Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie będę mówiła co myślę o tej starszej pani, która .... :mad:

Ale zacytuję fragmenty dotyczące adopcji rottweilerki Rumby (z wątku cień rottweilera):

"No i Rumba pojechała ,a właściwie jeszcze czeka na dworcu
Adoptowali ja starsi państwo którym umarła niedawno rottka
Jechali od 4 rano pociagiem i zakochali się w rumbie i jedzie z nimi do domu ...
Dokładnie niesamowici tybardziej ,ze mają tak dobrze po 60 a pan nawet jest starszy i tereaz czekaja na paciąg na dworcu bo maja dopiero o 17.00 i w domu bedą o 24.00
I wszystko po to zeby adoptowac psa:lol:
......Poleciałam jeszcze raz Panstwo juz z Rumba w pociagu,bidusia strasznie bała sie wsiąść do pociągu.Pani wniosła ja na rękach.."

:lol: To jest "właściwy człowiek" jakiego potrzeba!!!

Posted

Norbitka napisał(a):
Byłam ...widziałam go,leżał przy samych kratach , biedny taki smutny na uchu duża rana....... pewnie pogryziony.....

O cholera, o cholera skąd mamy brać te domki :-(

Posted

Teraz sie zastanawiam czy ten boksio co ja go widziałam to ten sam który jest na tym foto...chyba nie, bo ten o którym ja myśle był w innym boksie drugim przy wejsciu po prawej. Teraz jak spojżałam na boks to skojarzyłam. Moze go przenieśli? Czy jest kolejny ?

Posted

Jak byłam w schronisku w sobotę ten drugi boksio (nowszy) nie był wypuszczony na wybieg, tylko schowany w hali, więc go nie widziałam.
Jak tylko da się zdjąć, to zrobię fotki.

Posted

czy wiecie w którym dokładnie boksie jest ten"starszy"bokser??jest chetna na allegro,tylko ze ma 1.5roczne dziecko.zadzwonie do schroniska i wypytam sie o tego boksie(chociaż z tego co piszecie o schronisku to zapewne nie dużo sie o nim dowiem),czy może lepiej odrazu wysyłać Pania do schroniska zeby go zobaczyła??

Posted

plastelina napisał(a):
czy wiecie w którym dokładnie boksie jest ten"starszy"bokser??jest chetna na allegro,tylko ze ma 1.5roczne dziecko.zadzwonie do schroniska i wypytam sie o tego boksie(chociaż z tego co piszecie o schronisku to zapewne nie dużo sie o nim dowiem),czy może lepiej odrazu wysyłać Pania do schroniska zeby go zobaczyła??

Nie mam pojecia który jest starszy..... oba nie wyglądaja na młode. Nie pamietam numerów boksów ale jeden jest zaraz przy wejsciu po prawej a drugi na samym końcu po lewej od tyłu . Ten pierwszy jest wiele mniejszy i delikatniejszy i ma pogryzione ucho....

Posted

mianem "starszy"określiłam bokserka który dłużej jest w schronie.Pani z allegro napisała ze musi porozmawiac o tym z męzem.jak podejmą decyzje to ma mnie powiadomić.mogłabym pojechac do schroniska zrobić zdięcia,ale ja nie jestem tam wolontariuszka i nie wiem czy mnie wogle wposzcza jak powiem ze chce tylko zdięcia porobic.