ElzaMilicz Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [B]Ani@[/B] co Ty tu robisz ? :hmmmm: Mało masz tymczasów? :eviltong: Pisał ktoś do[B] E.DEREK [/B]w sprawie delikwenta ? Quote
ani@ Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='ElzaMilicz'][B]Ani@[/B] co Ty tu robisz ? :hmmmm: Mało masz tymczasów? :eviltong: Pisał ktoś do[B] E.DEREK [/B]w sprawie delikwenta ?[/QUOTE] szpieg ;) ale powiedz sama czyż nie śliczny futrzak ? nikt nie pisał pewnie założycielka postu od niedawna na forum Quote
E.DEREK Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Jestem, ale nie mam pomysłu jak pomóc w tym momencie :-( Zapętliłam się, mam 4 psy w hotelach i żadnych telefonów od dłuższego czasu :shake: Na pewno, jeśli ktoś go ogłasza, to tylko jako mix leonbergera, szkoda robić z niego kaukaza. Quote
dorota k. Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Zapisuję i podnoszę! A może wrzucić na forum rasy? Quote
Nadziejka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 :multi:niunio w gore! cioteczkpo jesli mozesz to wrzuc bardzo prosimy Quote
Milla.j Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Porobię mu ogłoeszenia, ale potrzebne mi są dwie rzeczy: Jakiekolwiek inne zdjęcia (żeby były bez tej siatki) i imię dla niego (bo tak jest dużo łatwiej i ogłoszenie ma wiekszą oglądalność) Zabiorę się za nie już dzisiaj po południu, a zdjęcia ewentualnie potem podmienię, tylko imię mi jest bardzo bardzo potrzebne.:razz: Quote
juicy Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 a wiec drodzy dogomaniacy dziekuje za zainteresowanie! racja ze to moje pierwsze wizyty na forum!! znalazl sie wlasciciel psa i zabral go do domku!! wytlumaczyl sie tym ze byla burza i pies sie zerwal, a dosc dlugo po psa sie nie zglaszal!! zglosilam sprawe do stowarzyszenia ochrony zwierzat i maja sprawdzic jakie piesek ma warunki, bo wydaje mi sie ze jego pan nie zdaje sobie sprawy z jakim pieskiem ma do czynienia! bede was informowac i jeszcze raz dzieki za zainteresowanie!! pozdrawiam Quote
Nadziejka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 :crazyeye::multi::loveu:to cudownie ze znalazl sie wlasciciel , cudowniee , ale powinien dostac lanie , ze psinke zgubil , ech ....cioteczko jak pieknie :multi:pozdrawiam serdecznie Quote
dorota k. Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 No i już nie potrzeba Chłoapaka na inne wątki wrzucać :) Jak tylko będą jakiewś wieści o Chłopaku - daj znać :) Quote
marta0731 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Dobrze... że się znalazł ten właściciel... Wybaczcie, ale ja od wczoraj mam czarnowidztwo... Oby był przypilnowany, trzeba sprawdzić warunki psa Juice czuwaj jeśli masz taką możliwość... Quote
dorota k. Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Kolejna czarownica:cool3: Ja już mam taką jedną - niestety u niej się sprawdza. Dziewczyny - jeśli możecie - sprawdźcie proszę. Quote
Recommended Posts