juicy Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 W sobotę 28.08 około godziny 23 przy placu Pereca znalazłam psa rasy owczarek kaukaski. Piesek ma 1.5 roku, jest łagodny, dobrze chodzi na smyczy. Szukam dla niego odpowiedzialnego właściciela, najlepiej do domu z ogrodem. Piesek jest zdrowy, zaszczepiony i ma wszczepionego chipa. Obecnie znajduje się w schronisku we Wrocławiu i czeka na nowego Pana. W razie jakichkolwiek pytań proszę śmiało dzwonić 603 310 506. Quote
juicy Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/brak,21249 Quote
juicy Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 tutaj mozecie zobaczyc jego zdjecia bo mam problem z ich dodaniem... jak ktos moglby mi pomoc bylabym wdzieczna!! pomozcie mi znalezc mu dom bylam zmuszona oddac go do schroniska, ale to taki pocieszny piesek ze szkoda zeby spedzil tam cale zycie... naprawde jest kochany i gdybym tylko miala warunki sama bym go wziela... ale niestety :(((( Quote
juicy Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 jak wejdziecie na moj profil tam tez sa zdjecia!! Quote
ani@ Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [img]http://www.cafeanimal.pl/zdjecia/18839x163101x800m800.jpg[/img] Quote
rencia42 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Piękny jest mam nadzieje ze tylko się zgubił i właściciel go znajdzie.Trzymam kciuki. Quote
Ania i Kajber Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 A z włascicielem, odczytanym po chipie nie ma kontaktu? Może nie reklamujcie go jako owczarka kaukazkiego, bo to rasa z listy ras niebezpiecznych i od razu szanse na dobry dom sa mniejsze. To jakiś mieszaniec psów z gr.2- "górskich psów pasterskich"- moim zdaniem moze nawet robic za mixa łagodnego leonbergera. Podobny problem z określeniemras w mixie mamy z naszym biednym KORNELKIEM z Łodzi : [URL]http://www.dogomania.pl/threads/178636-KORNEL-8-latek-z-lodzkiego-schronu.Porzucony-przez-najblizszych-czeka-na-swoja-szanse[/URL] Quote
juicy Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 nikt sie po niego nie zglasza niestety!! mysle ze nie mial dobrze u poprzednich wlascicieli, bo jest troche strachliwy!!niestety chipa tez nie posiadal!! zalozyli mu dopiero w schronisku!!moze macie racje ze lepiej nazywac go inaczej, bo kazdy sie dziwi ze ten owczarek jest lagodny, ale wszystko zalezy od wychowania psa!! mysle ze ten wychowal sie z mlodymi ludzmi, bo bardzo cieszy sie na ich widok!! Quote
juicy Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 a co do kornelka ... to faktycznie mieszaniec ale trudno okreslic z jakich ras... nie pomoge wam niestety bo nie mam pojecia, ale sliczny jest!! nie wiem dlaczego ludzie porzucaja te biedne zwierzeta po co wogole je biora?! Quote
Nadziejka Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 :loveu::crazyeye:cdu psiaczek , jak dobrze ze ciotenko wzielas go i do schronu choc , rozeslalm troszke po ciotenkach , trzymam mocnooooo za tego cudnego psinke:multi::modla::thumbs::thumbs: Quote
fiorsteinbock Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Zapisuje sie. Macie racje, zeby nie podawac owczarek Kaukazki. Sliczny jest, rozglosimy i moze pojdzie szybko do domu. Quote
rotek_ Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 do pilnowania nadawałby się? do nas niedawno dzwonił pan z oławy, szukał dużego psa do pilnowania na firmę nasz owczar pożarłby połowę jego pracowników więc zrezygnował, ale podejrzewam że nadal aktualne namiary na niego mam... na wątki nie zawszę zagklądam...można pisać pw Quote
kizimizi Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 rowniez podnoszę i zapisuje choc nie za bardzo mam jak pomoc doraznie. Mysle z enależy porobic psu ogloszenia szybko poki ma sie gdzie bezpiecznie zatrzymac. Quote
kamilawa Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Dzięki za zaproszenie. Później poczytam. Teraz jestem na chwileczkę. Quote
xmartix Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 kamilawa super avatara masz zapisuje sie u pieska Quote
kamilawa Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='xmartix']kamilawa super avatara masz[/QUOTE] Bo i pies super :) Suniek ma około 2 msc, w schronie była. Już w domku na szczęście. Ale oczywiście już się zastanawiałam czy nie przyprowadzić do domu... Jakoś za szczeniakami nie szaleję, ale ona... Po prostu się zakochałam :) Dzięki. Pies jest gdzieś ogłaszany? Quote
Nadziejka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [COLOR=darkgreen]chyba nie cioteczko , oj cudny misio jest ![/COLOR] Quote
kamilawa Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='ewa gonzales'][COLOR=darkgreen]chyba nie cioteczko , oj cudny misio jest ![/COLOR][/QUOTE] Hmmm, a możliwe jest więcej fotek? Zrobiłabym mu kilka ogłoszeń, ale jakiś tekst i więcej zdjęć potrzeba. Quote
ani@ Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 w drugim poście jest ogłoszenie w którym jest więcej zdjęć Quote
marta0731 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Dziękuję za zaproszenie Piękny pies..... Z ogłoszeń moze szybko znajdzie "amatora" ;) Quote
Inka Betinka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 piekny pies,zapowiada sie na okazalego faceta;-).ja pare lat temu adoptowalam doroslego kaukaza ze schronu,i to byla najlepsza moja decyzja,,nie kazdy kaukaz to terrorysta;-)),po roku pracy nad nim moge powiedziec ,ze jest wspanialy,,,Trzymam kciuki za przystojniaka,popytam sie gdzie sie da,,, Quote
Recommended Posts