boksie drugim przy wejsciu po prawej. Teraz jak spojżałam na boks to skojarzyłam. Moze go przenieśli? Czy jest kolejny ? Quote
Norbitka Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Masza czy ten boksio po przwej przy wejsciu to ten sam? czy nowy? Quote
anielica Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 ja nie widziałam dzisiaj boksia w boksach przy wejściu. nas boksio jest z tyłu schroniska, boks 28. leżał dzisiaj, nawet łebka nie podniósł :-( Quote
Norbitka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Kurcze jak ja bylam boksio byl zaraz przy wejsciu...mial pogryzione lewe ucho ...... hmmmmmmmm Quote
Norbitka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Jednak dobrze mi sie zdaje . w schronie są 2 brazowe boksie Quote
Kluska4 Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 To i tak o dwa za dużo :shake: A będą może zdjęcia tego drugiego? Quote
anielica Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Jak byłam w schronisku w sobotę ten drugi boksio (nowszy) nie był wypuszczony na wybieg, tylko schowany w hali, więc go nie widziałam. Jak tylko da się zdjąć, to zrobię fotki. Quote
plastelina Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 czy wiecie w którym dokładnie boksie jest ten"starszy"bokser??jest chetna na allegro,tylko ze ma 1.5roczne dziecko.zadzwonie do schroniska i wypytam sie o tego boksie(chociaż z tego co piszecie o schronisku to zapewne nie dużo sie o nim dowiem),czy może lepiej odrazu wysyłać Pania do schroniska zeby go zobaczyła?? Quote
Norbitka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 plastelina napisał(a):czy wiecie w którym dokładnie boksie jest ten"starszy"bokser??jest chetna na allegro,tylko ze ma 1.5roczne dziecko.zadzwonie do schroniska i wypytam sie o tego boksie(chociaż z tego co piszecie o schronisku to zapewne nie dużo sie o nim dowiem),czy może lepiej odrazu wysyłać Pania do schroniska zeby go zobaczyła?? Nie mam pojecia który jest starszy..... oba nie wyglądaja na młode. Nie pamietam numerów boksów ale jeden jest zaraz przy wejsciu po prawej a drugi na samym końcu po lewej od tyłu . Ten pierwszy jest wiele mniejszy i delikatniejszy i ma pogryzione ucho.... Quote
boksiedwa Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 sprawdźcie jak to w końcu jest z tymi boksiami? ile i jakie, fotki też by sie przydałydo plakatów Quote
plastelina Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 mianem "starszy"określiłam bokserka który dłużej jest w schronie.Pani z allegro napisała ze musi porozmawiac o tym z męzem.jak podejmą decyzje to ma mnie powiadomić.mogłabym pojechac do schroniska zrobić zdięcia,ale ja nie jestem tam wolontariuszka i nie wiem czy mnie wogle wposzcza jak powiem ze chce tylko zdięcia porobic. Quote
Recommended Posts