Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W sobotę 28.08 około godziny 23 przy placu Pereca znalazłam psa rasy
owczarek kaukaski. Piesek ma 1.5 roku, jest łagodny, dobrze chodzi na
smyczy. Szukam dla niego odpowiedzialnego właściciela, najlepiej do domu
z ogrodem. Piesek jest zdrowy, zaszczepiony i ma wszczepionego chipa.
Obecnie znajduje się w schronisku we Wrocławiu i czeka na nowego Pana. W
razie
jakichkolwiek pytań proszę śmiało dzwonić 603 310 506.

Posted

tutaj mozecie zobaczyc jego zdjecia bo mam problem z ich dodaniem... jak ktos moglby mi pomoc bylabym wdzieczna!! pomozcie mi znalezc mu dom bylam zmuszona oddac go do schroniska, ale to taki pocieszny piesek ze szkoda zeby spedzil tam cale zycie... naprawde jest kochany i gdybym tylko miala warunki sama bym go wziela... ale niestety :((((

Posted

A z włascicielem, odczytanym po chipie nie ma kontaktu?

Może nie reklamujcie go jako owczarka kaukazkiego, bo to rasa z listy ras niebezpiecznych i od razu szanse na dobry dom sa mniejsze.
To jakiś mieszaniec psów z gr.2- "górskich psów pasterskich"- moim zdaniem moze nawet robic za mixa łagodnego leonbergera.

Podobny problem z określeniemras w mixie mamy z naszym biednym KORNELKIEM z Łodzi :
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/178636-KORNEL-8-latek-z-lodzkiego-schronu.Porzucony-przez-najblizszych-czeka-na-swoja-szanse[/URL]

Posted

nikt sie po niego nie zglasza niestety!! mysle ze nie mial dobrze u poprzednich wlascicieli, bo jest troche strachliwy!!niestety chipa tez nie posiadal!! zalozyli mu dopiero w schronisku!!moze macie racje ze lepiej nazywac go inaczej, bo kazdy sie dziwi ze ten owczarek jest lagodny, ale wszystko zalezy od wychowania psa!! mysle ze ten wychowal sie z mlodymi ludzmi, bo bardzo cieszy sie na ich widok!!

Posted

a co do kornelka ... to faktycznie mieszaniec ale trudno okreslic z jakich ras... nie pomoge wam niestety bo nie mam pojecia, ale sliczny jest!! nie wiem dlaczego ludzie porzucaja te biedne zwierzeta po co wogole je biora?!

Posted

:loveu::crazyeye:cdu psiaczek , jak dobrze ze ciotenko wzielas go i do schronu choc , rozeslalm troszke po ciotenkach , trzymam mocnooooo za tego cudnego psinke:multi::modla::thumbs::thumbs:

Posted

do pilnowania nadawałby się?
do nas niedawno dzwonił pan z oławy, szukał dużego psa do pilnowania na firmę
nasz owczar pożarłby połowę jego pracowników więc zrezygnował, ale podejrzewam że nadal aktualne
namiary na niego mam...
na wątki nie zawszę zagklądam...można pisać pw

Posted

[quote name='xmartix']kamilawa super avatara masz[/QUOTE]
Bo i pies super :) Suniek ma około 2 msc, w schronie była. Już w domku na szczęście. Ale oczywiście już się zastanawiałam czy nie przyprowadzić do domu... Jakoś za szczeniakami nie szaleję, ale ona... Po prostu się zakochałam :)
Dzięki.

Pies jest gdzieś ogłaszany?

Posted

[quote name='ewa gonzales'][COLOR=darkgreen]chyba nie cioteczko , oj cudny misio jest ![/COLOR][/QUOTE]
Hmmm, a możliwe jest więcej fotek? Zrobiłabym mu kilka ogłoszeń, ale jakiś tekst i więcej zdjęć potrzeba.

Posted

piekny pies,zapowiada sie na okazalego faceta;-).ja pare lat temu adoptowalam doroslego kaukaza ze schronu,i to byla najlepsza moja decyzja,,nie kazdy kaukaz to terrorysta;-)),po roku pracy nad nim moge powiedziec ,ze jest wspanialy,,,Trzymam kciuki za przystojniaka,popytam sie gdzie sie da,,,